Minja23 -> RE: ogtt i insulin (17.10.2012 11:40:29)
|
Macaki,ovo su rezultati pre siofora...a onda sam pila siofor 3 meseca i prestala sama da ga pijem jer nisam mogla da funkcionisem normalno...- ustanem iz kreveta,padnem u nesvest,cak mi se nekad i za volanom (za kojim sam cesto) desavalo da mi pripadne tesko i moram da stanem.Na bazenima sam letos padala kao flasa,a i povracala ...Videvsi da nesto nije u redu,prestala sam da uzimam lek na sopstvenu odgovornost!posle toga,sve normalno kao i ranije.inace sam oduvek sa svojom visinom od 165cm imala 53kg(od 8.razreda) ,jednom sam tokom zime nabacila 3 kg,sto je sasvim normalno ,a doktor to protumacio kao nezdravo gojenje-o boze. i cim je pocelo prolece ja na onu moju kilazu od 53kg. Ja stvarno ne mogu da verujem da su me lecili pogresno :( nadam se da siofor nije mogao da steti... svi drugi rezultati osim mojih pcos i visih vrednosti androgenih hormona su dobri,ali doktorka kod koje sada idem kaze da ni to nije alrmantno i da ima puno tezih slucajeva koji bez problema zatrudne.Zbog toga bih trebala mozda piti klomifen,ali dok suprug ne ispije terapiju za spermice,ja nista ... uh,malo sam se zanela,veliki poz. p.s. a sto se doktora tice....ni meni nije jasno kako ne znaju ref.vr.,ali je moguce da mi je 2.doktorka rekla da joj insulin nije jasan i da moram da se posavetujem sa endokrinologom...a ovaj prvi sto me je kljukao nije ni pogledao lepo moj nalaz,nego odmah po lekovima. [sm=smiley24.gif]
|
|
|
|