Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 8.9.2020 10:51:30
|
|
|
|
emicaa
|
Citam starije postove i placem 🤣
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 8.9.2020 15:04:38
|
|
|
|
mikica88
|
Stvarno , sve duhovite i luckaste zene.
|
|
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 27.12.2020 0:58:52
|
|
|
|
dunja RR
|
Prosto sam morala, Oldži bre Iz teme Ideje za Božićne i novogodišnje poklone IZVORNA PORUKA: Olga75 Ove godine pižame svima a on meni neće ništa ko i obično aliiii Olga ima plan pa će da si kupi štapove za ono norveško planinarenje- šetanje jer volim da mi se ljudi iščuđavaju
< Poruku je uredio dunja RR -- 27.12.2020 0:59:36 >
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 27.12.2020 9:47:41
|
|
|
|
mama Jo
|
Sjajno!!
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 27.12.2020 9:52:10
|
|
|
|
vonavoj
|
Hahaha,Olga legenda!
|
|
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 27.12.2020 9:56:35
|
|
|
|
Lilly5
|
Otvorite temu za Olgu bice materijala😄
|
|
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 27.12.2020 10:31:01
|
|
|
|
jabudic
|
Ja sam se jutros probudila prije 5, standardna trudnicka nesanica. Do 7 i po sam plakala od smijeha, neke price sam znala od ranije, ali mi je svejedno bilo opet toliko smijesno da su me kontrakcije uhvatile od smijeha.Opet cu veceras, mozda nesto pokrenem. 😄
|
|
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 27.12.2020 10:36:42
|
|
|
|
Duškić
|
Olga, carica.
|
|
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 27.12.2020 10:38:05
|
|
|
|
mama Jo
|
Da, dobro si dunja podigla temu. Ova i ona sa decijim biserima su mi top
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 27.12.2020 10:47:28
|
|
|
|
Lilly5
|
Olga i kontrakcije moze da pokrene 😂 Dacete mi 2 Olgine provale da ne prebacim termin 😂
|
|
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 27.12.2020 10:57:44
|
|
|
|
flamingos
|
Divna tema,smeh do suza.❤
|
|
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 27.12.2020 12:18:07
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: jabudic Ja sam se jutros probudila prije 5, standardna trudnicka nesanica. Do 7 i po sam plakala od smijeha, neke price sam znala od ranije, ali mi je svejedno bilo opet toliko smijesno da su me kontrakcije uhvatile od smijeha.Opet cu veceras, mozda nesto pokrenem. 😄 Sve radiš da ne budeš trudna preko 40nedelja🤣🤣
|
|
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 27.12.2020 12:53:06
|
|
|
|
jabudic
|
Veselice, bas sve! 😂
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
tetovazapisuljicaDa li tetovaza mnogo boliDa (
13%)
Ne (
16%)
ne znam (
71%)
Ukupan broj glasova: 76Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!