Anoniman -> RE: Evrovizija (12.3.2012 21:59:30)
|
IZVORNA PORUKA: Nedja RR Koliko mladih, talentovanih, polupoznatih i nepoznatih pevača imamo, a opet nas pedstavlja ovaj, za mene grozni i užasni Željko[sm=smiley13.gif] Pa svaka pesma mu je ista, na stranu što mi je taj žanr totalno izveštačeno tugaljiv, dosadan i za devojčice od 11-14 godina, meni se čini da, kad bih poslušala ceo njegov koncert, imala bih utisak da je celo veče pevao jednu istu pesmu. Ua Željko, vratite nam Bebi Dol[sm=jezicek.gif] Predstavljala nas je Bebi Dol[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Sa druge strane, imali smo Ninu prosle godine, a meni su od onog polupromasenog stila sedamdesetih ispale na usta sline ocaja. Opet kazem, ukusi se razlikuju (po mom misljenju je Koker genij, ali npr neko ga ne voli), ali coveku koji svira 13 instrumenata, koji je komponovao toliko pesama i filmske muzike, ja mogu samo da skinem kapu. Ja sviram dva instrumenta i to je uzasno tesko, a mogu da zamislim kad je u pitanju 13. On je poznavalac muzike i nije plagijator, a da li se nekome ova muzika svidja li ne u to ne ulazim.
|
|
|
|