*Maki* -> RE: Klomifen (27.1.2011 13:25:44)
|
IZVORNA PORUKA: pepino Ako sam te dobro razumjela materica ti,tj. endometrijum ti u trudnoci bude 5 mm?[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Jel moguce da se za tako tanku matericu beba ,,uhvati,,? Pitam te jel mene brine moj endometrijum,koji je oko 11,12 dana ciklusa oko 5mm,Dr. mi prvo rekla valjalo bi da je deblji,a sada kaze pa ok je to,jer si skoro imala mecu,jos se nije zadebljala i posto sam joj rekla da su mi mece neredovne,od 30-40 dana su mi ciklusi,kaze pa mislim da je to ok!? A ja se brinem,plasi me malo da mi nisu matericu ostetili tokom kiretaza!? Pisala sam ovo u temi Endometrijum,pa ako budes sta odgovarala pisi tamo da ne idemo offf Endometrijum mora da bude iznad 8mm da bi se oplodjena jajna celija usadila. Nemoguce je ako je tanji, dobro je da bude deblji. Ako si skoro imala menstruaciju normalno je da je tako tanak, on se polako zadebljava i treba da se pogleda koliko naraste bas kada su plodni dani. To je bitno, ostala merenja nista ne pokazuju... Kod mene je 10 dana ciklusa oko 8mm a za vreme ovulacije blizu 12mm mozda i vise. kiss
|
|
|
|