MamaNecaVo -> RE: RAK (29.3.2018 0:09:36)
|
Mame da li neko ima iskustvo sa tumorom hipofize? Kao sto vodite nema me vec duze jer sam dosla do momenta gubitka vida,treskanja ruku,gusenja,cak mi se i mleko javilo posle skoro godinu dana (ne)dojenja. Kod doktora posle mog poslednjeg pisanja nisam isla jer me je bilo strah,otisla sam tek kada sam jedno jutro ustala gotovo slepa. Bez naocara ne vidim gotovo nista. A i ciste koje imam su od toga.. Ja naravno kasnim,sve sam radila privatno i sada imam prepreku. Treba mi uput za magnet a karton nisam prebacila pa sad cekam da ga sa vmc-a prebace u DZ. Privatno bi bilo previse jer su mi skinuli kozu sa ledja do uspostavle dijagnozu do koje sam inace sama dosla kucajuci u googl zasto se javlja mleko kada vise ne dojim?Predlozila doktorima,odrasila prolaktin,pa kortizol (kortizon pojma nemam ),tsh itd. Predpostavlja da je tumor na prednjem delu glave zbog pritiska na ocne nerve. Mene zanima sledece,receno mi je da se tumor moze smanjiti lekovita-koliko su invazivni?A druga predpostavka je operacija,receno mi je da se rumor izvlaci kroz nos.Sta to podrazumeva,razbijanje nosa? I ako ima neko preporuku za doktora,vise i ne znam koji mi treba tj za sta. Uglavnom sad cekam karton da mi prebace pa magnet da radim. Koliko se ceka uopste na prebacivanje kartona?Napisali su hitno. Vezu sam nasla za magnet,bice uradjen isti dan ali koci me uput. Zalosno je sto danas dijagnoze moramo otkrivati sami a lekari si ti sano novac da uzmu.
|
|
|
|