Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 25.2.2018 17:14:40
|
|
|
|
Srecko47E
|
Covece!!Pa ovde sve mame po troje dece imaju❤❤
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 25.2.2018 18:23:45
|
|
|
|
Sarav
|
Ja planirala dvoje, al nikad se ne zna. Možda bude i proširenja.
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 25.2.2018 18:26:53
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: Srecko47E Covece!!Pa ovde sve mame po troje dece imaju❤❤ Daaaa poslednjih godina sve vise
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 25.2.2018 18:28:51
|
|
|
|
Sarav
|
Čisto da se zna da nema veze sa bodrećim sloganima
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 25.2.2018 22:02:17
|
|
|
|
Srecko47E
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun IZVORNA PORUKA: Srecko47E Covece!!Pa ovde sve mame po troje dece imaju❤❤ Daaaa poslednjih godina sve vise I treba.Meni je zivotna greska sto nisam krenula ranije sa radjanjem.
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 2.3.2018 9:45:34
|
|
|
|
Dora89
|
Pa, dobro, ali sigurno si u životu uradila neke druge stvari, koje nisu stigle one koje su ranije postale majke. Svako nešto ima i nešto nema.
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 2.5.2018 1:12:35
|
|
|
|
MimaKos
|
Dvoje i toliko imam
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 4.8.2018 16:35:20
|
|
|
|
mama ivane
|
Dvoje ih imam trece treba da se rodi , a cetvrto bih volela za 10 godina
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 5.8.2018 8:09:07
|
|
|
|
mama Jo
|
Mama ivane bravo Sve vise zaista cujem da se ljudi odlucuju na vise dece, i to je bas lepo 😊
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 5.8.2018 14:28:16
|
|
|
|
mama ivane
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo Mama ivane bravo Sve vise zaista cujem da se ljudi odlucuju na vise dece, i to je bas lepo 😊 Decu volim i dece nikad dosta ako ima ljubavi za 1 dete imace i za 101 dete bar tako kazu a i tako je kod mene svako dobija ljubavi paznje grljenja mazenja poljubaca i svega ostalog podjednako
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 6.8.2018 7:19:48
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Ja htela jedno. Podlegoh pod pritiskom za drugo i evo dvoje je tu a sad mm poceo da me "obradjuje" i za trece. E mislim da nisam luda da rodim trece hahah...al kazu nikad ne reci nikad
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 6.8.2018 7:29:56
|
|
|
|
mama Jo
|
Hehe tako je Ljisho, eto ubedio te je i za drugo
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 6.8.2018 8:07:05
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Gde ima za jedno ljubavi ima i za dvoje. Za troje je vec problem, tako da ostajemo na dvoje
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 6.8.2018 8:09:19
|
|
|
|
mama Jo
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Gde ima za jedno ljubavi ima i za dvoje. Za troje je vec problem, tako da ostajemo na dvoje Ma ljubav je najmanji problem 😊 Ali shvatam poentu, i slazem se
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 7.8.2018 9:33:38
|
|
|
|
nikiteki
|
Ja ih imam cetvoro,tako da je kod mene dosta
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 7.8.2018 10:07:01
|
|
|
|
nata11
|
4 Planirala i dalje planiram. E sada koliko ce se plan ostvariti videcemo. Svakako tezim ka tome.
|
RE: Koliko djece planirate imati 11.8.2018 14:40:55
|
|
|
|
Mariya
|
Imam troje. Plan realizovan
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 12.8.2018 15:21:05
|
|
|
|
Dragce86
|
Dvoje mi je ok, a muz bi troje
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 12.8.2018 16:20:21
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: Dragce86 Dvoje mi je ok, a muz bi troje Sledece godine opet
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 16.8.2018 13:37:07
|
|
|
|
Dragce86
|
Samo ako zelite da ovaj clan RR zavrsi u Lazi
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 16.8.2018 14:40:14
|
|
|
|
mama Jo
|
IZVORNA PORUKA: Dragce86 Samo ako zelite da ovaj clan RR zavrsi u Lazi Ima nas dosta za tamo. Taman da se druzimo uzivo 😂
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 16.8.2018 15:06:00
|
|
|
|
Mariya
|
IZVORNA PORUKA: Dragce86 Samo ako zelite da ovaj clan RR zavrsi u Lazi Ma sve smo to mislile i onda oboje porastu, budu dobri, poslušni, vidiš kako se lepo slažu, igraju, vole, i pomisliš, pa što ne bih rodila i treće Eno moj post u temi "volite li da budete trudne" nakon drugog, rekla sam da neću više, a imam post i nakon trećeg Mislim da normalna žena/porodica nikad neće zažaliti što je rodila drugo, treće, četvrto dete, a kajaće se i žaliti celog života ako ga ne rodi. To vidim od malo starije generacije. Svi žale što nisu imali više dece.
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 16.8.2018 16:23:41
|
|
|
|
emicaa
|
Mama jo ja sam za lazu i sa ovo dvoje Mariya slazem se sa ovim da stariji uglavnom zale sto nisu imali visr.Moja mama i svekrva stalno govore da su trebale i trece.Mozda cu u ja tako u starosti ali sad ga definitivno ne planiram(da ne kazem ne zelim ruzno mi zvuci)
< Poruku je uredio emicaa RR -- 16.8.2018 16:26:48 >
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 16.8.2018 16:43:33
|
|
|
|
Ana RR
|
Ja se već kajem što nemam više dece ali šta je tu je. Da li će biti barem još jedno sve manje verujem jer, kako vreme prolazi tako mi sve teže pada pomisao na trudnoću, porođaj, pelene itd. Šta nosi sutra, videćemo, možda promenim mišljenje već za mesec dana ono što sigurno mogu da kažem je da neću rađati posle 40. godine.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 18.8.2018 15:47:17
|
|
|
|
Mariya
|
IZVORNA PORUKA: emicaa RR Mariya slazem se sa ovim da stariji uglavnom zale sto nisu imali visr.Moja mama i svekrva stalno govore da su trebale i trece.Mozda cu u ja tako u starosti ali sad ga definitivno ne planiram(da ne kazem ne zelim ruzno mi zvuci) Ja želim još dece, ali NE ŽELIM da ih rađam više Kad bi mi neko dao četvrto dete bez trudoće, porođaja i prvih 6 nedelja odmah bih pristala!!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?