nina26 -> RE: Klomifen (17.1.2011 9:53:40)
|
IZVORNA PORUKA: mejvis Ja sada ovde ništa ne razumem.....Pregnil od 5000 je sasvim dovoljan da izazove pucanje svih folikula jer dolazi do skoka LH hormona u telu i to izaziva pucanje svih folikula i vodećih i onih manjim. E a što se tiče "mućkanja" mi smo ovako (kada nam je uspelo[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]): 12h nakon pregnila i 36h nakon pregnila. Ovulacija je 36h od pregnila pa bi to bilo dan pre ovulacije i na dan ovulacije. Upravo tako Mejvis, kad dodje do O, taj dan LH dostigne svoj maksimalan nivo. Iz tog razloga se radi analiza LH i E2 da bi se znalo sigurno kada da se da Pregnyl. Ovo sad pisem vise Zzvoncici, da ne bi dva puta pisala poruku[sm=smiley1.gif] Zzvoncice, Pregnyl se daje pre dana O (kao sto je Mejvis rekla 36h od pregnyla nastaje O, da bi folikuli sazreli, to znas, sad zamisli tebi je bila vec O i primila si pre toga jednu inekciju i to je ok, ali ti sad primas jos 3 inekcije posle ovulacije, jer Dr ti je morao videti na UZ kad ce biti, i dolazi do blokade, jer je O vec prosla, Lh nivo pao a tebe bockaju li bockaju. Evo ti moj primer, ja nisam ni primila inekciju, jer mi je nivo LH bio toliko visok, da bi mi inekcija samo blokirala ovulaciju. Sve ima svoje zasto, i Dr mora da ti objasni zasto i kad ti daje u ovom slucaju inekciju. Daj boze da mi nismo u pravu, i da tvoj doca ipak zna sta radi[sm=bravo.gif]
|
|
|
|