RE: GAK Narodni Front (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Porodilište

Poruka

Anoniman -> RE: GAK Narodni Front (24.2.2012 14:59:57)

IZVORNA PORUKA: gracia

Hvala, gae. A kako onda ide za sledeci put, oni ti zakazu, ili je ista procedura - uput iz dz, tempiranje u savetovalistu...

Kad se dočepaš željenog dr u savetovalištu, široko mu se nasmeješ i umilno ga pitaš da li bi ti on vodio trudnoću do kraja. Pa će ti onda on reći šta i kako dalje, nekad će ti zakazivati u savetovalištu, nekad negde na neko odeljenju... Videćeš već, dalje je njegova ili njena improvizacija. Čuvaj isečak od uputa (donji deo koji ti vrate, sa njim ideš u front narednih 6 meseci)

gracia -> RE: GAK Narodni Front (24.2.2012 20:16:11)

Hehe, odoh da vezbam siroki umilni osmeh -> [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley4.gif[/image]

b1anca -> RE: GAK Narodni Front (26.2.2012 13:18:00)

Draga MK,
samo jos da dodam, na tvoj slikovit opis NF-a, pri haoticnom izlazu fotografa"...NECETE sliku svoga deteta???"  i cigane koje te jure kod vrata ..." a da castis???"..a ti bezis glavom bez obzira! :-)

Anoniman -> RE: GAK Narodni Front (26.2.2012 13:22:21)

Ja imadoh tu sreću da mi kasnio otpust jer su zaboravili da mi otkucaju optusnu listu pa sam izbegla taj vašar na izlazu...

mama kukunka -> RE: GAK Narodni Front (26.2.2012 13:31:11)

sa J sam imala tu cast da bude fotograf prisutan, i mogu vam reci da smo lepe fotke sa prvog foto-sesn-a dobili..cak je bilo i onih malih-za novcanik..uveselili smo familiju tim prvim slikama..
Sa L sam izasla na Bozic, cika fotograf nije radio ( pa mi bi zao, jer je mladje dete ostalo bez tih slikica)..a i ceo cirkus ispred smo preskocili , a mm kolima samo sto nije usao kod portira jer je ulica bila potpuino pusta..
GG, a da mi trazimo neku nadoknadu od klinike ( preko istih veza :) )...sto ovoliko pisemo o njima..ko god digne temu- eto nas dve sa objasnjenjem :)
Bar propusnicu za Zoo vrt da nam daju ..[sm=smiley36.gif]

Anoniman -> RE: GAK Narodni Front (26.2.2012 20:50:56)

Vidiš... Mogli bi da pričamo o nekom sponzorstvu. Propusnice za ZOO vrt obavezno. Ja se nadam da ću se tamo vraćati u dogledno vreme pa možda sredim neke povlastice. [sm=smiley2.gif]

mama kukunka -> RE: GAK Narodni Front (26.2.2012 20:56:01)

juce u igraonici u uscu sreli mog dr ( onog jedinog kog nisi znala ko je)..kaze poceo da radi..ja kazem, da me sad bas briga..a on ce meni- doci ces ti opet :)
Nesto ne planiram u blizoj buducnosti..a u daljoj sam vec mnoogo matora koka..jedino da se omakne..

Anoniman -> RE: GAK Narodni Front (26.2.2012 21:18:04)

Jao ja jedva čekam, samo da smršam i eto me kod Najbolje Doktorke Na Svetu!

mama kukunka -> RE: GAK Narodni Front (26.2.2012 21:20:33)

onda ti sredjujes da dobijemo propusnice !!
Meni je Stanojevic rekao da ce me poslati kod tvoje NDNS kad sam ostala trudna, alio meni bilo glupo da ga smaram posle..a fin tretman sam imala u savetovalistu..da je bilo kakvih problema sigurno bih se obratila

Anoniman -> RE: GAK Narodni Front (26.2.2012 21:30:39)

Joj, ona je jedno tako diiiivno stvorenje.

crazymama -> RE: GAK Narodni Front (27.2.2012 0:01:39)

ja sam posle saznala da je Najbolja dr na svetu moja komsinica iz Mirijeva ;)...

MaryJane -> RE: GAK Narodni Front (28.2.2012 15:16:15)

Je l' ona ima smene u porodilištu?

Anoniman -> RE: GAK Narodni Front (28.2.2012 19:00:17)

Mislim da ne ali nisam sigurna.

MaryJane -> RE: GAK Narodni Front (29.2.2012 14:45:29)

E, [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley35.gif[/image] ga.

crazymama -> RE: GAK Narodni Front (6.3.2012 22:51:38)

moze jedno smesno pitanje?

kad odem sa kontrakcijama u front, gde se prijavljujem da sam dosla na porodjaj?? koji salter?

do sad sam se uvek cula telefonom sa dr i on bi mi rekao gde da dodjem, nikad nisam isla regularno da predam knjizicu pa da cekam, pa zato i ne znam koja je procedura kad dodjes na porodjaj :)

mama kukunka -> RE: GAK Narodni Front (6.3.2012 22:54:58)

u sobu broj 8-hitna sluzba za prijem, tu te pregleda dr i daju ti spavacicu
To ti je kad kod portira udjes u onaj hodnik desno

crazymama -> RE: GAK Narodni Front (6.3.2012 22:55:41)

aha, tu sam cekala i kad su mi radili prijem za amniocentezu... HVALA!

mama kukunka -> RE: GAK Narodni Front (6.3.2012 23:02:33)

nema na cemu, i drugi put :)

crazymama -> RE: GAK Narodni Front (6.3.2012 23:26:29)

videcemo za drugi put [sm=smiley36.gif]

gracia -> RE: GAK Narodni Front (9.3.2012 20:23:18)

jos jedno neiskusno pitanje za vas iskusne... na sajtu fronta izbacuju liste dezurstava za taj mesec http://www.gakfront.org/dodaci/dezurstva.pdf  e, sta sad to znaci kad je neki od dr dezuran u porodilistu, da je tamo 24 sata?

mama kukunka -> RE: GAK Narodni Front (9.3.2012 20:53:14)

da, to bi trebalo da bude to..

gracia -> RE: GAK Narodni Front (17.3.2012 10:39:37)

Sto se o Frontu ovako retko pise? Nema vise sta da se kaze izgleda... [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Nego, mene zanima jel kod njih mora iskljucivo njihova spavacica? Videla sam neke prakticne, ali koliko se secam, mora njihova. I pustaju li da se nose brusevi za dojilje? A pumpicu za izmuzavanje, ako zatreba?

Anoniman -> RE: GAK Narodni Front (17.3.2012 10:44:48)

Spavaćicu sam aj nosila njihovu dok sam jako krvarila da ne prljam svoju jer ih nemam toliko da menjam po 2 dnevno. Kad se krvarenje stabilizpvalo prešla sam u svoju jer je u junu bilo pakleno vruće a njihove su sve flanelske. Brus nisam nosila nikakav jer se za dojilje ne pravi u mojoj veličini a kad su mi grudi nadošle nisam ni običan mogla da nađem dovoljno velik. Pumpica je dozvoljena samo je problem čime da je sterilišeš.

mama kukunka -> RE: GAK Narodni Front (17.3.2012 11:17:21)

kad se javi gg, moram i ja da zaprzim u ovoj corbi--ne brini, sasvim ces se prirodno osecati u njihovoj spavacici, jer svi idu tako..koliko god ti izgledala grozno i ofucano, mnogo je lakse da nju polivas jodom i flekas...i da uzmes kad ti zatreba nova..
Brus ti nece trebati, ne bih da te razocaram, ali-sise ce ti uglavnom biti -na izvolte :)
A pumpica-mozda, ako duze iostajes..za 2-3 dana u bolnici sasvim je dovoljno da te laktacijska sewstra malo tretira ako bas nadodje mleko

Anoniman -> RE: GAK Narodni Front (17.3.2012 11:22:12)

MK, po sezonsku za ZOO vrt ako nam ne daju sve ovo uzalud. [sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>