Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 26.10.2009 21:19:13
|
|
|
|
Anoniman
|
marince u temi Nimfomanke *Bwzim ja sa ovih sexualnih tema,pravite mi zazubice,a ja cu za to malo da pricekam Ustvari,zazubice su kad je hrana u pitanju,a za sex se to kaze zaguzice *
|
|
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 15.11.2009 23:05:48
|
|
|
|
Anoniman
|
Iz teme: Dobro jutro - svako jutro uz RR! Str 38. IZVORNA PORUKA: gina Ima li živih ljudi u 5.40???? Guppy se druži sa kokoškama Boldovala: Tasha
< Poruku je uredio Tasha RR -- 15.11.2009 23:06:12 >
|
|
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 15.11.2009 23:11:10
|
|
|
|
Anoniman
|
a mi smo te kokoške, a ?
|
|
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 15.11.2009 23:11:54
|
|
|
|
marince1
|
Mrtva si kokosko
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 15.11.2009 23:13:31
|
|
|
|
Anoniman
|
Mislim da je gina mislila na:
|
|
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 15.11.2009 23:25:06
|
|
|
|
gina
|
Da li se tu neko osetio prozvano ili ti kao kokoška .... Šalim se, naravno Kokoška je KLIK
|
|
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 15.11.2009 23:29:07
|
|
|
|
Anoniman
|
Zamislite Guppy sa svim onim kokoškama koje sam postavila. Ili na ovoj grani sa ove dve ginine. Ubiće me guppy sutra!
|
|
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 15.11.2009 23:35:37
|
|
|
|
Anoniman
|
Iz teme: Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće, str 3: IZVORNA PORUKA: Verus RR tasho, ne da nema sanse, nego cu ja morati da kreiram novu tabelu! Verus tabelus za tezinus IZVORNA PORUKA: nensi27 Ovo smo moj najbolji drug i ja!!!!! Pojeo mi citat smajlije! Boldovala sam smešno!
< Poruku je uredio Tasha RR -- 15.11.2009 23:36:39 >
|
|
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 15.11.2009 23:37:22
|
|
|
|
gina
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Zamislite Guppy sa svim onim kokoškama koje sam postavila. Ili na ovoj grani sa ove dve ginine. Ubiće me guppy sutra! Ma rasturice nas obe.... kao kokoske.... hihihiiii!!!
|
|
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 23.11.2009 13:38:54
|
|
|
|
guppy RR
|
marince je napisala u temi Tema za istresanje negativne energije o svom mužu: bolje nemoj da me ljuti, sad ima vibratora i kod kineza
|
|
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 23.11.2009 13:42:20
|
|
|
|
marince1
|
IZVORNA PORUKA: guppy RR marince je napisala u temi Tema za istresanje negativne energije o svom mužu: bolje nemoj da me ljuti, sad ima vibratora i kod kineza cisto da se zna da nije nezamenljiv
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 6.12.2009 11:31:47
|
|
|
|
Lu
|
Oti u temi "pidžama party"; ...ovako napaljenu i zagorelu...meni i vibracija aspiratora dize zadovoljstvo...
|
|
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 27.12.2009 9:03:45
|
|
|
|
guppy RR
|
Tasha u temi "Kuvano vino": ŠIPKE cimeta? Kako izgleda cimet kada se kupi u prodavnici? Mislim, do mene uvek stigne mleven...
|
|
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 31.12.2009 0:28:33
|
|
|
|
guppy RR
|
gina je napisala u temi Fotke sa venčanja: Moraću i ja da skeniram one moje fotografije od pre Hrista da vidite kako je to izgledalo pre 14 godina
|
|
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 1.1.2010 23:01:40
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Iz teme: Dobro jutro - svako jutro uz RR! Str 38. IZVORNA PORUKA: gina Ima li živih ljudi u 5.40???? Guppy se druži sa kokoškama Boldovala: Tasha IZVORNA PORUKA: guppy RR IZVORNA PORUKA: Lu RR IZVORNA PORUKA: guppy RR Evo gupika Nego guppy,kako se zove ovo crveno u čemu sjediš OTKUD JA ZNAM Bože.. ne mogu da prestanem da se smejem ovoj slici, aaaaaaaaaaaaaa... Eto gina je bila u pravu kad je rekla da se družim sa kokoškama
|
|
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 1.1.2010 23:41:41
|
|
|
|
gina
|
Ja sam vidovita Zorka! Ima još koja da joj gađam u prošlos' il' budućnos'?
|
|
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 8.1.2010 14:20:26
|
|
|
|
Lu
|
Tasha u temi "hranilica": HRANILICA = STOLICA ZA RUČAVANJE Kad sam pročitala "hranilica" pomislila sam da postoji neka sprava koja drži kašiku i hrani dete umesto mame...
|
|
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 9.1.2010 0:24:15
|
|
|
|
eugenija
|
Minavb je napisala u temi Šta smo danas kupile: Sunce ti, kad se setim onih siljatih korpi sto je moja uciteljica nosila, ko rakete! A kad te zagrli sa tim, probusi ti pluca! (pričali smo o babskim grudnjacima)
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 13.1.2010 0:12:26
|
|
|
|
Mivica
|
"Sad kad se pogledam dolje, izgledam kao da me je petarda raznjela." Diabla u temi "Epiziotomija" Nije smešno, ali kakav je to opis, majko moja..
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 13.1.2010 9:53:04
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Lisica ......... a sad cu ti preneti i reci moje mame : "vi ste svi do zadnjeg dana ... u glavu" U temi Snošaj muškarca tokom trudnoće
|
|
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 25.1.2010 23:25:53
|
|
|
|
cipiripi
|
Usamljena u temi "Kako se slazete sa svekrvom" IZVORNA PORUKA: usamljena moja s ja
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 31.1.2010 22:23:31
|
|
|
|
Lu
|
Oti u temi kako se trenutno osjećate: sto mene niko ne citira u najsmesnijim postovima? ili bilo gde? osecam se tako...necitirano!
|
|
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 26.2.2010 17:44:54
|
|
|
|
Anoniman
|
"Sta ja znam, nesto mi nije sve ovo tesko palo....valjda sam srecna da docekah da sam trudna....ja sam jos uvek u sooku" Verus 33/1 u temi Kafana radi od non do stop
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?