isidora88 -> RE: ogtt i insulin (4.10.2014 23:26:55)
|
koristim glukofaz, mada moram da priznam da ga nekad ne pijem, imam grozne mucnine od njega. meni je ovaj haos sa hranom krenuo kad sam pocela sa lekom, do tad sam drzala kilazu, a od tad stalno neke oscilacije, prvo sam bila smrsala 3 kile kad sam pocela da koristim jer mi je bilo uzasno muka pa nisam nista ni jela, onda je pocelo nenormalno da mi se trazi slatko, pa sam prestala par dana sa lekom, pa opet pocela, veoma neodgovorno od mene, ali mislim da sam se od tog leka ugojila[sm=hudicek1.gif] a sada posle keto dijete (drzala je pred more) samo zderem, sramota me je same sebe, ne smem ni na papir da stavim sta sve pojedem[sm=smiley13.gif] ne znam ni kako da se hranim, a jos sam i problematicna sa hranom (jako malo povrca volim) pa mi to otezava svaku ishranu, ja sam promasen slucaj. ne vezbam, vezbala sam 2 meseca u teretani i ugojila se (tad sam pazila na ishranu i opet se ugojila[sm=hudicek1.gif]), tako da sam batalila bezbanje, ne znam vise sta da radim. da li bi pomogle vezbe kod kuce?
|
|
|
|