jovicaa -> RE: Evrovizija (12.5.2014 17:07:13)
|
IZVORNA PORUKA: dijana1 RR IZVORNA PORUKA: jovicaa pa nek se cupaju i nose mindjuse, ne znam zasto je to problem[sm=zmeden.gif] svako treba da ima slobodu da nosi sta hoce i da radi sta hoce, dokle god ne ugrozava ljude oko sebe. a pretpostavljam da iskvarcovan ocupan ili u haljini, muskarac i ne predstavlja neku preveliku opasnost... a evroviziju nisam gledala.. Kada ti se deca budu depilirala, sminkala , farbala, isla u solarijum i nosila suknjice i stiklice a nikoga ne budu ugrozavala pitacu te onda za misljenje. Bas zog toga sto smo svi moderni i tolerantni svet danas izgleda tako kako izgleda. dijana nemoj da se ljutis, ali to nema bas puno veze jedno sa drugim... zasto onda ja nisam grand pevaljka ili neka iskvarcovana sponzorusa u roze nijansama, posto su svi u mojoj okolini bili ocarani grandom, silikonima, cecom i ostalim "normalnim pojavama." to su bili moji "uzori", pa sam daleeeko od toga... u svakom smislu. homoseksualci i transvestiti su oduvek postajali, koliko samo ima primera iz proslosti.. a tada se niko nije javno sminkao, i sl.. sada se samo manje skriva i to je to. sve je to drustvena inhibicija... kao sto devojcice treba da se osecaju prljavo ako masturbiraju.... mislim.... bolje da cutim [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|