Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vesele Kućanice prebroj te se :))) 28.7.2010 15:03:16
|
|
|
|
ivaj
|
Uh! Ljudi izgleda da ne mogu da shvate da nije isto kad ne radis neko izvesno vreme i kad se radi o godinama.Dozivela sam i jedno i drugo pa se ne da porediti.Kad mi se desilo da imam stalni posao pa odem na odmor,naravno da mi nije bilo dosadno,kad sam dala otkaz bilo mi je savrseno kod kuce narednih par meseci jer sam mogla da radim sve ono za sta do tad nisam imala vremena.I sad da sam na porodiljskom a znam da me ceka posao jednog dana,pa naravno da bih uzivala! pepino,ja sam jedna od onih hiperaktivnih-zavrsavam sve u rekordnom roku iako sam preterano detaljna.Padnem na nos dok sve ne zavrsim ali ne mogu da podnesem da neki posao razvlacim ceo dan.I tacno je,zato imam vremena za sve pa i za dosadu. Pored toga,kad pricamo o kucnim poslovima,pa nema ni tu posla ne znam koliko za svaki dan-prasinu ne brisem svaki dan,ne preslazem ormane svaki dan i sl.Ali zato kuvam svaki dan.Svaki dan novo i sveze.Jer volim i imam vremena. Ali opet kazem,dan je dug... Lu RR,svaka cast! Sta drugo da kazem.
|
|
|
|
RE: Vesele Kućanice prebroj te se :))) 28.7.2010 15:21:26
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ne kapiram ( plava sam ) jel moram biti ocajna al kucanica trenutno jesam
|
|
|
|
RE: Vesele Kućanice prebroj te se :))) 28.7.2010 18:04:42
|
|
|
|
ivaj
|
Ne moras Nije obavezno a ni pozeljno
|
|
|
|
RE: Vesele Kućanice prebroj te se :))) 28.7.2010 21:17:04
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: ivaj ,ja sam jedna od onih hiperaktivnih-zavrsavam sve u rekordnom roku iako sam preterano detaljna.Padnem na nos dok sve ne zavrsim ali ne mogu da podnesem da neki posao razvlacim ceo dan.I tacno je,zato imam vremena za sve pa i za dosadu. Takođe, osim recimo ja sam naučila da ne dozvolim dosadi da mi se uvlači u život Imam slobodnog vremena, sjedim na ljuljački, pijem kavu, čitam, idem u shoping( ko i svaka normalna žena ),pozivam društvo i odazivam se na pozive, tako da u principu nije mi dosadno a godinama ne radim i za sada mi odgovara. Ako u bilo kojem trenutku poželim da radim pa potrudiću se nađem nešto iako je to jako teško ovdje Ja za sada mogu da radim ili ne radim , kako mi volja a u budućnosti, pa vdjećemo Jedva čekam vruće dane e onda baš ništa ne radim, samo se kupamo i sunčamo Hranimo se dinjama, lubenicama, sladoledom...
|
|
RE: Vesele Kućanice prebroj te se :))) 28.7.2010 21:17:41
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Ne kapiram ( plava sam ) jel moram biti ocajna al kucanica trenutno jesam Vesela draga, VE-SE-LA
|
|
RE: Vesele Kućanice prebroj te se :))) 28.7.2010 21:20:13
|
|
|
|
*Alexx*
|
Lu, nisi zaspala sa Rokom
|
|
RE: Vesele Kućanice prebroj te se :))) 28.7.2010 21:24:52
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: Alexx RR Lu, nisi zaspala sa Rokom Nisam, al sam njega ukomirala Šetamo mi i pozove nas jedna prijateljica na kolač i tako...jede mama kolač i trača naravno usput a dijete se igra, trči, skače i kad je ogladnio odvedem ga kući, nahranim, okupam a on kaže, mama skoro sam zadrijemo, jel sad noćas...sve to kroz zijevanje
|
|
RE: Vesele Kućanice prebroj te se :))) 28.7.2010 21:27:56
|
|
|
|
*Alexx*
|
Majko mučiteljko
|
|
RE: Vesele Kućanice prebroj te se :))) 28.7.2010 21:29:55
|
|
|
|
2002m
|
IZVORNA PORUKA: Lu RR odvedem ga kući, nahranim, okupam a on kaže, mama skoro sam zadrijemo, jel sad noćas...sve to kroz zijevanje dobar recept
|
|
|
|
RE: Vesele Kućanice prebroj te se :))) 28.7.2010 21:34:33
|
|
|
|
Lu
|
Pa moram negdje pronaći vremena za sebe, za RR
|
|
RE: Vesele Kućanice prebroj te se :))) 28.7.2010 21:37:28
|
|
|
|
2002m
|
Roko bas rano legne da spava,blago tebi.Ovaj moj je budan do 12h
|
|
|
|
RE: Vesele Kućanice prebroj te se :))) 28.7.2010 21:41:02
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: 2002m Roko bas rano legne da spava,blago tebi.Ovaj moj je budan do 12h Ih koliki je tvoj! Hm...pričamo o djeci u pogrešnoj temi Sad će ona dosadna Lu da nas pecka
|
|
RE: Vesele Kućanice prebroj te se :))) 24.1.2011 8:58:09
|
|
|
|
Kvrkac
|
i ja da pleteem i strikam
|
|
|
|
RE: Vesele Kućanice prebroj te se :))) 27.2.2011 12:50:41
|
|
|
|
bebać
|
IZVORNA PORUKA: ivaj Uh! Ljudi izgleda da ne mogu da shvate da nije isto kad ne radis neko izvesno vreme i kad se radi o godinama.Dozivela sam i jedno i drugo pa se ne da porediti.Kad mi se desilo da imam stalni posao pa odem na odmor,naravno da mi nije bilo dosadno,kad sam dala otkaz bilo mi je savrseno kod kuce narednih par meseci jer sam mogla da radim sve ono za sta do tad nisam imala vremena.I sad da sam na porodiljskom a znam da me ceka posao jednog dana,pa naravno da bih uzivala! pepino,ja sam jedna od onih hiperaktivnih-zavrsavam sve u rekordnom roku iako sam preterano detaljna.Padnem na nos dok sve ne zavrsim ali ne mogu da podnesem da neki posao razvlacim ceo dan.I tacno je,zato imam vremena za sve pa i za dosadu. Pored toga,kad pricamo o kucnim poslovima,pa nema ni tu posla ne znam koliko za svaki dan-prasinu ne brisem svaki dan,ne preslazem ormane svaki dan i sl.Ali zato kuvam svaki dan.Svaki dan novo i sveze.Jer volim i imam vremena. Ali opet kazem,dan je dug... Lu RR,svaka cast! Sta drugo da kazem. i ja sam ovaj tip isto,i mene kadneko pita kako imaš slobodnog vremena? ja se iznenadim....iako kuham svaki dan,svaki dan idem u sitnu nabavku...jer kupujem po manje i sveže( tuš mi je 3 min od stana)...svaki dan pospremam,svaki dan odem van ili mi neko dodje...opet mi ostane vremena...JER... u stanu nema puno posla...kuća i okućnica su puno više zahtevniji....dijete mi ide u vrtić....i tu imam manje obaveza....vodim računa i o sebi....sve to stoji....ali treba mi još neki hobi definitivno....imam dnevno neka 2 sata kad ne znam šta bi Ali što reče IVAJ sve završavam u rekordnom roku,i ne razvlačim s epo stanu po čitave dane....imam primjer žena koje ustaju u 10-11 i naravno da nemaju vremena praznog...ćjer ja ustanem u 7 i oduvijek sam tako ustajala i do 12 sve je pozavršavano po stanu i dijete odvedeno u vrtić i svašta nešta još Ovako je zimi....a ljeti je puno drugačije....puno bolje
|
|
RE: Vesele Kućanice prebroj te se :))) 27.2.2011 13:23:35
|
|
|
|
tijana86
|
jos jedna na spisku !
|
|
RE: Vesele Kućanice prebroj te se :))) 27.2.2011 14:48:38
|
|
|
|
bebać
|
da,htjela sam dodati za ljeto(ali sam imala goste)...ljeti se više šeta...hoda..(ja recimo ujutro rano izadjem u nabavku i kafu u gradu)...a predveče šetam do parka sa sergejom...pa tu je i balkon na kome baš volim da ljenčarim i ispijam kaficu...pa bazeni(ovo ljeto sam baš odćefila bazene)...sve u svemu ljeti nije dosadno i ima se šta radit i baš popunit vrijeme
|
|
RE: Vesele Kućanice prebroj te se :))) 2.11.2011 12:58:42
|
|
|
|
Moja sreca
|
Upisujem se u vesele kucanice nisam bas uvek vesela ,ali Boze moj koja je pa uvek vesela...
|
|
|
|
RE: Vesele Kućanice prebroj te se :))) 2.11.2011 14:37:35
|
|
|
|
ivaj
|
Ja sam jos uvek nevesela domacica Ocajnicki se borim da promenim svoj status,ali resio ovaj zivot da budem u kuci pa to ti je. Imam hiljadju obaveza,nije mi dosadno ni minuta,ali tako mi fali da idem na posao
|
|
|
|
RE: Vesele Kućanice prebroj te se :))) 27.7.2012 9:45:36
|
|
|
|
Shishica
|
Vidite mene muci sto sam kuci jedino jer me drugi osudjuju, a moji mi govore da trebam svoj dinar..sto je u neku ruku istina i uvek coveku tj. zeni treba vise za ono sto i kako zamisli.. Ali da nema tih razloga meni je sasvim uredu kuci, pored deteta i svih obaveza koje kuca ima.. tako i mislim da treba da bude.. Da muskarcima lepo daju duplo vece plate, a zene da ne rade Dobro, de, razumem potrebu zena da rade..u retkim trenucima, na blic pojavi se to i kod mene. Sve u svemu tako me to sve kopka i dok razmisljamo o drugom detetu..tj. vec pravimo.
|
|
|
|
RE: Vesele Kućanice prebroj te se :))) 1.11.2012 21:18:36
|
|
|
|
boba 11
|
Joj ne znam jel sam vesela (retko) al sam domacica trenutno,i mislim da ce tako biti duze vreme jer mi klinja krenuo u skolu a mala u vrtic pa to vodanje tamo vamo i vaspitanje i domaci nema ko drugi da obavlja nego mama,a da para nikad nije dosta nije.Tako da bih volela da imam dvojnicu koja ce da obavlja jedno od ta dva posla-posao ili domacica
|
|
|
|
RE: Vesele Kućanice prebroj te se :))) 2.11.2012 9:39:03
|
|
|
|
sanji
|
IZVORNA PORUKA: ivaj Ja sam jos uvek nevesela domacica Ocajnicki se borim da promenim svoj status,ali resio ovaj zivot da budem u kuci pa to ti je. Imam hiljadju obaveza,nije mi dosadno ni minuta,ali tako mi fali da idem na posao Ovo je i moj stastus, još uvek!
|
|
RE: Vesele Kućanice prebroj te se :))) 2.11.2012 9:43:29
|
|
|
|
NadaR
|
Sanjiiiiiiii , pa nema negativnih misli na divan dan ! hajde u kafanu da nas počastiš
|
|
RE: Vesele Kućanice prebroj te se :))) 11.3.2013 13:11:44
|
|
|
|
Zell
|
Heheh, nisam do sada videla ovu temu... ja ne radim vec vise od pola godine pa verovatno spadam ovde mada sebe ne vidim kao kucanicu a nisam cesto bas ni vesela
|
|
|
|
RE: Vesele Kućanice prebroj te se :))) 11.3.2013 13:15:07
|
|
|
|
lesica
|
Ćuti tu Zell,i razveseli se! A mi ćemo te smatrati povremenom vikend kućanicom
|
|
RE: Vesele Kućanice prebroj te se :))) 11.3.2013 13:18:01
|
|
|
|
jovicaa
|
ja sam studentomacica
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?