Ivanka 75 -> RE: Evrovizija (19.5.2019 0:10:47)
|
IZVORNA PORUKA: bubulence IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Nekad su evrovizijske pesme bile pesme sa dusom, prelepi svevremeni stihovi, pevljive, traju vec decenijama, ove sadaanje sve neke poruke, politika, podrzite razlicitosti, nema onog wow koji vec gooodinama cekam Svasta, sam otkucala i izbacilo me 😠. Nema vise pesama sa dusom,, nema, emocije, nema da se najezis, da ti natera suze... Mozda sam ja staromodna ali meni gej nije ok, nije mi ok da se prasence ponosi svojim oblinama i da ih istice (ja sam od tih buckastih i u skladu sa tim se ponasam i oblacim)... Veceras nisam oset__ila nista osim mucnine i velikog razocarenja Iskreno, gojaznost je bolest... Zalazim u off topic sad... Ali moram I niko me ne moze naterati da prihvatim da neko ko je 15cmnizi od mene ima 50kg vise i jos da aplaudiram. Ne mogu i necu, isto tako za one koji se izgladnjuju pa kazu da je kost i koza in, jedni ne prazne tanjir, drugi ga ne pune a svi ponosni. I gejevi ponosni, i tetovirani ponosni, svi ponosni a dosadjuju svetu samo tako. Pomozite slepima da progledaju i gluvima da cuju, to nam treba.
|
|
|
|