degu -> RE: Tenis (16.1.2022 15:13:17)
|
Ja ne mogu da razumem kako je on dobio status emigranta i kako sad mora biti još sankcionisan zabranom od 3 godine, kad je čovek legalnim putem došao u Australiju, sa odobrenom vizom. Nije došao nezakonitim putem. Ovo je bio jedini način da ga zaustave da bude najbolji ikada. Nadam se da je u njemu ostalo još snage da se borii dalje. Njegov uspeh je veličanstven i zaista je velika nepravda, što je cela ova situacija oko korone, bacila senku na njegova dostignuća, na sav njegov humanitarni rad. Predstavljen je svetu kao antivakserski terorista. Hvataju se za svaku njegovu grešku da ga razapnu. Ni jednog momenta on sebe nije deklarisao kao antivaksera, a njegovo je pravo da ima slobodu izbora. Nije on smislio medicinsko izuzeće, nije on postavio pravila.Sutra ćemo svi biti ucenjeni, prvo sa vakcinom, kasnije ko zna sa čime. Neće nam biti dozvoljeno da radimo svoj posao, ako ne pristanemo na njihova pravila igre. Nadam se da će ovo globalno ludilo da se smiri, inače će svaki sport izgubiti smisao. Svim srcem sam uz Novaka. Kad sam rekla Teodori da se Novak vraća kući, ona je rekla Jeee, vraća se svojoj porodici! To je najvažnije!
|
|
|
|