Rosita -> RE: Jelovnik beba sa alergijom na kazein (protein kravljeg mleka) (13.1.2015 11:36:34)
|
Mi smo jeli prvi put poparu [sm=jezicek.gif], stavila malo bademovog mleka, zagrejala, dodala pola belanceta i žumance kuvano, izmrvljeno, osolila, hleb i na kraju malo margarina, meni je ok, D nije bog zna oduševljen, ali nešto je i jeo. I palentu, tj. kačamak sa sličnim sastojcima, podsetila me tema o ishrani mladje dece, mi smo palentu samo sa voćem jeli daaavno. Kupila ono bademovo alpro, prvi utisak mi bio bljaaak pošto sladi, a domaće pravim neutralno. Posle kad se dobro ohladilo bilo je ok. Dobro je nek ima ako nekad ne mogu da miksam. Ima po meni neku punoću i težinu u poređenju sa domaćim, što me opet dovodi u sumnju koliko li je to moje domaće nutritivno korisno [sm=smiley13.gif] Inače, po sastavu, koje biljno je nasljičnije km? Po sastavu, ne po ukusu. Razgovarali sa vrtićkim nutricionistom. Ona misli da ishrana kakvu D ima neće imati loše posledice, ali ipak smatra da pedijatar i nutricionista pedijatar samo mogu da daju konačan sud i eventualno preporuče suplemente , ako trebaju. O tom potom, videću, valjda ćemo za koji mesec i na test. Do tada "vako.
|
|
|
|