*Alexx* -> RE: Evrovizija (14.3.2012 9:09:45)
|
Eurosong ili Kako je ostatak foruma saznao da Alexis nosi trojke [sm=smiley36.gif] Draga, čestitam od sveg srca! Željko na stranu, meni je potpuno bzvz taj način slanja na ES - izabrali smo jednog, pa neka on piše šta hoće. Po istom principu su mogli da pošalju i Mariju Šerifović, jelte. Meni se Nina jako dopala. Letnja, slatka pesmica. Ali na ES uglavnom pobeđuju oni koji su potpuno drugačiji i oni koji imaju "ono nešto u pesmi", što Željko svakako nije i nema. Takvi su bili Lordi, ili onaj ska bend iz Turske - nisu pobedili, ali su bili pri vrhu, čini mi se. Ruslana - opet je bila drugačija, to je bilo u početku mešanja densa i narodnog melosa, posle su je svi kopirali. Pesma može biti fenomenalna sama za sebe, ali ako ih ima još 10 na tu temu, ničim se neće isticati i džabe sve. Željko je tako "nahvatao na foru" sa Lanetom i završio u vrhu. Niko nije imao pesmu na taj fazon. Meni je Laka pre neku godinu bio užasan, a svi su ga pevušili. Marko Kon mi je bio užasan, a svi su ga pevušili. Jbg. Željka nisam slušala, verovatno ću ga čuti na samom nastupu, ako ne zaspim [sm=smiley36.gif] Previše sam lamentirala na ovu temu, odoh da radim [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|