dunja RR -> RE: Tenis (19.1.2022 0:24:40)
|
Iskreno, mene je iznenadilo to što se dešavalo vezano za njegov test, odlazak u Španiju (mislim da je svesno otišao u Marbelju da bude za NG sa braćom), i nekako bih pre rekla da je lažirao test, i to naknadno, da je kalkusao, i zaigraoo se. Pogubio se zapravo, a hteo je sve. I tu je pogrešio slažem se. Čak sam zapravo jedno vreme mislila da mediji izmišljaju te datume testiranja, bilo mi ej čudno da on tu omane. Ali i on je čovek i može da pogreši. Što se tiče snošenja odgovornosti, znamo već kako to ide kod nas, da je uređena država .. kao što nije.. tada bio jedan poveći red, on bi bio negde na kraju za odgovaranje pred zakonom. Tako a mi ej suludo da pričam o nekoj kazni za njega. Na neki način, kazna je sve što su me dešava. Ništa on od toga ne bi morao da vrda, smišlja i kalkuliše da nije uslovljen vakcinom. Žao mi je što ovako ispalo, nadam se da će se nekako sve srediti. Najpre da ova prokletinja prestane, da ljudi prestanu da umiru, a zatim, da prestanemo da se delimo na ove one, baš je ružno i tužno.
|
|
|
|