mama krava -> RE: RAK (15.1.2016 9:45:07)
|
Uf, Milicicak, samo hrabro i glavu gore i bez panike! Moja mama je pre 13 godina operisala benigni tumor na mozgu, ali kod glavne aorte i bila je jaaako rizična operacija, ali ona na kraju nije mogla ni invalidsku penziju da dobije. Ali dobro, to nije ni važno... Ona je bila u jaaako velikom psihičkom problemu i pre i zrazloga što joj je rodjeni mladji bret godinu dana pre toga umro o tumora jetre i svega ostalog...grozno! A i posle operacije se jako teško vratila u normalu! Veoma je bitno da psihički budete spremni na sve i da mislite pozitivno! Moja mama je ima sreću, jer smo sasvim slučajno došli onog dana kada je čuveni dr Joksimović radio ambulantu i on ju je operisao i imao je po meni odličan pristup pacijentu, a to je da ih ne šiša na ćelavo iako je operacija glave upitanju, nego samo ono parče gde se seče glava...ne dozvoljava pratnju na kontolama, ukoliko pacijent hoda i sl...a to je veoma bitno, jer ja mislim da čoveka, a i porodicu RAK prvo ubije psihički! Nemam savete za ono što si pitala, ali ćelim vam da nadjete snagu i da ne dozvolite da klonete, jer biće sve ok! Pozdravi mamu!
|
|
|
|