Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 23.12.2014 20:30:57
|
|
|
|
mlada_mama
|
IZVORNA PORUKA: mamica 91 Trece prvo ti rodi pa onda ja... nisi fer, uvek ja probijam led IZVORNA PORUKA: mlada_mama IZVORNA PORUKA: mamica 91 Do tridesete jos dvoje, ako sve bude kako treba, da imam s kim u nocni provod da idem ...ali mislim da sada sledi pauza bar koju godinu... kumoooo oo kumooo ti prva, ja za tobom hahahah dogovoricemo se, cek da ovo drugo dodje
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 28.8.2015 13:24:32
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: serpica Planirano troje-ostaverno Volela bih jos jedno za par godina,ali mm nece ni da cuje,a ni moj dr nije za to,ali hrabre sreca prati pa ko zna..mozda za koju godinu opet budem u crticama Ovaj post napisan je 12.11.2013 "za koju godinu" ja dobih jos jedno hvala Bogu... i opet kazem volela bih jos jedno za par godina..ali ovog puta ostace samo zelja,nazalost.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 28.8.2015 20:44:27
|
|
|
|
ishler
|
Imam dvoje,i mislim da je to to.Divim se ljudima sa puno dece
< Poruku je uredio ishler -- 28.8.2015 20:45:11 >
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 28.8.2015 21:07:08
|
|
|
|
tijatija
|
planirala troje... dobila cetvoro ja mislim da je to za mene prava brojka... da sam medju vremenu rodila jos jedno... hm... mozda ali sad vec ne najstarija mi je 7 godina a nevolim veliku razliku medju djecom//
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 28.8.2015 21:29:50
|
|
|
|
dijana1*
|
Planirala troje. Dvoje imam a trece nam stize uskoro I dalje mi nije jasno kako sam ubedila muza
< Poruku je uredio dijana1 RR -- 28.8.2015 21:30:34 >
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 28.8.2015 22:25:58
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: dijana1 RR I dalje mi nije jasno kako sam ubedila muza sta ja da kazem
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 28.8.2015 22:27:43
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Želim troje, ako Bog da, oko NG će se ostvariti.
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 28.8.2015 22:47:11
|
|
|
|
Mariya
|
Planirali smo dvoje. Dvoje imam i sad se jaaaaako se razmišljam da li da rodim treće...
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 28.8.2015 22:51:38
|
|
|
|
choopa choops
|
Prvo smo planirali dvoje, a onda smo polako prošle godine počeli da razmišljamo o trećem djetetu i na ljeto odlučili da je to ipak nešto što nam nedostaje Mislim da je to to, da nećemo više
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 28.8.2015 23:00:48
|
|
|
|
Buba Mira
|
Meni kad su u porodilištu doneli Ninu a ono svekrvina glava viri iz pelene. Kad god se seksam setim se toga i mislim da bolje kontracepcije nema. I kad kažu - neostajanje u drugom stanju ide iz glave, to je istina, lepo i ja kažem da je do nečije glave.
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 28.8.2015 23:02:42
|
|
|
|
dijana1*
|
Jao Bubo grozna si
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 28.8.2015 23:06:04
|
|
|
|
Buba Mira
|
Jes, ja grozna, zamisli ti kako ti svekrva pije mleko iz sise i još te gleda onako direkt u oči i misli "e saš da vidiš kako musa dere jarca, kaži ragagagagada!"
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 28.8.2015 23:07:30
|
|
|
|
dijana1*
|
Hahahahahahaha
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 28.8.2015 23:35:17
|
|
|
|
choopa choops
|
Ti se drugi put bolje potrudi da ne liči na svekrvu. Mada.... ako si iste sreće kao ja, i da ih deset rodim ličili bi na mog muža
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 28.8.2015 23:38:57
|
|
|
|
Buba Mira
|
Samo sam te čekala da se javiš
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 28.8.2015 23:44:08
|
|
|
|
superm
|
Imam dva dečaka, još malo pa stiže i devojčica! Veliki uspeh i radost za mene i mog muža! Naše tri sreće!
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 29.8.2015 8:12:36
|
|
|
|
Rosita
|
Iskreno, volela bih dvoje, ali nisam čvrsto odlučila...
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 29.8.2015 14:05:26
|
|
|
|
adulence
|
Pre nego sto sam rodila Ivu planovi su nam bili dvoje,a sada kada ocekujemo drugo,zelja nam je troje pa videcemo...
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 13.10.2016 22:14:17
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
15.01.2013 IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Ja bih eto volela jos jedno...ali samo neznam kako i kad.... videcemo....da se zaposlim u mojoj struci i dobijem za stalno a to ne bude sa mojih 40... onda moze jos jedno! I eto..... planirali troje i valaaa Nista od struke al dobila za stalno pre par meseci
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 20.12.2016 22:23:09
|
|
|
|
Animsaj9
|
za početak dvoje, za dalje cemo videti
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 20.12.2016 22:29:19
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Osećam da mi fali još jedno. Ali ko zna da li ćemo se odlučiti.
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 20.12.2016 22:30:42
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ako osecas onda ne treba da se dvoumis
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 21.12.2016 13:36:47
|
|
|
|
LauraAndrija
|
Tako je Anck. Za sada imam dvoje i ne planiramo više, ali nikad ne reci nikad.
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 21.12.2016 14:54:31
|
|
|
|
Mala Elena
|
IZVORNA PORUKA: Buba Mira Meni kad su u porodilištu doneli Ninu a ono svekrvina glava viri iz pelene. Kad god se seksam setim se toga i mislim da bolje kontracepcije nema. I kad kažu - neostajanje u drugom stanju ide iz glave, to je istina, lepo i ja kažem da je do nečije glave. Udavih se od smeha.. Sta znam, troje bismo voleli.
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 21.12.2016 15:00:28
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Hahahah jao boze ovo tek sad citam! Meni su za prvu bebu stalno vikali lici na svekrvu, a meni kosa na glavi op! ne znam kako dodjoh do broja 3
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?