branki* -> RE: RAK (27.2.2016 8:16:10)
|
sanjice,pisalo je melanoma suspectum ili suspect.znaci,da su i pre uzimanja tkiva za biopsiju i operacije,oni vec znali da je kod njega melanom.ja sam citala svasta na internetu i mogu ti reci da sam upala u stravicnu brigu[sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif]otisla sam kod dr koji je operisao tatu na vma i on me smirio posle,divan covek. mom tati su dva puta u lokalnoj anesteziji cistili to mesto,tata je imao na nadlaktici,posle zakrpe,malo povuku kozicu i zasiju.bilo je prvo price da ga uvedu u totalnu anesteziju,ociste to mesto i da sa debelog mesa ili noge secnu parce koze i zakrpe to na ruci,ali su odustali,mozda zato sto su mom tati pluca u ocaaajnom stanju ili sto su procenili da nema potrebe tako.tata nije nista oset__io da ga boli. njemu su uzimali i gledali limfne cmorove ,snimali ispod pazuha,da se vidi da nisu uvecane limfne zlezde,ako jesu,onda i njih odstranjuju.mom tati nisu bile. mi smo se sad opustili malo,inace kad je to letos bilo ,ja na netu svasta citala,maltene sam pomisljala,ne dao dragi bog,na najgore.
|
|
|
|