Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 23.12.2008 23:16:31
|
|
|
|
Anoniman
|
Nuna je oborila rekord, svojom drugom objavom stiže u najbolje citate! U temi Trudnice, gde ste??? je napisala: malena je balerina mamina,a mama ce jos malo pa biti slonica
|
|
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 2.1.2009 10:38:08
|
|
|
|
guppy RR
|
prase je napisala u temi Strani jezici, kada: posle mesec dana u Egiptu nije joj više smetalo što sanja na engleskom, samo su joj smetali arapski titlovi
|
|
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 2.1.2009 10:39:17
|
|
|
|
guppy RR
|
Koka Loka je napisala u temi Ti-Vi: Mene i to "komšinice" često iznervira, posebno kada prvi put uđem u neku prodavnicu... To mi je jednako kao kada bi mi grk na odmoru reko "gde si zemljak!"
|
|
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 3.1.2009 18:37:29
|
|
|
|
guppy RR
|
prase je napisala u temi Vanmaterična trudnoća e što volim kada se zaletim da odgovaram na pitanja koja nisu za mene nego za nekoga ko je odgovarajuće školovan/obrazovan... pa onda više komentarišem i "moždikam" nego što odgovaram... ali jače je od mene, šta da radim
|
|
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 3.1.2009 23:08:10
|
|
|
|
guppy RR
|
prase je napisala u temi Vaš nick: I tako je meni bata objasnio da sam ja prase tartufar (nisam svinja jer sam još mala) i da je za mene "Smoki" ono što je za te svinje tartuf.
|
|
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 3.1.2009 23:25:24
|
|
|
|
guppy RR
|
Tasha je napisala u temi Vaš nick: Ma gov** kada bi mi umočili u čokoladu, valjda bi ga pojela.
|
|
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 3.1.2009 23:27:58
|
|
|
|
Anoniman
|
Ova guppy samo čuči na forumu, ćuti i citira nas! Nemoj guppy da ti pokažem zube
|
|
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 3.1.2009 23:30:16
|
|
|
|
guppy RR
|
Nije da vas hvatam na reči... nego se toliko smejem..................... da ću se upiškiti, časna reč... luuuudooo mi je danas na RR!! A onda kad sam neraspoložena otvorim ovu temu i čitam mužu i objašnjavam mu u kom kontekstu je šta napisano... pa se cerekamo
|
|
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 5.1.2009 19:51:00
|
|
|
|
Anoniman
|
guppy je u temi Kišna navlaka na kolicima napisala: Po mom mišljenju je to bačen novac, kao što mislim da je bačen novac kada kupiš detetu od godinu dana koje je tek prohodalo zimske cipele Goretex za 50 evra da "dete može da skoči u baru"...
|
|
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 5.1.2009 20:01:05
|
|
|
|
Lu
|
Tasha je napisala na temi kineski kalendar za određivanje polova Šta da ti kažem... tebi piše BOY ako si ga pravila pre NG, a ako si posle NG, onda je GIRL ... Ovaj post molim vas ignorišite, jer veću glupost nikada nisam napisala. Nema veze sa pravljenjem bebe negoo sa poslednjom menstruacijom
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 6.1.2009 7:30:51
|
|
|
|
guppy RR
|
Tasha je napisala u temi Kad mame nadrljaju: Kaže doktor: erozija epitela rožnjače, ili narodski - izderao mi je rožnjaču noktom.
|
|
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 6.1.2009 7:31:58
|
|
|
|
guppy RR
|
AleksandraDj je napisala u temi Aleksandra DJ: Danas me je par puta jako zignulo dole ali sam bila u sopingu sa mm pa nisam ni gledala na koliko je minuta bilo niti sam spomenula mm da me nebi vratio iz hipermarketa (sto je moja bolna tacka)
|
|
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 6.1.2009 11:18:27
|
|
|
|
Anoniman
|
Lenka je u temi Depilacija vs brijanje napisala: "ajde vi sad lepo meni ostavite taj vosak na nogama, pa nek otpadne sam, makar to bilo i za 6 meseci..."
|
|
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 16.1.2009 7:16:01
|
|
|
|
guppy RR
|
dorina je napisala u temi Blizanci - duple trudnice: Imam teške kosti i nemilosrdnu vagu
|
|
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 28.1.2009 11:10:20
|
|
|
|
Anoniman
|
Jele je u temi Kiselina napisala: Da prostite, često imam osećaj da kad bih pljunula na patos da bih napravila rupu na spratu između komšije i mene ...
|
|
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 31.1.2009 22:39:40
|
|
|
|
guppy RR
|
prase je napisala u temi Dan, kad je prase moždikalo: Ma, ostajem pri teoriji da je krivo ovo što je novo, k'o što je mojoj pokojnoj babi za sve bilo krivo zračenje televizora! (Doduše, da opravdam jadnu baku, većina televizora koje je ona videla su bili oni sa veoma zakrivljenim ekranima koji ne samo što pružaju zabavu nego i frizure za celu porodicu koliko zrače) .
|
|
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 1.2.2009 13:35:01
|
|
|
|
guppy RR
|
lu je napisala u temi Dan kad je prase moždikalo: Sad me zbuni skroz,nemam pojma jesam li žensko ili muško
|
|
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 5.2.2009 9:51:43
|
|
|
|
Lu
|
Tasha je napisala u temi "mogla sam da se udavim" da je njen Luka rekao: Da si se udavila, morali bismo da te posadimo u zemlju i više te ne bi bilo, kraj!"
< Poruku je uredio guppy RR -- 10.2.2009 7:15:24 >
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 6.2.2009 9:11:30
|
|
|
|
Anoniman
|
Tasha je u temi Kafa, grudi i ženski trač, a u sklopu razgovora na temu kupus dijeta, napisala: Naravučenije: ne pljujte ništa iz supe!
|
|
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 7.2.2009 12:06:09
|
|
|
|
guppy RR
|
Verus je napisala u temi Kako zamišljamo ostale forumašice: imam sliku u glavi gde sve forumasice sede u kupama a tasha i guppy nas gadjaju kredom kad sapucemo iza ledja sto ne smemo
< Poruku je uredio guppy RR -- 11.2.2009 13:13:59 >
|
|
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 10.2.2009 7:13:02
|
|
|
|
guppy RR
|
lucia je napisala u temi Čekamo dve crtice - FEBRUAR: navali na muža i ne ispuštaj ga... , javi nam se u kratkim predasima ali zaključaj vrata i prozore da ti ne zbriše!!!
|
|
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 10.2.2009 12:08:19
|
|
|
|
Anoniman
|
Modessty u Kafa, grudi i ženski trač: radim ko crnac a placaju me ko belca
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?