Brand new mama -> RE: Evrovizija (12.5.2014 15:34:35)
|
IZVORNA PORUKA: dijana1 RR IZVORNA PORUKA: Olga RR a cekaj vama je stvarno toliki problem sto je momak obukao haljinu , nije obrijao bradu i pevao ????? mislim , transrodnost postoji a sto je prirodno nije sramotno nego je bas tako daj pa nije ovo 16 vek da sad spaljujemo vestice i cudimo se sto je zemlja okrugla set_imo se samo vajnih vladika i svestenika , sta rade i kako nisu procesuirani i sad nam je neki momak u haljini jako veliki problem [sm=zmeden.gif] Oldzi izvini, ne znam za druge, ali meni je bas problem. To niti je prirodno niti je normalno. To je izopaceno i bolesno. Prvo su muskarci poceli da pustaju kosu, da nose mindjuse, pa da idu u solarijum, da cupaju obrve , pa da se depiliraju, pa se farbaju, pa kao samo malo sminke i na kraju jedan drugog jeb... da izvinete. I sta smo dobili , dobili smo zene. Muskaraca vise nema. Iscezli su. Pa na celoj Evroviziji sve sami pedercici nigde pravog nuskarca da mogu reci uuuu al dobro izgleda. Pa eto sada su poceli i haljine da nose. Sta je sledece pitam se ???? Imam dva sina i mene ovo pogadja jer ne zelim da ovo postane normalno i da mi dete za 10-15 godina nosi haljine i stikle. Nisam gledala Evroviziju,nikad nisam ni gedala(mislim od kada sam svesna:) ali nemoj se nervirati:) Pa nece tvoje dete da krene da nosi haljine jer je video nekog na tv.A Danijel koji je nastupao za Jugu je bio macho?:) On je imao sminke na sebi taman kao Koncita:) Ali je bio obrijan:) A za muskarce u haljinama-pa zar nije Slovenija bila prva sto se tice SESTARA Dobro,nisu haljine,vec kostimi,aa i obrijani su,ali je ovaj zgodniji:)
|
|
|
|