dunja RR -> RE: Evrovizija (22.5.2021 22:00:23)
|
Da, crvena je Knezova ćerka. Meni su prošle godine bile bzv, pisala sam verujem ovde. Ja ne znam kako i zašto, ali mi nisu toliko loše sada. Zapravo mi se dopada što na sceni deluju tako povezano, iako im pokreti nisu sinhronizovani, niti su trebali biti, ali opet izgledaju kao jedno. Deluju kao da se super slažu, kao da se super zezaju, i da ih baš briga šta drugi misle. Igra im po meni ne prelazi granicu vulgarnog, recimo da je blizu, ali meni to na sceni moćno izgleda. Sada pišem skroz suprotno u odnosu na moj utisak od prošle godine, ali prosto ne mogu da lažem, tada sam mislila tako, sada mi je utisak ovakav. Vesele se, energične, i uverile su me da vole zemlju koju predstavljaju. To mi je dovoljno da navijam za njih. Ono što mi se baš ne dopada su Ivanine usne, nikako ne mogu da shvatim zašto žene to rade. A lepa je žena. I ludački mi ta njena usta bodu oči dok gledam nastup. Ne dopada mi se pesma kao pesma, tralala, mislim da njihovi glasovi (bar Sanjin, pa i Ksenijin mi zvuče dobro, Ivanin nešto ne čujem kako treba) zaslužuju pesmu koja bi ljudima stavilado znanja o kakvim se glasovim radi, ali nekako kapiram da, da su imale takvu pesmu, ne bi bilo ove energije, na koju su igrale i stavile svoje karte.
|
|
|
|