Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vesele Kućanice prebroj te se :))) 11.3.2013 13:31:02
|
|
|
|
liliana
|
ja sam i dalje u ovoj kategoriji. Do kad-ne zma se... Ipak, cenim da je vreme provedeno sa mojim detetom neprocenljivo i da nikakva plata ne bi nado estila naše zajedničke trenutke!
|
|
RE: Vesele Kućanice prebroj te se :))) 11.3.2013 13:33:43
|
|
|
|
jovicaa
|
. Ipak, cenim da je vreme provedeno sa mojim detetom neprocenljivo i da nikakva plata ne bi nado estila naše zajedničke trenutke! đ sa ovim se u potpunosti slazem
|
|
RE: Vesele Kućanice prebroj te se :))) 11.3.2013 13:37:48
|
|
|
|
Dada81
|
IZVORNA PORUKA: liliana ja sam i dalje u ovoj kategoriji. Do kad-ne zma se... Ipak, cenim da je vreme provedeno sa mojim detetom neprocenljivo i da nikakva plata ne bi nado estila naše zajedničke trenutke! To sam i ja sad rekla i uvek govorila..Evo ga i sada vrti se oko mene,navikao da se igramo,da mu citam,da sam tu i meni je to najvaznije
|
|
RE: Vesele Kućanice prebroj te se :))) 11.3.2013 13:41:37
|
|
|
|
liliana
|
Nije za ovu temu, ali da se nadovežem na Dadu i Jovicu: Tina ima 3 god i zna da broji do 30, zna celu azbuku, zna američku abecedu, zna dosta toga da napiše i pročita, igra igrice na kompjuteru bez ičije pomoći, a zna ogroman broj dečjih pesmica. To sve pripisujem tome što joj je mama "vesela kućanica" , što sam non.-stop sa njom i , zaista , to je dete kome se poklanja jako mnogfo paznje i sa kojim se baš dosta radi. Eto, zato kažem da nikakva plata ne bi nadomestila naše zajedničke trenutke.
|
|
RE: Vesele Kućanice prebroj te se :))) 11.3.2013 13:43:06
|
|
|
|
Zell
|
Razumem
|
|
|
|
RE: Vesele Kućanice prebroj te se :))) 11.3.2013 13:45:40
|
|
|
|
anajid
|
E i ja sam trenutno vesela kucanica Ali samo prinudno Lepo je kad ne gledas u sat i uzivam sa svojom decom kod kuce.
|
|
|
|
RE: Vesele Kućanice prebroj te se :))) 11.3.2013 13:48:43
|
|
|
|
nela79
|
IZVORNA PORUKA: Dada81 IZVORNA PORUKA: liliana ja sam i dalje u ovoj kategoriji. Do kad-ne zma se... Ipak, cenim da je vreme provedeno sa mojim detetom neprocenljivo i da nikakva plata ne bi nado estila naše zajedničke trenutke! To sam i ja sad rekla i uvek govorila..Evo ga i sada vrti se oko mene,navikao da se igramo,da mu citam,da sam tu i meni je to najvaznije Joj kucanice moje, sve je ovo divno i krasno, i volim ja svoju djecu najvise na svijetu. Na raspolaganju sam im 24/7, ali ja ne mogu vise. Navikla sam da radim , da privredjujem, a sad...zena domacica. Znam, zena domacica je itekako zaposlena, ali ja bi malo da izadjem medju ljude
|
|
|
|
RE: Vesele Kućanice prebroj te se :))) 11.3.2013 13:50:58
|
|
|
|
dijana1*
|
I ja sam trenutno vesela kucanica I uzivam u tome.
|
|
|
|
RE: Vesele Kućanice prebroj te se :))) 11.3.2013 15:44:05
|
|
|
|
*Maki*
|
|
|
|
|
RE: Vesele Kućanice prebroj te se :))) 11.3.2013 16:20:27
|
|
|
|
isidora88
|
i ja sam kucanica, ali nadam se ne zadugo
|
|
RE: Vesele Kućanice prebroj te se :))) 11.3.2013 21:43:49
|
|
|
|
Figaro88
|
Evo jos jedne domacice Meni je iskreno ovako lepo,uzivam sa Andreom,setamo,putujemo,ali isto tako bih volela da nadjem posao u struci.Ne zurim,trazim odavno,pa kad pronadjem sta mi u potpunosti odgovara pocecu i da radim.E sad,kad bi se nasa finansiska situacija promenila,bez razmisljanja bih prihvatila bilo koji posao.
|
|
RE: Vesele Kućanice prebroj te se :))) 13.10.2016 21:53:01
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Kucanica samo takva Ne zalim se puno ali mi fali vremena... malo mi je 24h da odmorim, da se posvetim deci, da se posvetim sebi, da se posvetim muzu...
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 13.10.2016 22:02:40 >
|
|
|
|
RE: Vesele Kućanice prebroj te se :))) 13.10.2016 22:00:49
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ta sam! Osam godina sam radila i ovo sad me ubija. Lepo mi je sa bebom, sinom, ali mi nedostaje i posap i izlazak iz kuce.
|
|
|
|
RE: Vesele Kućanice prebroj te se :))) 4.6.2017 12:10:53
|
|
|
|
emicaa
|
i ja sam kucanica,radim nesto malo.ako se to moze nazvati poslom
|
|
RE: Vesele Kućanice prebroj te se :))) 5.6.2017 10:01:28
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
ne bih vise ..hval, dosta mi je kucanstva
|
|
|
|
RE: Vesele Kućanice prebroj te se :))) 5.6.2017 10:21:50
|
|
|
|
eca89
|
Kućanica sam i utuših se !
|
|
|
|
RE: Vesele Kućanice prebroj te se :))) 5.6.2017 10:24:55
|
|
|
|
Dragce86
|
Diivnoo mi je sa mojom bebicom, ali mi ponekad fali i posao, ljudi pre svega i druzenje. Nekada bude zamorno biti po ceo dan u kucici, sa bebicom, iako je obozavam najvise na svetu, ponekad mi zatreba i zensko drustvo i malo vise vremena samo za sebe...al ne bunim se mnogo, vidim svoje zlato koje mi se smesi i neka..nek traje jos malo ovo porodiljsko :D
|
|
|
|
RE: Vesele Kućanice prebroj te se :))) 5.6.2017 10:35:00
|
|
|
|
Sandricak
|
Upisujem se i ja ovde... jos neka dva meseca sam u ovoj kategoriji... lepo je sve to, kuca, deca, muz, sudovi , ves, rucak, pegla... ali fale mi ljudi, fali mi trka frka na poslu, papiri, desavanja... volim ih najvise na svetu, ali kod mene je idealno red posla red kuce...
|
|
RE: Vesele Kućanice prebroj te se :))) 5.6.2017 12:13:28
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Kucanica, ali ne bas vesela.
|
|
RE: Vesele Kućanice prebroj te se :))) 25.9.2017 22:32:01
|
|
|
|
Tatjana.87
|
Još devet meseci sam u ovoj kategoriji Možda se predomislim pa produžim haha
|
|
|
|
RE: Vesele Kućanice prebroj te se :))) 25.9.2017 23:22:24
|
|
|
|
Sarav
|
Očajna domaćica do marta, a onda akcija
|
|
RE: Vesele Kućanice prebroj te se :))) 26.9.2017 7:46:51
|
|
|
|
krin 40
|
Još 20 meseci i baš mi prija.Radim 22 godine.smučilo mi se.
|
|
RE: Vesele Kućanice prebroj te se :))) 26.9.2017 8:03:51
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ocajna do Aprila
|
|
|
|
RE: Vesele Kućanice prebroj te se :))) 26.9.2017 11:27:01
|
|
|
|
suzi kju
|
IZVORNA PORUKA: eca89 Kućanica sam i utuših se ! Eco ti nisi vise Ja jesam naredne dve nedelje
|
|
|
|
RE: Vesele Kućanice prebroj te se :))) 26.2.2018 10:12:54
|
|
|
|
Dora89
|
Bezbrižna trudnica
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?