|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Klomifen
27.2.2010 21:16:05   
nolinica
Jano, eto sve si pročitala, medjutim tebi nije bila potrebna, jer je do pucanja došlo...
Javi šta kaže dr!!
user posted image

(odgovor članu diamond)
Direktna veza do poruke: 801
28.2.2010 10:00:33   
JANA S
Diamond hvala na odgovoru za pregniluser posted image

(odgovor članu nolinica)
Direktna veza do poruke: 802
28.2.2010 11:58:15   
nolinica
IZVORNA PORUKA: JANA S

A meni za podršku?? user posted image

(odgovor članu JANA S)
Direktna veza do poruke: 803
28.2.2010 12:24:15   
JANA S
joj nolinice duso moja izvini ! hvaaaaalaaaauser posted image user posted image user posted image bas se stidim

(odgovor članu nolinica)
Direktna veza do poruke: 804
28.2.2010 13:01:17   
diamond

user posted image

(odgovor članu JANA S)
Direktna veza do poruke: 805
28.2.2010 14:25:20   
nolinica

joj nolinice duso moja izvini ! hvaaaaalaaaauser posted image user posted image user posted image bas se stidim

user posted image user posted image

(odgovor članu JANA S)
Direktna veza do poruke: 806
28.2.2010 15:03:13   
Mari86
diamond necu da se nerviram...user posted image
mozda i imamo istu doktoricu user posted image
sutra vam sve javljam kada odem!!user posted image user posted image

Dobro se dobrim vraća :)

(odgovor članu nolinica)
Direktna veza do poruke: 807
7.3.2010 9:36:40   
sirena
Da li su bolne grudi i otecene, i bol u misicima, nakon stimulacije klomifennom i sedam dana nakon pucanja folikula, posledica tog klomifena? Ima li neko slicno iskustvo?

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 808
7.3.2010 10:57:36   
cipiripi
moze da bude...
ja sam imala bolove u stomaku...

saljem ti bebi prasinu draga! Nek uspe!!! ... by Verus ! :D

A sad Ivona kaze "Verus..al si mi zaprasnjavilaaaa mamuuuu" !!!!

:D :*:*:*

(odgovor članu sirena)
Direktna veza do poruke: 809
7.3.2010 15:38:23   
Ana RR
Meni su grudi bile jako tvrde, i imala sam bolove u stomaku i u predelu bubrega.. nisam mogla na posao da odem.
Dok sam samo pila klomifen nisam nikakve promene osećala, čak nisam imala ni plodnu sluz.. dan,dva nakon primanja pregnila su krenuli bolovi..

Mada, meni je ovulacija bolna i bez klomifena i pregnilauser posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 810
7.3.2010 18:06:33   
nolinica
IZVORNA PORUKA: Ana RR

Meni su grudi bile jako tvrde, i imala sam bolove u stomaku i u predelu bubrega.. nisam mogla na posao da odem.
Dok sam samo pila klomifen nisam nikakve promene osećala, čak nisam imala ni plodnu sluz.. dan,dva nakon primanja pregnila su krenuli bolovi..

Mada, meni je ovulacija bolna i bez klomifena i pregnilauser posted image

Po svemu tome rekla bi da si imala jake bolove kad ste trebali imati odnose? Jesi li pila nešto za bolove?
Jesi li bila na folikulometriji i šta ti je dr rekao?

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 811
7.3.2010 18:57:23   
Ana RR
Pratila sam folikule 6 ciklusa, pa smo onda pokušali sa klomifenom. Hvala bogu, imam odličnu ovulaciju, klomifen sam pila da bi muž imao više šanse za oplodnju..
Imala sam bolove u vreme kada je trebalo da imamo odnose, ali mi je dr rekla da slobodno popijem paracetamol ako me baš puno boli..
Inače imam burne ovulacije, jednom mi se noga ukočila od bola user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu nolinica)
Direktna veza do poruke: 812
7.3.2010 19:02:19   
cipiripi
jel kuburis sa perzistentnim folikulimauser posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 813
7.3.2010 19:05:22   
Ana RR
Ne draga user posted image hvala bogu!

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 814
7.3.2010 19:07:28   
cipiripi
palo mi na pamet zbog tih bolova..tj kocenja noge...

user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 815
7.3.2010 19:21:16   
Ana RR
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 816
7.3.2010 20:58:00   
nolinica

Pratila sam folikule 6 ciklusa, pa smo onda pokušali sa klomifenom. Hvala bogu, imam odličnu ovulaciju, klomifen sam pila da bi muž imao više šanse za oplodnju..
Imala sam bolove u vreme kada je trebalo da imamo odnose, ali mi je dr rekla da slobodno popijem paracetamol ako me baš puno boli..

Prvi put čujem da se takvi problemi javljaju kad je ovulacija! user posted image   Bolje i to , nego da nipočemu ne možeš skontati kad je o.
Nisam znala da klomifen poveća šanse i kad dragi ima problem. Koji on problem ima?

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 817
7.3.2010 21:22:11   
Tulija
Evo i mene da se javim, klomifen sam pila prosle god. pa pauza, sada sam pila prosli mesec i nisam nikakve tegobe osecala, 10dc imala sam 4 folikula vodeci 19mm i posle ins nista. Sad sam ponovo pila ali sam imala uzasne bolove 3ceg dana od kad sam pocela da ga pijem. Prvo desni jajnik pa levi na smenu i tako 2 dana i posle nista. Sutra idem na folikulometriju 11dc, ponecu i pregnyl za svaki slucaj.

(odgovor članu nolinica)
Direktna veza do poruke: 818
7.3.2010 22:33:31   
isidora88
ja imam hipotireozu(usporen rad stitnr zlezde) i moj endokrinolog se slozio da mogu da pijem nesto za stimulaciju ovulacije(najverovatnije klomifen) pa me zanima da li je neko imao iskustva sa klomifenom i hipotireozom i da li ste zatrudnele?
zanima me i koja je cena folikulmetrije kod privatnika i da li moze to kod drzavnog gin.da se prati ako se nema zdravstvena knjizica i koja je cena?

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Tulija)
Direktna veza do poruke: 819
8.3.2010 18:24:12   
diamond
IZVORNA PORUKA: isidora88

ja imam hipotireozu(usporen rad stitnr zlezde) i moj endokrinolog se slozio da mogu da pijem nesto za stimulaciju ovulacije(najverovatnije klomifen) pa me zanima da li je neko imao iskustva sa klomifenom i hipotireozom i da li ste zatrudnele?
zanima me i koja je cena folikulmetrije kod privatnika i da li moze to kod drzavnog gin.da se prati ako se nema zdravstvena knjizica i koja je cena?

Draga Isidora,sto se tice klomifena i hipotireoze nemam pojma, ja sam pila klomifen i nisam imala nikakve teskoce....
Sto se cene tice, to ti je klasican vaginalni uz, ja ga placam 3000 din

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 820
8.3.2010 18:25:16   
diamond
IZVORNA PORUKA: cipiripi

jel kuburis sa perzistentnim folikulimauser posted image

Cipiiiii kakvi su to folikuli?

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 821
8.3.2010 19:07:10   
cipiripi
Vidi ovde... KLIK

user posted image

(odgovor članu diamond)
Direktna veza do poruke: 822
8.3.2010 19:12:26   
diamond
juser posted image te, izgleda sa ja to imam.....

hvala draga cipiuser posted image

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 823
8.3.2010 20:58:39   
cipiripi
to ne mozes da znas...to jedino dr moze da utvrdi 4d uz... user posted image

(odgovor članu diamond)
Direktna veza do poruke: 824
8.3.2010 21:38:40   
Ana RR
IZVORNA PORUKA: nolinica

Prvi put čujem da se takvi problemi javljaju kad je ovulacija! user posted image   Bolje i to , nego da nipočemu ne možeš skontati kad je o.
Nisam znala da klomifen poveća šanse i kad dragi ima problem. Koji on problem ima?

Klomifen povećava šanse za oplodnju zbog većeg broja folikula koji nastanu stimulacijom tim lekom. MM ima smanjen broj spermića, pa samim tim ako ja imam više folikula on ima više šanse da oplodi bar jedan user posted image
Nama je tada uspelo iz prvog pokušaja, trudnoća se nažalost nije održala ali barem znam da možemo da zatrudnimo user posted image

Joj kada bih vam napisala šta mi se sve dešavalo zbog menstruacije i ovulacije, ne bi mi verovale.. user posted image

(odgovor članu nolinica)
Direktna veza do poruke: 825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?
Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

Ime za bebu
Trudnicica83

Koje Vam se ime najvise dopada?

Dorotea (11%)

Lana (31%)

Lara (20%)

Anastasija (19%)

Tara (20%)

Ukupan broj glasova: 112

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here