|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Krštenje
11.8.2014 8:55:26   
serpica
Evo jedne dok ne stignu ostale
user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 626
11.8.2014 8:58:20   
vikiveki
user posted image baš ste lepiuser posted image
a zašto vam je seka namrgođenauser posted image

< Poruku je uredio vikiveki -- 11.8.2014 8:59:10 >

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 627
11.8.2014 8:59:45   
17 joka
prelepi ste Šerpi imas pravo bogastvo neprocenjivouser posted image user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 628
11.8.2014 9:02:03   
serpica
Viki naljutila se jer su hteli da joj uzmu svecu a ona kao najstarija je trebala da je drzi user posted image
Joko dabogda ti se vratilo isto tako

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 629
11.8.2014 9:05:27   
daca77
Medeni ste, serpice user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 630
11.8.2014 15:51:47   
Verolina
Serpi, imamo isti cvetuser posted image
Preslatki steuser posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 631
12.8.2014 1:18:06   
Dada81
Divniuser posted image user posted image user posted image

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 632
12.8.2014 9:52:04   
serpica
Drage moje RR-jke cast mi je da vam kazem da je mog junaka krstio suprug nase drage Sose Mene,tim cinom uneli su radost u nas dom i ucinili nas jos ponosnijim roditeljima,hvala im do neba. Takodje hvala RR jer da nije bilo nje ne bih upoznala divnu zenu,andjela,Sosu i njenu devojcicu Manju.
Krstenje je obavljeno u krugu porodice,i malo je reci da sam dirnuta.user posted image

user posted image
user posted image
user posted image user posted image

(odgovor članu Dada81)
Direktna veza do poruke: 633
12.8.2014 9:57:28   
branki*
vas dve ste se upoznale ovde na rr?user posted image bas je to lepo.
divna ste porodica i jos jednom da je srecno tomi krstenjeuser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 634
12.8.2014 10:02:49   
Štetica
Serpi predivni ste,a Tomi nek je na zdravlje i radost krstenje.
Na ovoj trecoj slici je bas kao med,jos se izviriva u knjigu da i on proveri sta to pop cita,user posted image

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 635
12.8.2014 10:14:10   
serpica
user posted image
evo jos jedne,user posted image
user posted image

< Poruku je uredio serpica -- 12.8.2014 10:32:15 >

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 636
12.8.2014 10:16:27   
serpica
Hvala vam drage moje user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 637
12.8.2014 10:17:30   
tijatija
Serpi divni ste...Sretno krstenje pa sledece godine jos jedno user posted image Jeste li se to krstili u vasoj kuci? prvi put da to vidim i cujem user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 638
12.8.2014 10:18:52   
branki*
sto,tijo?ja sam se pred svoje vencanje isto krstila kod kuce..dosao pop,obavio,bio kum,ostali na rucku i to je to.bozu smo krstili u crkvi.

branki

(odgovor članu tijatija)
Direktna veza do poruke: 639
12.8.2014 10:21:24   
tijatija
neeee pogresno ste me svatile... super mi je to ali stvarno nisam znala da se to moze obaviti i kuci... barem ovde u CG...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 640
12.8.2014 10:23:54   
branki*
znam da nisi nista mislila loseuser posted image ali,da,moze kod nas i kod kuce,pop je najnormalnije dosao,nije nikakva procedura drugacija.

branki

(odgovor članu tijatija)
Direktna veza do poruke: 641
12.8.2014 10:33:20   
Jole84
Šerpi diiiivni user posted image nek je sa srećom! user posted image
Dečica su preslatka,ali moram da pomenem i tebe mačko moja user posted image user posted image a bogami i Sosa! user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 642
12.8.2014 10:33:21   
vikiveki
Šerpi user posted image za sve vas,predivni ste....

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 643
12.8.2014 10:55:49   
World
srecno krstenje user posted image

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 644
12.8.2014 11:34:04   
serpica

IZVORNA PORUKA: tijatija

Serpi divni ste...Sretno krstenje pa sledece godine jos jedno user posted image Jeste li se to krstili u vasoj kuci? prvi put da to vidim i cujem user posted image

Bog te cuo Tijo,user posted image da kod kuce smo ga krstiliuser posted image posle toga bili na rucak sekli tortu i takooouser posted image

(odgovor članu tijatija)
Direktna veza do poruke: 645
12.8.2014 13:26:57   
MTS064
I meni je neobicno to krstenje kod kuce. Zasto uopste kod kuce, jel ima neki razlog?

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 646
12.8.2014 13:51:00   
serpica

IZVORNA PORUKA: MTS064

I meni je neobicno to krstenje kod kuce. Zasto uopste kod kuce, jel ima neki razlog?

Da ima razloga,zelela sam da mi dete krsti odredjeni svestenik koji nije iz mog grada pa samim tim ne moze ni da ga krsti u crkvi koja ne pripada njemu. sam cin krstenja je sveti cin,pa nije bitno da li se odvija u crkvi ili kod kuce,ja sam ovog puta htela da to bude u krugu porodice sa najblizima i mogu vam reci da sam osetila takav spokoj da uopste ne zalim,sta vise mnogo mi je drago sto smo bili kod kuce. Devojcice sam krstia u manastiru.

(odgovor članu MTS064)
Direktna veza do poruke: 647
12.8.2014 13:59:11   
17 joka
Šerpi, neka je sa srecom krstenje , ubrzo da bude još jedno, divni ste na slikama i super je sto je krštenje bilo kuci nekako je sam čin još lepši

Tija, ima to i u pg pre neku godinu krstili su se moje sestre i brat bas u njihovoj kuciuser posted image ja sam rodom izCG pa znam mnogo toga

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 648
12.8.2014 16:33:05   
nata11
Serpi srecno krstenje. Meni je najlepsa slika gde Toma zainteresovano posmatra user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 649
12.8.2014 16:39:28   
serpica
Joko,nato hvala vam,dace Bog da i vi uskoro krstite svoju decu user posted image

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here