Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vesele Kućanice prebroj te se :))) 11.3.2013 13:31:02
|
|
|
|
liliana
|
ja sam i dalje u ovoj kategoriji. Do kad-ne zma se... Ipak, cenim da je vreme provedeno sa mojim detetom neprocenljivo i da nikakva plata ne bi nado estila naše zajedničke trenutke!
|
|
RE: Vesele Kućanice prebroj te se :))) 11.3.2013 13:33:43
|
|
|
|
jovicaa
|
. Ipak, cenim da je vreme provedeno sa mojim detetom neprocenljivo i da nikakva plata ne bi nado estila naše zajedničke trenutke! đ sa ovim se u potpunosti slazem
|
|
RE: Vesele Kućanice prebroj te se :))) 11.3.2013 13:37:48
|
|
|
|
Dada81
|
IZVORNA PORUKA: liliana ja sam i dalje u ovoj kategoriji. Do kad-ne zma se... Ipak, cenim da je vreme provedeno sa mojim detetom neprocenljivo i da nikakva plata ne bi nado estila naše zajedničke trenutke! To sam i ja sad rekla i uvek govorila..Evo ga i sada vrti se oko mene,navikao da se igramo,da mu citam,da sam tu i meni je to najvaznije
|
|
RE: Vesele Kućanice prebroj te se :))) 11.3.2013 13:41:37
|
|
|
|
liliana
|
Nije za ovu temu, ali da se nadovežem na Dadu i Jovicu: Tina ima 3 god i zna da broji do 30, zna celu azbuku, zna američku abecedu, zna dosta toga da napiše i pročita, igra igrice na kompjuteru bez ičije pomoći, a zna ogroman broj dečjih pesmica. To sve pripisujem tome što joj je mama "vesela kućanica" , što sam non.-stop sa njom i , zaista , to je dete kome se poklanja jako mnogfo paznje i sa kojim se baš dosta radi. Eto, zato kažem da nikakva plata ne bi nadomestila naše zajedničke trenutke.
|
|
RE: Vesele Kućanice prebroj te se :))) 11.3.2013 13:43:06
|
|
|
|
Zell
|
Razumem
|
|
|
|
RE: Vesele Kućanice prebroj te se :))) 11.3.2013 13:45:40
|
|
|
|
anajid
|
E i ja sam trenutno vesela kucanica Ali samo prinudno Lepo je kad ne gledas u sat i uzivam sa svojom decom kod kuce.
|
|
|
|
RE: Vesele Kućanice prebroj te se :))) 11.3.2013 13:48:43
|
|
|
|
nela79
|
IZVORNA PORUKA: Dada81 IZVORNA PORUKA: liliana ja sam i dalje u ovoj kategoriji. Do kad-ne zma se... Ipak, cenim da je vreme provedeno sa mojim detetom neprocenljivo i da nikakva plata ne bi nado estila naše zajedničke trenutke! To sam i ja sad rekla i uvek govorila..Evo ga i sada vrti se oko mene,navikao da se igramo,da mu citam,da sam tu i meni je to najvaznije Joj kucanice moje, sve je ovo divno i krasno, i volim ja svoju djecu najvise na svijetu. Na raspolaganju sam im 24/7, ali ja ne mogu vise. Navikla sam da radim , da privredjujem, a sad...zena domacica. Znam, zena domacica je itekako zaposlena, ali ja bi malo da izadjem medju ljude
|
|
|
|
RE: Vesele Kućanice prebroj te se :))) 11.3.2013 13:50:58
|
|
|
|
dijana1*
|
I ja sam trenutno vesela kucanica I uzivam u tome.
|
|
|
|
RE: Vesele Kućanice prebroj te se :))) 11.3.2013 15:44:05
|
|
|
|
*Maki*
|
|
|
|
|
RE: Vesele Kućanice prebroj te se :))) 11.3.2013 16:20:27
|
|
|
|
isidora88
|
i ja sam kucanica, ali nadam se ne zadugo
|
|
RE: Vesele Kućanice prebroj te se :))) 11.3.2013 21:43:49
|
|
|
|
Figaro88
|
Evo jos jedne domacice Meni je iskreno ovako lepo,uzivam sa Andreom,setamo,putujemo,ali isto tako bih volela da nadjem posao u struci.Ne zurim,trazim odavno,pa kad pronadjem sta mi u potpunosti odgovara pocecu i da radim.E sad,kad bi se nasa finansiska situacija promenila,bez razmisljanja bih prihvatila bilo koji posao.
|
|
RE: Vesele Kućanice prebroj te se :))) 13.10.2016 21:53:01
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Kucanica samo takva Ne zalim se puno ali mi fali vremena... malo mi je 24h da odmorim, da se posvetim deci, da se posvetim sebi, da se posvetim muzu...
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 13.10.2016 22:02:40 >
|
|
|
|
RE: Vesele Kućanice prebroj te se :))) 13.10.2016 22:00:49
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ta sam! Osam godina sam radila i ovo sad me ubija. Lepo mi je sa bebom, sinom, ali mi nedostaje i posap i izlazak iz kuce.
|
|
|
|
RE: Vesele Kućanice prebroj te se :))) 4.6.2017 12:10:53
|
|
|
|
emicaa
|
i ja sam kucanica,radim nesto malo.ako se to moze nazvati poslom
|
|
RE: Vesele Kućanice prebroj te se :))) 5.6.2017 10:01:28
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
ne bih vise ..hval, dosta mi je kucanstva
|
|
|
|
RE: Vesele Kućanice prebroj te se :))) 5.6.2017 10:21:50
|
|
|
|
eca89
|
Kućanica sam i utuših se !
|
|
|
|
RE: Vesele Kućanice prebroj te se :))) 5.6.2017 10:24:55
|
|
|
|
Dragce86
|
Diivnoo mi je sa mojom bebicom, ali mi ponekad fali i posao, ljudi pre svega i druzenje. Nekada bude zamorno biti po ceo dan u kucici, sa bebicom, iako je obozavam najvise na svetu, ponekad mi zatreba i zensko drustvo i malo vise vremena samo za sebe...al ne bunim se mnogo, vidim svoje zlato koje mi se smesi i neka..nek traje jos malo ovo porodiljsko :D
|
|
|
|
RE: Vesele Kućanice prebroj te se :))) 5.6.2017 10:35:00
|
|
|
|
Sandricak
|
Upisujem se i ja ovde... jos neka dva meseca sam u ovoj kategoriji... lepo je sve to, kuca, deca, muz, sudovi , ves, rucak, pegla... ali fale mi ljudi, fali mi trka frka na poslu, papiri, desavanja... volim ih najvise na svetu, ali kod mene je idealno red posla red kuce...
|
|
RE: Vesele Kućanice prebroj te se :))) 5.6.2017 12:13:28
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Kucanica, ali ne bas vesela.
|
|
RE: Vesele Kućanice prebroj te se :))) 25.9.2017 22:32:01
|
|
|
|
Tatjana.87
|
Još devet meseci sam u ovoj kategoriji Možda se predomislim pa produžim haha
|
|
|
|
RE: Vesele Kućanice prebroj te se :))) 25.9.2017 23:22:24
|
|
|
|
Sarav
|
Očajna domaćica do marta, a onda akcija
|
|
RE: Vesele Kućanice prebroj te se :))) 26.9.2017 7:46:51
|
|
|
|
krin 40
|
Još 20 meseci i baš mi prija.Radim 22 godine.smučilo mi se.
|
|
RE: Vesele Kućanice prebroj te se :))) 26.9.2017 8:03:51
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ocajna do Aprila
|
|
|
|
RE: Vesele Kućanice prebroj te se :))) 26.9.2017 11:27:01
|
|
|
|
suzi kju
|
IZVORNA PORUKA: eca89 Kućanica sam i utuših se ! Eco ti nisi vise Ja jesam naredne dve nedelje
|
|
|
|
RE: Vesele Kućanice prebroj te se :))) 26.2.2018 10:12:54
|
|
|
|
Dora89
|
Bezbrižna trudnica
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?