Dve_srece_najvece_ -> RE: RAK (2.11.2012 23:21:23)
|
Razumela, tako sam i ja shvatila ono sto sam procitala ...ali nisam bila sigurna. Neznam koliko je hitna...nama deluje hitno zbog bolova koje trpi... Ona nema josh onkologa, jer je tek pre nedelju dana saznala da ima tumor... tj jedno vece je zaboleo stomak, odveli smo je u hitnu, oni je prosledili u bolnicu, gde su joj radili analize i preglede...izmedju ostalog rtg abdomena i karlice, na papiru od te noci pishe da ima veliki tumor, velichine mushke glave koji se nalazi u abdomenu i shiri u karlicu... Pustena je kuci, a sutradan je isla na pregled kod ginekologa i gastrologa, koji su ovo potvrdili.... e sad....kad se to deshavalo njen stomak je bio normalnog oblika....2-3 dana kasnije se izoblicio...kao da je to izashlo vishe napolje, i spustilo se dole... Nije hospitalizovana, ali kuci lezi, josh uvek moze do toaleta, ali u pratnji, a koliko je boli, dovoljno je reci da je na trodonu...[sm=smiley13.gif] E da....zaboravila sam reci...kad je dobila uput za mr, otisli smo da zakazemo, u cetvrtak su nam zakazali za utorak ( ovaj sto je sada prosao), da bi je u utorak 4 sata pred snimanje zvali da je aparat pokvaren. Sada cekamo informaciju veze koju imamo u bolnici , da li je aparat zaista pokvaren. Verujem da po ovom sto si ti napisala, ona nije hitan slucaj, jer svako mladji je hitniji, u danasnje vreme osobe preko 80 godina nisu prioritet nikome....
|
|
|
|