Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Jelovnik beba sa alergijom na kazein (pro... 11.4.2015 13:52:04
|
|
|
|
mama krava
|
Ja stalno gledam 24kitchen i upravo ima neka nova emisija gde neka krupnija plavusa sprema cokoladne torte. Uvek koristi pirincano brasno za testo i sad je dola krompir pire bez mleka i putera u testo. Naravno koristi puteralu ne i mleko ili pavlaku za ostalo...tako da mislim da moze da se napravi sa margarinom. I pravi tortu za 1.rodj.... Bez mleka i ml proizvoda...testo od banana i rendanih tikvica, mleveni bademi, jaja, kakao i pirincano brasno... preliv od cokolade i meda.... Ja cu ovo da probam!
< Poruku je uredio mama krava -- 11.4.2015 13:53:26 >
|
|
|
|
RE: Jelovnik beba sa alergijom na kazein (pro... 17.4.2015 22:47:49
|
|
|
|
mama krava
|
torte🎂
|
|
|
|
RE: Jelovnik beba sa alergijom na kazein (pro... 25.4.2015 14:06:50
|
|
|
|
mama krava
|
kokos kolacici.... A, ovaj moj mi onako kao da malo reaguje i na jaje, ali samo kad ga jede przeno kao kajganu ... Ne znam u cemu je fora...ovako u jelima, i testima ne reaguje, a ovo kad jede zacrveni se oko usta i pljuje, nece da jede . a kuvano nema problema...nisam pametna!
|
|
|
|
RE: Jelovnik beba sa alergijom na kazein (pro... 25.4.2015 23:39:33
|
|
|
|
Rosita
|
Možda je kuvano bolje termički obrađeno! PEace je beše o tome pričala.
|
|
RE: Jelovnik beba sa alergijom na kazein (pro... 6.5.2015 15:43:48
|
|
|
|
mama krava
|
Drugari, ja sam danas zaposela jedan Nestle sanduk I ona baka mi dala da pšročitam sastav ovih novik kao delijih sladoleda i ima 4 koje mogu naši mališani da jedu!!! sladoledi Lollipoo, Watermelon, Pineaple i Priulo cool ovaj od jagode na slici... Na svima piše da može sadržati u tragovima mleko, jaja i sl....
|
|
|
|
RE: Jelovnik beba sa alergijom na kazein (pro... 6.5.2015 20:55:44
|
|
|
|
degu
|
a ima sladoleda i za mene :D ja sam razmisljala fil za markizu da pravim i zaledim da dobijem sladoled. Za sad krkam menaz ponekad,to bi trebala da smem. Ima li jos koja cokolada,od onih 75 % kakaa? Volim te gorce cokolade.
|
|
RE: Jelovnik beba sa alergijom na kazein (pro... 7.5.2015 18:00:04
|
|
|
|
Rosita
|
Imaju bambi, najlepse zelje, imaju verovatno neke strane, meni je mm uzimao neku nemacku, gorka da gorca biti ne moze, ne znam tacno koja je. Super za sladolede!
|
|
RE: Jelovnik beba sa alergijom na kazein (pro... 8.6.2015 16:16:10
|
|
|
|
branki*
|
Drage mame iz beograda,ajde da vas pitam,mozda znate-gde u beogradu imaju dobro snabdevene radnje gde mogu da kupim bezglutensku testeninu,bezglutensko brasno,prasak za pecivo poseban,heljdino brasno,pirincana testenina i sl? Rekli su mi da u DMu imaju bezglutenski rezanci za supu u obliku slova,to moram da vidim.
|
|
RE: Jelovnik beba sa alergijom na kazein (pro... 8.6.2015 16:23:08
|
|
|
|
degu
|
Branki možeš svu kukuruznu testeninu, imaš u univeru i špagete i svašta nešto. OVDE možeš da naručiš i pirinčano brašno,proseno i razna bezglutenska brašna.
|
|
RE: Jelovnik beba sa alergijom na kazein (pro... 8.6.2015 16:28:51
|
|
|
|
branki*
|
Hvala,degu!jesi ti narucivala od njih?
|
|
RE: Jelovnik beba sa alergijom na kazein (pro... 8.6.2015 17:42:30
|
|
|
|
milicicak
|
Branki, pogledaj ovde Biospajz imaju prodavnice i donose na kucnu adresu. Dm je isto dobro snabdeven, onaj u Srpskih vladara i na Novom Beogradu kod starog Merkatora narocito. Sad sam videla da je Degu postavila isti link :)
< Poruku je uredio milicicak -- 8.6.2015 17:43:53 >
|
|
|
|
RE: Jelovnik beba sa alergijom na kazein (pro... 8.6.2015 17:50:30
|
|
|
|
degu
|
Hehe nisam naručivala al sam gledala proizvode a sećam se da je Miac one kokosove listiće uzimala od njih ako dobro pamtim :) i znam da su ljudi naručivali i sve je ok bilo.
|
|
RE: Jelovnik beba sa alergijom na kazein (pro... 8.6.2015 21:04:23
|
|
|
|
branki*
|
Hvala puno,drage moje☺
|
|
RE: Jelovnik beba sa alergijom na kazein (pro... 8.6.2015 21:35:14
|
|
|
|
milicicak
|
Mini buba danas prvi put probala kupovni sladoled. Uzeli su Kalipso od breskve. Odusevljena je :) Degu, ja pravim sladoled tako sto izblendam dve banane, dodam 100g istopljene crne cokolade, jos malo izblendam i zaledim u onim Ikeinim posudicama za sladoled na stapicu ali mozes da zaledis i u casicama za urin i zabodes stapic od raznjica. Odlicno je i za tebe i za T :)
|
|
|
|
RE: Jelovnik beba sa alergijom na kazein (pro... 9.6.2015 11:29:20
|
|
|
|
degu
|
hehe Mico već sam blendala bananu i sa čokoladom i sa jagodama, mislim da ću pojesti tonu banana ovo leto
|
|
RE: Jelovnik beba sa alergijom na kazein (pro... 9.6.2015 14:23:14
|
|
|
|
mama krava
|
Ej drugari, pa mi jedemo Calipso odavno A juče smo jeli sladoled u nekoj novoj fensi saloleddžinici koja se zove CRNA OVCA..imate ih na FB, a nalaze se u Kralja Petra u Bg... Imaju suuuuper razne sladolede i svi voćni su bez mleka, a ima i na dršci samo izblendano voće i ima i mali i veliki...a ukusi su...malina, jagoda, kivi, breskva, kivi i breskva, limun sa bosiljkom.... Ovaj mali jeo od kivija i oduševio se, samo je zinjao
|
|
|
|
RE: Jelovnik beba sa alergijom na kazein (pro... 22.7.2015 13:49:42
|
|
|
|
Rosita
|
http://tortekolaci.com/kolaci/vocni-kolac-sa-breskvama lagan , ukusan, moze u ruku - D ne voli one sto se jedu kasikom. Upotrebila sam 4 vece breskve, na kocke sam sekla i ceo prasak za pecivo jer volimo vazdusastije.
|
|
RE: Jelovnik beba sa alergijom na kazein (pro... 22.7.2015 13:53:32
|
|
|
|
mama krava
|
Divno! Samo da prodje vrelina pa cu da pravim!
|
|
|
|
RE: Jelovnik beba sa alergijom na kazein (pro... 22.7.2015 14:09:26
|
|
|
|
World
|
Joj ljudi izbacite taj margarin... Pogotovo u patispanje se moze staviti nesto drugo, obicna mast, maslinovo ulje, kokosovo ulje, ma i bolje bez icega na kraju krajeva..
|
|
RE: Jelovnik beba sa alergijom na kazein (pro... 22.7.2015 14:15:50
|
|
|
|
milicicak
|
Rosi, moja mama pravi ovaj kolac sa uljem i ja ga bas bas ne volem a ni gospodjici se nesto ne svidja zato se mm davi u njemu, to mu je omiljeni kolac
|
|
|
|
RE: Jelovnik beba sa alergijom na kazein (pro... 22.7.2015 14:28:26
|
|
|
|
Rosita
|
Ja slabo u zadnje vreme jedem kolace, ali sam probala i svidja mi se . Pravih zbog D, sutra u vrticu imaju kolac sa breskvama pa nadjoh ovaj.
|
|
RE: Jelovnik beba sa alergijom na kazein (pro... 22.7.2015 14:33:23
|
|
|
|
milicicak
|
Najbitnije je da se D svidja T nece ni da pomirise vocne kolace
|
|
|
|
RE: Jelovnik beba sa alergijom na kazein (pro... 22.7.2015 20:26:57
|
|
|
|
Rosita
|
E, da. Margarin svi mi ovde ponekad koristimo, za filove, kojesta. Nije dobar, al neki put moze. Maslinovo ulje i kolac su mi nespojivi. World , je l bi odbila moj kolacic ?
|
|
RE: Jelovnik beba sa alergijom na kazein (pro... 22.7.2015 20:33:22
|
|
|
|
degu
|
WORLD BI SIGURNO šalu na stranu, ja uvek tražim alternativu za margarin, mislim da bi u ovom receptu mast bila ok skroz.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prirodan izbor za miran san vaših mališanaNedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
da li vam se dopada ime...sneza90PAVLE...?da (
58%)
ne (
42%)
Ukupan broj glasova: 212Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!