Misha i Ljisha -> RE: Dete odbija da jede (19.12.2017 9:53:57)
|
Maraj u zumance dodas brasna i onako da bude gusto malo gusce nego za palacinke i u to uvaljas meso, i onda przis pa ce biti hrskavo kao u meku. Ja to praktikujem samo sa krilcima. Ostalo pohujem redovno. Sta ja znam ja sam pravila "svedske stolove" stavim na stolic njen jedno 5 razlicitih stvari ali sve zdravo, npr orase, suvo voce, kolace od bundeve, i sl npr za uzinu i onda to tako stoji kod nje u sobi pa se nekad desavalo od gladi da pojede. To sam ranije. A sad...Pa u 8 je dorucak, nesto sto voli, med i hleb, palacinke, sunka i jogurt, slanina i tost i sl, oko 11 uzina jede ili bananu ili jabuku, i u 14h rucak mora da se bas umace hleb ako vec nece da jede sta je skuvano. Posle ako je jela sledi slatkis i uvece vecera posle vecere moze grickalice. I toga se pridrzavam sad vec dosta dugo.Ne jurim je za hranu ne nutkam ne smisljam svedske stolove, ne dekorisem hranu da bi joj lepo izgledala, a sve sam probala veruj mi. Ako nema meka i pomfrita dva dana ogladnece guzica pa ce nesto drugo strpati u usta. A ja da ispricam kako je moja D pocela da jede ponovo krastavce. Siznula sam jer je prestala da jede povrce i onda sam odsekla kolut krastavca stala ispred nje rekla otvori usta, krenulo plakanje, onda sam se drala otvori usta, onda se ona usrala od straha sto ja vicem, otvorila je usta i ja joj stavila kolut krastavca, i onda jos pocela da joj govorim ZVACI i naredjujem i derem se. Trauma mi je ostala za ceo zivot. Njoj...Cisto sumnjam sad kad je pitas sta ce za salatu dve godine kasnije uglavnom kaze krastavac[sm=jezicek.gif] Tako smo progurali na silu jos par stvari jer sam ja siznula. Imala sam foru da joj ne dam nista ali bas nista da jede, desavalo se da ne jede ceo dan dodje 17h popodne ona stoji ispred rerne i ceka da izvadim jer joj mirise to sto sam pravila, baci pogled na to, ne svidi joj se i ne jede. [sm=zz_banghead.gif] Ne pojede za rucak, ja joj ostavim u tanjiru to sto sam sipala stoji na stolu do vecere, i onda joj ni ne podgrejem i dam joj to isto. Ma kakvi, nije problem otici gladan u krevet. Moja je bas bas zajebana da prostite. Al stvarno sam na silu prigyrala neke stvari. A trubim stalno moras barem probati, nekulturno je da ne probas a bake se trudile da skuvaju ili mama se trudila da skuva i tralala ali ta fora sa rpobanjem pali tek od nedavno, veca je pa razume
|
|
|
|