|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Krštenje
26.11.2013 11:04:12   
Didy
Moja deca nisu imala belo. Nijedno. Nisam ni pomislila da treba da im obučem belo.user posted image Staviću slike malo kasnije kad ih iskopam.user posted image

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 576
26.11.2013 11:04:32   
vikiveki
A što Jole pomenu jedino što treba da bude belo jeste to platno u koje pop na krštenju uvija dete...ovde se to platno kupuje u crkvi,da malo i oni uzmu para.Nama rekli da se to samo u crkvi kupuje,na našem ima oštampano kad se i ko krstio ko je pop i ko kum,ostavljeno bude mesto da se upišu te generalije.Pošto sam devojčicu krstila u drugom mestu,tamo to nije bilo tako

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 577
26.11.2013 11:14:34   
Olga75
Adulence, ne mora biti bela haljinica . Ovde svi tako nacifraju decicu i ja sam moju , haljinica je inace skroooz jednostavna , onako ko kosuljica u A i rukavi , kragnica , rukavi isuknja je onako paspulirana nekom cipkicom i to je bilo to a sesiric sam morala da kupim i cipelice lakovane sa masnicom i cirkoncici po njima
bas sam htela tako da je obucem , nikd mi vise nece dopustiti user posted image
a u crkvi smo dobili kosuljicu za krstenje , onako beli sling i svecu ( to mi je u kutiji s blagom )
a kad krste baaas bebice , obicno ih umotaju u dunjicu , to sto je nakiceno , sve gledas gde je glavica user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 578
26.11.2013 11:48:21   
Didy
Sofijino krštenje, oktobar 2012. Manastir Petkovica na Fruškoj gori.

user posted image

Stefanovo krštenje, maj 2009. Nemam sliku gde se lepo vidi. Imao je tu kariranu košulju, krem pantalone i preko narandžasti džemper jer je bilo varljivo vreme.

user posted image

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 579
26.11.2013 12:06:14   
Janncica
Oj,kakvi su lepotani mali svi do jednog.
Ja sad trazim u kompu slike sa krstenja da stavim zbog haljinice i ladno se ni na jednoj ne vidi lepo. Ona je inace preurlala celo krstenje i otimala se kumu,tako da se nista ne vidi.A na onim slikama kasnije sto je ja drzim ima belo platno preko,pa se opet ne vidi... user posted image
Inace nam je bila nezno roze haljinica,sa belom cipkicom dole i belim bolerom od cipke.

Shvatite da ste roditelj kad kupanje u dvoje ne cine vise ljubavnicke ludorije,vec prskanje vode,mehurovi od sapunice i neobuzdana radost

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 580
27.11.2013 23:23:01   
pocahontas
evo je moja bubica za krstenje

user posted image

tu je imala 5 meseci, a za rodjus je imala belo 'aljince.

(odgovor članu Janncica)
Direktna veza do poruke: 581
27.11.2013 23:27:47   
jole82
O duše medene...Didy user posted image , Poc user posted image

Enyoj the silence!

(odgovor članu pocahontas)
Direktna veza do poruke: 582
27.11.2013 23:30:32   
vikiveki
Didy baš su ti deca bila slatka na krštenju,a i sada su prelepi
Pocahontas tvoj mali anđeo,user posted image i kao bebac je bila lepa

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu pocahontas)
Direktna veza do poruke: 583
28.11.2013 1:41:26   
jovana jojo
Deca su vam predivna...ja sam moju krstila u crkvi a nosila je neku haljinicu od čipke kao princezica mala

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 584
28.11.2013 7:14:14   
adulence
Deca su vam divna...i sad sam bas srecna u vezi haljinice,mogu da pustim masti na volju...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu jovana jojo)
Direktna veza do poruke: 585
10.2.2014 10:07:51   
mamin mish
Moja princez za krstenje i prvi rodjendan

user posted image

16.09.2011 Tresla se gora, rodio se mamin mish

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 586
29.3.2014 11:27:18   
Meisje
Da li je neko krstio dete u Topciderskoj crkvi ili na KalemegdanuSv Petka?
Inace.kakvi su obicaju,sta kupuje kum,sta mi.?

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 587
13.4.2014 6:22:29   
adulence
Ja sam krstwna na kalemegdanu pre dve godine,a tamo smo se i vencali...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 588
13.4.2014 11:14:51   
Anoniman
Mi smo zakazali krstenje za 6.maj u 12h tada nam je i slava. Taksa za crkvu je 2000,samo mi je glupo sto je pop odredio da onom pevcu il kako se vec zove treba da dam 1000 din a njemu-popu po zelji jer ispada da mi je na fin nacin rekao da mu ne dam manje od 1000 din.

(odgovor članu adulence)
  Direktna veza do poruke: 589
14.4.2014 12:15:36   
majared
Da li neko zna sledece: da li vencani kum mora da bude i kum detetu. Inace mm je tog druga vencao i krstio mu decu i on je nas vencao. Ja imam zelju da mi dete krsti drugarica iz detinjstva a mm je kao pristao a sad ponovo tera staru pricu. Dodje mi da dete uopste ne krstim pa nek sam odluci kad dodje vreme

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 590
14.4.2014 12:28:18   
Azra_
Ne mora biti isti kum na venčanju i krštenju. To je stvar izbora. Bar ja tako mislim...

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

(odgovor članu majared)
Direktna veza do poruke: 591
14.4.2014 12:35:22   
majared
Naravno,kum treba da bude neko ko ce da brine i pomogne detetu, da se povremeno raspita za kumce a moja drugarica stalno zove da vidi kako napreduje, posecuje nas, kupuje poklone. Sa ovim njegovim.... ajde necu da lajem

< Poruku je uredio majared -- 14.4.2014 12:36:29 >

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 592
14.4.2014 12:35:43   
anci kv
po običaju kum koji venčava,taj i krsti. Mada sad imaš i više kumova,jedan venčava,drugi krsti.
Meni je na venčanju bio stari kum i moja drugarica koju sam tad okumila. Sve je stvar dogovora

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 593
14.4.2014 12:38:28   
majared
Ma mene je vise iznerviralo to sto je mm rekao da nema nista protiv da ona bude kuma i ja sam joj maltene rekla da je to sigura stvar a sad mora da joj otkazuje. Stavio me je u neprijatan polozaj

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 594
14.4.2014 12:44:27   
anci kv
objasni joj,razumeće. Opet neko da bi ga voleo i poštovao ne mora da ti bude kum

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

(odgovor članu majared)
Direktna veza do poruke: 595
14.4.2014 13:03:05   
Olga75
cure ima tema KUMOVI
davno u njoj nije pisano , pa bacite pogled user posted image

Marija je moj najveci uspeh

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 596
8.6.2014 23:22:08   
Verolina
Ja sam danas po treci put u zivotu kumovala na krstenju. Malecki je bio divan i miran i sve je proteklo u najboljem redu.user posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 597
8.7.2014 23:40:35   
Meisje
Evo I nas kako smo izgledali
[img]http://www4.slikomat.com/13/0708/orn-IMG-11.jpe[/img]
[img]http://www4.slikomat.com/13/0708/qbj-IMG-11.jpe[/img]

Kakve su ti misli,takav ti je zivot

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 598
9.7.2014 6:33:20   
branki*
ja ne mogu da vidim slikeuser posted image

branki

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 599
9.7.2014 7:34:32   
Meisje
Vidim da nesto nije u redu cim se ne otvaraju.. poprsvljam cim budem pri kompuuser posted image

Kakve su ti misli,takav ti je zivot

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here