Tiziana -> RE: Tenis (18.1.2022 8:23:52)
|
Znam da su objavili, ali kazem ima vremena do tada. Ovo su sada cisto politicke igre, i u Australiji i van nje, to je jasno. Ovo nema veze ni sa vakcinom ni sa tenisom. IZVORNA PORUKA: dunja RR Tizi, danas su već javili da će na grenslemovima Pariz, London i Njujork samo vakcinisani učestvovati, što naravno nije dobro za Noleta. Ne znam da li će se nešto menjati do tada, možda ako ovaj Omikron skroz obesmisli koronu i sve vezano za nju. I ja pratim komentare, ima raznih zaista. IZVORNA PORUKA: Tiziana Ma ja mislim da je jos mnogo rano pricati o drugim turnirima i pravilima koja ce vaziti kroz 5m. Pa Britanija ukida kovid pasose i obavezno nosenje maski itd,u francuskoj je jak taj anutvakserski pokret, vec su imali nemire.. Ja sam zbog svega ovoga picela da pratim twitter i stvarno citam svakakve komentare. Naravno vise je onih protiv, ali ima jako jako puno onih koji su za i to nisu ljudi samo iz Srbije i to nije samo obican svet.. Mislim i da prica ima sanse da se okrene u nekom drugom pravcu.. Mozda. Videceno.
|
|
|
|