Mamica Gaga -> RE: Dete odbija da jede :-) (8.1.2012 21:19:40)
|
obican sanostol sam davala, onaj bez gvozdja.....popila je 2 bocice i napravili smo pauzu, iskreno nisam ni planirala da joj dajem ponovo, nego je nikola doneo virus iz skole, pa ga je zakacila i ona i eto zato sam htela malo da joj ukljucim cisto preventivno.....mada nisam, jer je suprug kupio beviplex granulice pa im dajemo uvece s mlekom, kao da malo bolje jedu, jer, navela sam gore da mi nina nista ne jede ovih dana, place kada treba da jede i tako to.....neznam sta bih mogla da ukljucim da bude 2 u 1 da poboljsa apetri i da malo imunitet posle ovog virusa vratimo...u nekoj temi sam pitala da li je Probio Imuno Kid dobar kao sto se prica....moja prijateljica je dr pedijatar i ona predlaze taj preparat.....pije se 3 meseca u kontinuitetu, valjda 10 dana pa pauza, pa 10 dana pa pauza, pa opet 10 dana i malo duza pauza...je l tako....vise neznam ni sta pricam bas se brinem sto nece da jede, ajde sto nece da jede, neka kaze necu da jedem i tacka, ali ona cim joj pomenem da je vreme da se jede, ona place ili kada uzme zalogaj davi se....ma dodje mi da iskocim iz svoje koze...tako je bilo letos posle stomacnog virusa kada je povracala, tako sada kada je povracala eto zbog slajma..... tuzna sam...[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley19.gif[/image] boba 11...koliko dugo je konzumirao te pikovit tablete pa si zapazila poboljsanje....?
|
|
|
|