Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 1.10.2011 17:35:12
|
|
|
|
Anoniman
|
Sori, moj tel ludak!
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 1.10.2011 20:43:16
|
|
|
|
degu
|
IZVORNA PORUKA: Pcelica Lena Žene meni je ovo jako težak izbor. Da mogu svakoj bih dala po jedan glas :(, ali posto ne može, evo dajem Degu jedan glas i želim da sve ugledate svoje crtice u najskorije vreme. :) Hvala ti Pčelice Ovo je jako težak izbor, meni najteži do sad. Dajem svoj glas za Grgu, da joj IUI bude uspešna
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 1.10.2011 20:51:06
|
|
|
|
mulan
|
IZVORNA PORUKA: Suncicabg Ufff bas tezak izbor Neka bude ovaj put glas za Mulan, cini mi se da se prvi put prijavila Hvala za glasic! Jeste, prvi put se prijavljujem i treca IUI mi je na pragu
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 1.10.2011 20:54:57
|
|
|
|
Anoniman
|
Hm, bas tesko, ali ovaj put glas ide za Grgu
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 1.10.2011 23:07:11
|
|
|
|
anirez
|
Sorry zene, znam da vam svima treba, i svima zelim da sto prije uspijete, ali koliko se sjecam Grga se dosta dugo bori pa bi ovaj put njoj dala svoj glas. Ostalim zenama sretno i sorry jos jednom! Znaci moj glas ide za GRGU!
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 1.10.2011 23:15:36
|
|
|
|
degu
|
Anirez nemaš za šta da se izvinjavaš, ja svim srcem navijam za Grgu i sve žene koje se spremaju ovde za IUI, VTO ili im je ovaj Proxeed potreban
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 1.10.2011 23:29:12
|
|
|
|
mulan
|
IZVORNA PORUKA: degu Anirez nemaš za šta da se izvinjavaš, ja svim srcem navijam za Grgu i sve žene koje se spremaju ovde za IUI, VTO ili im je ovaj Proxeed potreban Degu, je vec rekla, a ja se saglasavam evo definitivno te proganjam degu
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 1.10.2011 23:35:22
|
|
|
|
degu
|
vidim da hoćeš da me uzmeš za kućnog ljubimca I moram još da kažem, svaka čast Vidapharmu i našoj Ringeraji
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 2.10.2011 12:29:22
|
|
|
|
lanajelena
|
Ksenija81
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 2.10.2011 12:40:51
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Grga
< Poruku je uredio Sanjica26 -- 2.10.2011 12:41:06 >
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 2.10.2011 16:14:00
|
|
|
|
GRGA
|
Zene stvarno je tesko ovaj put,,ja glasam za DEGU!!!!!!
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 2.10.2011 20:41:44
|
|
|
|
malenac76
|
glas za degu
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 2.10.2011 23:26:09
|
|
|
|
degu
|
Drage moje hvala vam od
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 3.10.2011 8:43:22
|
|
|
|
marija andrijana
|
Moj glas, ovaj put, ide za Mulan. Leno, Degu, Ksenija, Grgo, Sunci, Dunja...
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 3.10.2011 14:16:35
|
|
|
|
Hristinica
|
Grgic
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 3.10.2011 16:17:08
|
|
|
|
mulan
|
IZVORNA PORUKA: marija andrijana Moj glas, ovaj put, ide za Mulan. Leno, Degu, Ksenija, Grgo, Sunci, Dunja... hvala ti punoooooo! Ovih dana te bas pominjem
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 3.10.2011 23:53:00
|
|
|
|
Cuftas
|
nikad tezi izbor ovaj put za Grgu Malenac, Ksenija i Mulan Veverice moja, voli tebe tvoja tetka, sledeceg meseca imas moj glas, ali golac nam se sprema za IUI, pa da joj popravimo plivace
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 3.10.2011 23:54:17
|
|
|
|
degu
|
Cuftice, tetkice i ja navijam za našeg Golaća
|
|
[Obrisana poruka] 3.10.2011 23:56:41
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 4.10.2011 0:00:51
|
|
|
|
degu
|
Mery moja lepa
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 4.10.2011 23:06:16
|
|
|
|
Meisje
|
Je l mogu ja da glasam? Za Degu
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 4.10.2011 23:07:09
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Meisje Je l mogu ja da glasam? Za Degu Možeš naravno:)
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 4.10.2011 23:12:26
|
|
|
|
degu
|
Mei, HVALA
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 4.10.2011 23:32:45
|
|
|
|
Meisje
|
nadam se da ce da bude delotvoran!
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 8.10.2011 15:08:12
|
|
|
|
Nina...
|
Ja glasam za Malenac. Za ostale devojke veliki , nadam se da se ne ljutite. Glasacu u svakom krugu za nekg drugog, i nadam se da ce Proxeed doci do svih kojima je potreban!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ringerajina tabela za praćenje plodnih danaŽelite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Mesečni ciklus ženeSaznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
ImeninodoraDa li vam se dopada ime Antonina?Veoma je lepo. (
13%)
Dopada mi se.. (
8%)
Onako. (
23%)
Ne dopada mi se. (
56%)
Ukupan broj glasova: 451Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!