Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 13.9.2011 16:21:11
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvala Vidafarmu, hvala našoj drago RR zajednici, hvala ovim divnim devojkama što su glasale za mene. Hvala vam svima od srca! Usrećili ste mi današnji dan.
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 15.9.2011 13:28:03
|
|
|
|
malenac76
|
Cao cure evo mene i na ovoj temi. Prijavila bi se za Proxeed Plus ali ne znam da li mi iz BiH mozemo da ucestvujemo? Mi 10 mjeseci radimo na nasoj bebolini i dragi je zelio da uradi spermiogram. Nadali smo se da ce sve biti ok kad ono dijagnoza ASTENOZOSPERMIJA - smanjen broj progresivno pokretljivih spermatozoida. Da bi spermatozoidi mogli da oplode moraju da budu progresivno pokretljivi prema naprijed. Broj progresivno pokretnih spermatozoida mora biti minimalno 40% od ukupnog broja spermatozoida. Kod mm ima dosta spermica, broj nije problem ali od tog broja manje od 50 % je pokretno a od tih 50 % su ili ne progresivno pokretni tj krecu se samo u mjestu i skroz nepokretni :( Doktorica je preporucila Proxeed da im pokusamo malo pokrenuti da plivaju, a ne da ljencare. Moje folikulice se svaki mjesec srede i cekaju ih na udvaranje a oni kuliraju u mjestu. E pa ne mozeeeeee to tako ima da im damo propeler na repic sa Proxeedom
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 15.9.2011 14:30:48
|
|
|
|
dunja RR
|
Pčelice, molim te, javi mi se SMS-om ili nazovi, pošalji mi tvoj broj, da se dogovorimo oko preuzimanja nagrade:)
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 15.9.2011 15:46:03
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: malenac76 Cao cure evo mene i na ovoj temi. Prijavila bi se za Proxeed Plus ali ne znam da li mi iz BiH mozemo da ucestvujemo? Mila, možete da učestvujete, ali molim te uzmi u obzir da se nagrada preuzima u Beogradu. Ako imate nekog ko vam može preuzeti nije problem. Proverićemo sa sponzorom teme da li se nagrada može preuzeti u Bijeljini (jer je tamo sedište distributera za R.Srpsku), znači ovo nije sigurno, ali ćemo pokušati. Prijavljena si za glasanje koje počinje od 1.10.:)
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 15.9.2011 16:18:48
|
|
|
|
malenac76
|
dunja hvala vise bi mi odgovaralo u BG jer Bijeljina je daleko a tamo nikoga ne poznajem ..ovako bi mogla zamoliti nekoga od dragih prijateljica sa RR da mi paketic posalju postom, a da platim posiljku po prijemu ili ako moze da podignem u nekoj od apoteka u Banja Luci (ako ima neka sa kojom suradjuju )
< Poruku je uredio malenac76 -- 15.9.2011 16:19:45 >
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 15.9.2011 19:29:22
|
|
|
|
ksenija81
|
Prijavljujem se :)
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 15.9.2011 21:12:04
|
|
|
|
GRGA
|
Evo i jas e prijavljujem,,radimo prvu IUI........a spermogram mm-a se strasno pogorsao...............Pa se prijavljujemo!!!
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 15.9.2011 21:38:20
|
|
|
|
Anoniman
|
Super žene što se prijavljujete! Ja ću u toku sledeće nedelju uzeti poklon, a sad da vam se pohvalim da mm nema više ni jedne bakterije. Napokon smo se otarasili dosada.
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 24.9.2011 21:44:18
|
|
|
|
Anoniman
|
Od kad je glasanje? Nešto sam pogubljena.
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 24.9.2011 21:47:27
|
|
|
|
dunja RR
|
Od 1.10.
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 24.9.2011 21:51:25
|
|
|
|
Anoniman
|
E hvala :)...
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 30.9.2011 12:05:25
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sam napokon pre dva, tri dana uzela svoju kutiju Proxeeda. Ovom prilikom se zahvaljujem opet sponzoru, RR, svim curama koje su mi pružile podršku u ovim teškim danima i jedan veliki pozdrav za Dunju RR :). Curo držim palčeve da sve bude ok.
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 30.9.2011 13:00:04
|
|
|
|
GRGA
|
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 30.9.2011 20:09:33
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 30.9.2011 21:38:15
|
|
|
|
mulan
|
Ako nije kasno i ja bih se prijavila. U oktobru radim trecu IUI.
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 30.9.2011 23:23:06
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja mislim da si se u 5 do 12 prijavila. Mulan, navijam jako!
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 30.9.2011 23:26:14
|
|
|
|
mulan
|
Znaci, za dlaku sinko! pcelka, hvala ti puno
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 30.9.2011 23:28:54
|
|
|
|
Anoniman
|
Od sutra je glasanje pa predpostavljam da do danas može da se prijavljuje.
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 1.10.2011 0:32:46
|
|
|
|
dunja RR
|
Hvala našem dragom sponzoru - Vidapharmu U ovom krugu prijavljene su: 1. degu 2. malenac76 3. ksenija81 4. GRGA 5. mulan Izvolite glasajte i 11.10. ćemo znati imena sledeća dva dobitnika.
< Poruku je uredio dunja RR -- 1.10.2011 0:33:19 >
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 1.10.2011 0:34:44
|
|
|
|
mulan
|
Glas za Grgu
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 1.10.2011 15:29:24
|
|
|
|
Suncicabg
|
Ufff bas tezak izbor Neka bude ovaj put glas za Mulan, cini mi se da se prvi put prijavila
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 1.10.2011 15:48:50
|
|
|
|
gugutka
|
glas za malenac76, mislim da i njoj prva prijava:)
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 1.10.2011 17:25:19
|
|
|
|
Anoniman
|
Žene meni je ovo jako težak izbor. Da mogu svakoj bih dala po jedan glas :(, ali posto ne može, evo dajem Degu jedan glas i želim da sve ugledate svoje crtice u najskorije vreme. :)
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 1.10.2011 17:26:42
|
|
|
|
Anoniman
|
Žene meni je ovo jako težak izbor. Da mogu svakoj bih dala po jedan glas :(, ali posto ne može, evo dajem Degu jedan glas i želim da sve ugledate svoje crtice u najskorije vreme. :)
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 1.10.2011 17:31:12
|
|
|
|
dunja RR
|
Pčlice ovo se računa samo kao jedan glas Šalim se, znam da je slučajno:)
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ringerajina tabela za praćenje plodnih danaŽelite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Mesečni ciklus ženeSaznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
terminmara31Drage moje, koje ste vec radjale! Meni je ovo prvo dete, termin je 24.2., pa me zanima kad ste se vi porodile:na dan termina (
20%)
(
80%)
Ukupan broj glasova: 60Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!