Yula
|
IZVORNA PORUKA: Tash Primili smo vakcinu. Jutros u 8h smo bili na prijemu, dr ga je pregledala, zadovoljna stanjem koze i krvnom slikom, Pentaxim je dat u jednoj dozi, a ne iz dva puta kako mi je najavljeno. Marko je bio divan, gledao je Noddy-ja na portable dvd, malo set__ao, listao knjige, rucao, uspavala sam ga na rukama i odspavao je sat vremena, u 14h su nas pustili kuci. Na mestu uboda mala crvena tackica. Naredne 2 nedelje treba da pije Aerius sirup 1,5ml preventivno zbog alergija. Veceras sam mu merila temp, 37,2, to nije nista. Nadam se samo da reakcija nece biti posle 24h kao prosli put, drzite fige. Dala sam doktorki plan uvođenja namirnica, sutra ćemo o tome, kada odem po otpusnu listu. Takođe, pitala sam za modričice po glavi, JAO BRUKE MOJE! Žena prepipala, kaže, "Tamara, meni se ovo pipa pod prstima, kao suva koža, kao temenjača. Probaj da skineš kada mu bude mokra kosa, ako ne ide, idite dermatologu". Ja večeras, greb noktom, nežno, a ono sišlo! Jednostavno, bilo je modre boje, nije ličilo na temenjaču, i ja to nikada nisam pokušala da skinem noktom. Uglavnom, čista mu je sad glava. Bravo za Mareta! Superiska da je sve dobro proslo, mada nisam ni sumnjala. Ipak, vidim, nema te, nekoliko puta u toku dana sam ulazila na rr da vidim jesi li sta pisala, i veceras negde oko 21h isto, nema vas. Ja vec pocela da mislim da vas nisu zadrzali. Hvala za info o dr, samo cu iskopirati tvoj post toj zenici, kaze da joj bebac ima gadan ekcem po celom telu. IZVORNA PORUKA: Tash Nikako da vam kažem, razmenila sam koju sms sa Zille, mali se osuo sav kad su stigli tamo gde su već otputovali (vrnjačka banja ako se ne varam), to se smirilo, i ona mu dala slanine. Mali ne reaguje na slaninu, koža mu je sve čistija od kad je jede, što Zille reče "kao da mu je samo ona falila da se sredi!" Držim fige da tako ostane. Jadno ono malo Zilletovo bebce Nadam se da ce mu sada biti bolje na duze staze. Macaki, sin moje drugarice sve prepisuje od tvoje Ksenijice! Ona kada mi prica njene probleme, kao da slusam ( citam ) tebe. Mozda da probas sa piletinom? Mom bebcu se povlaci onaj ekcemcic pored usta. Ima ga katkada malo jace, ali uglavnom je prilicno posvetleo. Sad, dal'''' je od prskanih jabuka ili od ko-zna-cega, nemam pojma, ali ovako bar znam da sam eliminisala ono sto mi je bilo najsumnjivije, jer, lice mu je bilo kao porcelansko dok ne pocesmo sa kupovnim kasicama. A opet strasno balavi, najstrasnije! Gura prstice u usta i vidim kako trlja donje trojke. Odoh da spavam, bas sam umorna, imam neki problem sa nogama, pisacu vam sutra, bas me bole i moram da legnem.
< Poruku je uredio Yula -- 28.2.2012 23:46:13 >