RE: Evrovizija (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori … o svemu i svačemu

Poruka

bubulence -> RE: Evrovizija (12.3.2012 17:25:31)

IZVORNA PORUKA: mirelica29

Coveku treba odati priznanje za stvaralastvo. Ja ga ne volim, ali postujem njegov rad, jer je zaista rad. Ne bi bio priznat svetski da mu muzika ne valja. Opet, sve je stvar ukusa, ali sam morala da ispravim ovo sto se tice plagijatorstva, jer naprosto nije istina.

potpuno se slazem, i meni njegove pesme nikako nisu lose...
i ova mi se svidja samo mi nije za Evroviziju...

Anoniman -> RE: Evrovizija (12.3.2012 17:38:28)

Koliko mladih, talentovanih, polupoznatih i nepoznatih pevača imamo, a opet nas pedstavlja ovaj, za mene grozni i užasni Željko[sm=smiley13.gif] Pa svaka pesma mu je ista, na stranu što mi je taj žanr totalno izveštačeno tugaljiv, dosadan i za devojčice od 11-14 godina, meni se čini da, kad bih poslušala ceo njegov koncert, imala bih utisak da je celo veče pevao jednu istu pesmu. Ua Željko, vratite nam Bebi Dol[sm=jezicek.gif]

hanka -> RE: Evrovizija (12.3.2012 19:11:02)

katastrofa

Anoniman -> RE: Evrovizija (12.3.2012 20:05:07)

Sve što imam da kažem na temu Seljka Joksimovića je: [img]http://yoursmiles.org/tsmile/illness/t2529.gif[/img]

minavb -> RE: Evrovizija (12.3.2012 21:32:25)

Mislis bljuv? E pa i ja kazem bljuv!

Anoniman -> RE: Evrovizija (12.3.2012 21:59:30)

IZVORNA PORUKA: Nedja RR

Koliko mladih, talentovanih, polupoznatih i nepoznatih pevača imamo, a opet nas pedstavlja ovaj, za mene grozni i užasni Željko[sm=smiley13.gif] Pa svaka pesma mu je ista, na stranu što mi je taj žanr totalno izveštačeno tugaljiv, dosadan i za devojčice od 11-14 godina, meni se čini da, kad bih poslušala ceo njegov koncert, imala bih utisak da je celo veče pevao jednu istu pesmu. Ua Željko, vratite nam Bebi Dol[sm=jezicek.gif]

Predstavljala nas je Bebi Dol[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Sa druge strane, imali smo Ninu prosle godine, a meni su od onog polupromasenog stila sedamdesetih ispale na usta sline ocaja. Opet kazem, ukusi se razlikuju (po mom misljenju je Koker genij, ali npr neko ga ne voli), ali coveku koji svira 13 instrumenata, koji je komponovao toliko pesama i filmske muzike, ja mogu samo da skinem kapu. Ja sviram dva instrumenta i to je uzasno tesko, a mogu da zamislim kad je u pitanju 13. On je poznavalac muzike i nije plagijator, a da li se nekome ova muzika svidja li ne u to ne ulazim. 

minavb -> RE: Evrovizija (12.3.2012 22:07:26)

Neka svira i 50 instrumenata, ne svidja mi se ni jedna njegova pesma. Nisam ni imala nameru da je preslusam, ali je kolega danas na poslu pustio, i eto, cula sam je.

Anoniman -> RE: Evrovizija (12.3.2012 22:10:18)

Znam da nas je predstavljala, i hoću je nazad[sm=smiley36.gif]
Ja u to kakav je Željko kompozitor, svirač, aranžer, ili čovek ne ulazim. Sva muzika koju on otpeva mi je grozna, kao i većina one koja ima njegov trag u sebi. Isto tako ne podnosim ni Željka Samardžića, Vladu Georgijeva, i razne kopije dotičnih, ali njih nemam gde da pljucnem[sm=smiley36.gif] ŽJ je taj koji se tura na tu evroviziju, nedajući šansu mlađim umetnicima (mlađim ne po godinama nego iskustvu). I zato ga ne podnosim. A u to da li je pesma plagijat nikako ne ulazim, i to me i ne zanima, da mi se dopala možda bih i razmišljala o tome.

Alexis79 -> RE: Evrovizija (12.3.2012 22:11:03)

mirelice ne slazem se sa tvojim komentarima .

kakav je on kompozitor ,ma 'ajde molim vas .
Ako je on konpozitor ja sam Sakira [sm=smiley36.gif]

pepeljuga -> RE: Evrovizija (12.3.2012 22:14:18)

O dobro vece Sakira [sm=smiley36.gif]

Nedjo ne diraj mi Vladu G. [sm=smiley27.gif] sta cu kad volim porocne momke [sm=jezicek.gif]

Mene zivcira to sto Zeljko uvek namerno kraducne par tonova neke poznate tudje pesme jer zna da je to dozvoljeno i da se zahvaljujuci tome nece skidati sa svih naslovnih strana i sajtova danima i nedeljama, kakav glup marketing dzizs krajst [sm=smiley11.gif]

Anoniman -> RE: Evrovizija (12.3.2012 22:17:12)

Ne diram pepeljugo, no way[sm=smiley36.gif]
Evo šta je za mene evrovizijska pesma[sm=smiley1.gif] KLIK

minavb -> RE: Evrovizija (12.3.2012 22:24:56)

O kako je mene ta pesma nervirala [sm=smiley36.gif]

lesica -> RE: Evrovizija (12.3.2012 22:27:53)

Nedjo [sm=bravo.gif] ovo je jedina pesma koja me je uvek podsecala na evroviziju,mozda zato sto sam se malo plasila spota i njih dve kad sam bila klinka,a sad kad god je cujem ja djuskam [sm=smiley36.gif]

pepeljuga -> RE: Evrovizija (12.3.2012 22:28:58)

Molim vas setite se Ruslane [sm=smiley36.gif]

branki* -> RE: Evrovizija (12.3.2012 22:40:42)

i toto kutunjo.a,dopada mi se nemacka pobednica od pre neku godinu.

Anoniman -> RE: Evrovizija (12.3.2012 22:43:43)

Sve i da taj nesrećni Seljko ima talenta (ja ga još ne viđo'), nije bitno samo da ga imaš nego i šta radiš sa istim. Ako zađeš po selima diljem Srbije ima talentovanijih od njega koliko ti volja al džaba im talenta kad ne znaju ljudi šta s tim. Ni 33 instrumenta ne mogu da mu pomognu, nesrećniku.

sarti -> RE: Evrovizija (12.3.2012 22:47:59)

IZVORNA PORUKA: Nedja RR

Ne diram pepeljugo, no way[sm=smiley36.gif]
Evo šta je za mene evrovizijska pesma[sm=smiley1.gif] KLIK

Svaka ti cast za pesmu! Iz koje je ovo godine , 90-e? Ja bih da se varti onaj stari nacin biranja pesme evrovizije sa glasanjem! Ja volim vesele pesme, ove tugaljive mi idu na zivce!
npr. romale, romali[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

dunja RR -> RE: Evrovizija (12.3.2012 22:59:34)

Za ovu sam pesmu sam navijala kao klinka sa pokojnom bakom, sećam se te noći i uvek mi je ova pesma prva asocijacija na evroviziju. Mnoge od vas nisu bile rođene ali znam da je cela Yuga navijela za Danijela, svi su ga voleli [sm=bravo.gif]

Eurovision 1983 - Danijel - Džuli

Džuli spot

Anoniman -> RE: Evrovizija (12.3.2012 23:04:07)

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Za ovu sam pesmu sam navijala kao klinka sa pokojnom bakom, sećam se te noći i uvek mi je ova pesma prva asocijacija na evroviziju. Mnoge od vas nisu bile rođene ali znam da je cela Yuga navijela za Danijela[sm=bravo.gif]

Eurovision 1983 - Danijel - Džuli

Đe me nađe, katapultira me pravac u SFRJ! Džuuuuuuliiii Džuuuuuliiiii Pogodi šta ću da pevam pod tušem večeraske! Džuuuuuuliiiii

dunja RR -> RE: Evrovizija (12.3.2012 23:07:27)

Jao ja je već treći put puštam [sm=smiley36.gif]

Nisam je čula sto godina :)

pepeljuga -> RE: Evrovizija (12.3.2012 23:12:11)

Dunja, mi smo skoro generacija, ja sam djuskala u nekoj zutoj suknjici ispred ogledala i pevala Dzuuuuliiii [sm=smiley36.gif]

dunja RR -> RE: Evrovizija (12.3.2012 23:14:06)

IZVORNA PORUKA: pepeljuga

Dunja, mi smo skoro generacija, ja sam djuskala u nekoj zutoj suknjici ispred ogledala i pevala Dzuuuuliiii [sm=smiley36.gif]

Svi smo đuskali :)

Isto smo godište ja mislim, 76'?

pepeljuga -> RE: Evrovizija (12.3.2012 23:16:03)

Ja sam '77, to je to, vesele sedamdesete [sm=smiley36.gif]

mala buba -> RE: Evrovizija (12.3.2012 23:23:01)

potpuni plagijat [sm=smiley36.gif]

vukosava -> RE: Evrovizija (12.3.2012 23:30:50)

IZVORNA PORUKA: dunja RR

IZVORNA PORUKA: pepeljuga

Svi smo đuskali :)

Isto smo godište ja mislim, 76'?

Ih, ja je znam i sad napamet svaku rec... 75'

Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>