little_one -> RE: ogtt i insulin (29.10.2014 10:48:24)
|
IZVORNA PORUKA: majeno evo i ja da se javim nakon 100 godina, i da potpišem sve što little-one i World kažu! ja sam nakon skoro godinu dana siofora i promjene ishrane smršala 19 kg i konačno uspjela prirodno ostati trudna ( prvi put u životu sa 38 godina, nakon jedne neuspjele VTO-tad sam bila tek mjesec dana na sioforu, i niza različitih pripetija [sm=smiley1.gif] )- sad sam već u 11. sedmici, zbog mučnina jedem samo ono što mogu i što mi u određenom trenutku prija,nađe se tu i ''zabranjene'' hrane, ali ne puno, kilaža stoji na istom već dugo-od maja otprilike, Siofor pijem do 16. sed. , u dogovoru sa dr i tako...guram lagano!pozdravljamo vas sve ja i moja mrvica! poseban pozdrav za little-one i World! Majeno, pa bas sam se najezila. Nek ti je laka trudnoca, sad bih te kritikovala sto mi nisi javila, al ne smijem, izacice mi cmicak! Cestitam draga, bas divne vijesti ovih dana. Hanka, pa bilo te je, al si propustila izgleda par informacija. Ljubimo te, nemas pojma kako mi je drago i zbog tebe.
|
|
|
|