|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Klomifen
10.3.2010 18:59:57   
nolinica
Cipi draga, trudiću se, ali znam da ne mogu da o tome ne razmišljam. Kad god imam problem ja se ne mogu opustiti dok ga na neki način ne rešim. Imam ludu glavu... Javljam ti koliki će folikul u ponedeljak biti. Jedva čekam da vidim šta se dešava. Čak mi pada na pamet da možda nema folikula jer baš ništa ne osećam, ni malo nisam naduta..

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 851
10.3.2010 19:06:52   
cipiripi
Nemozes tu da utices...
Najgluplje je kad ti neko kaze da se opustis...
Ja sam nasla neko resenje..skinula sam neke igrice sa neta pa sam se zaludjivala sa tim..
I meni su govorili da ne razmisljam..ali kako da ne razmisljam kad sam porala da pijem lekove 3x dnevno...
Nadji neku zanimaciju, i bar ne obracaj paznju na simptome.. ne trazi ih...
Bar nesto...bar...

user posted image

saljem ti bebi prasinu draga! Nek uspe!!! ... by Verus ! :D

A sad Ivona kaze "Verus..al si mi zaprasnjavilaaaa mamuuuu" !!!!

:D :*:*:*

(odgovor članu nolinica)
Direktna veza do poruke: 852
10.3.2010 19:08:18   
nolinica
IZVORNA PORUKA: cipiripi

Nemozes tu da utices...
Najgluplje je kad ti neko kaze da se opustis...
Ja sam nasla neko resenje..skinula sam neke igrice sa neta pa sam se zaludjivala sa tim..
I meni su govorili da ne razmisljam..ali kako da ne razmisljam kad sam porala da pijem lekove 3x dnevno...
Nadji neku zanimaciju, i bar ne obracaj paznju na simptome.. ne trazi ih...
Bar nesto...bar...

user posted image

Imam jako mnogo posla , p asam i sa tim opterećena, ali krenuću ponovo na rekreaciju...
Ljubim te i hvala ti mnogo!
user posted image

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 853
10.3.2010 19:11:05   
cipiripi
e tako... user posted image user posted image

(odgovor članu nolinica)
Direktna veza do poruke: 854
12.3.2010 17:41:58   
sirena
IZVORNA PORUKA: 2002m

klomifenke user posted image sta se desva kod vas?

Kod mene se desava, da mislim da ti bolovi koji su poceli pre sedam dana, da je zapravo "jaci" pms, danas ili sura treba da dobijem stomak me otkida, sto znaci opet klomifen... i opet folikometrija... malo sam tuzna, ali dobro. Idemo dalje, nego sam toliko besna, em me boli stomak, nikako da dobije, em znam da opet sve isto!

Kakav je ishod kod tebe? I Diamond, mislim da treba da nam javi sta se desava?

(odgovor članu 2002m)
Direktna veza do poruke: 855
12.3.2010 21:42:38   
diamond
IZVORNA PORUKA: sirena

Kod mene se desava, da mislim da ti bolovi koji su poceli pre sedam dana, da je zapravo "jaci" pms, danas ili sura treba da dobijem stomak me otkida, sto znaci opet klomifen... i opet folikometrija... malo sam tuzna, ali dobro. Idemo dalje, nego sam toliko besna, em me boli stomak, nikako da dobije, em znam da opet sve isto!

Kod mene draga ovaj mesec nistauser posted image , folikuli mi se pretvorili uciste pa sada pijem progesteron, pa ako odu sa sledecomuser posted image , opet idemo na klomifen. ja sam lepo odreagovala na njega, bez ikakvih poteskoca, tako da cu nastaviti.
A kakva je situacija kod tebe, nesto nisam u tokuuser posted image , vidim da si pila klomifen, jel to prvi put?
I nemoj da si tuzna, meni je moja dok rekla da nema razloga za brigu ako ne uspe odma i da cemo ponoviti ako treba, zato bez brige, ako ne ovaj mesec jurisamo na sledeciuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sirena)
Direktna veza do poruke: 856
14.3.2010 0:25:35   
Nanet
Nolinice, ima li kakvih promena?
Ja sam juče popila zadnju tableticu i ... ništa. Ustvari danas su me malo boleli jajnici, ali ne znam da li je to zbog iščekivanja da se nešto desi ili se nešto stvarno dešava user posted image
Ja sam od 2-6 dc uzimala po jednu tabletu. A ti?

(odgovor članu nolinica)
Direktna veza do poruke: 857
14.3.2010 9:11:43   
nolinica
IZVORNA PORUKA: Nanet

Ja sam juče popila zadnju tableticu i ... ništa. Ustvari danas su me malo boleli jajnici, ali ne znam da li je to zbog iščekivanja da se nešto desi ili se nešto stvarno dešava user posted image

Kao da mi je malo, ali baš malo nadut stomak...već me to nervira i izaziva strah, jel moguće da neće biti folikula?!user posted image Draga moja, sutra idem, pa ti javljam šta ima na folikulometriji. Ja sam pila od 4-10dc po dve tabletice.
Kad ti ideš kod dr?

(odgovor članu Nanet)
Direktna veza do poruke: 858
14.3.2010 10:23:01   
sirena
IZVORNA PORUKA: diamond

Kod mene draga ovaj mesec nistauser posted image , folikuli mi se pretvorili uciste pa sada pijem progesteron, pa ako odu sa sledecomuser posted image , opet idemo na klomifen. ja sam lepo odreagovala na njega, bez ikakvih poteskoca, tako da cu nastaviti.
A kakva je situacija kod tebe, nesto nisam u tokuuser posted image , vidim da si pila klomifen, jel to prvi put?
I nemoj da si tuzna, meni je moja dok rekla da nema razloga za brigu ako ne uspe odma i da cemo ponoviti ako treba, zato bez brige, ako ne ovaj mesec jurisamo na sledeciuser posted image user posted image user posted image

Pa, da ja sada prvi put pila, dobro odreagovala, sami su pukli kada je trebalo, mislim ne znam u dan, ali je bio vikend, doktor rekao navalite, mi navalili, folikuli pukli, i sada cekam user posted image , ali je nema, a stomak me boli kao da imam menstraciju, sutra ujutru cu uraditi test...

(odgovor članu diamond)
Direktna veza do poruke: 859
14.3.2010 10:32:46   
nolinica
Sirena, koliki su ti folikuli bili oko 13dc?

(odgovor članu sirena)
Direktna veza do poruke: 860
14.3.2010 18:24:26   
isidora88
caos user posted image ja sutra treba da vadim hormone FSH,LH I E2 da vidim stanje hormona i da bi mi dr prepisao klomifen verovatno user posted image
da li treba jos neke hormone da izvadim da bi se videlo da li imam ovulaciju i da li bih smela da koristim nesto za stimulaciju ovulacije?progesteron sam vadila bio je samo 14,5 user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu nolinica)
Direktna veza do poruke: 861
14.3.2010 18:42:20   
isidora88
posto idem kod privatnika jel ima neki popust za folikulmetriju, ne daje mi se svaki put na ultrazvuk po 3000 din.
koliko puta se ide na ultrazvuk u toku stimulacije klimifenom?

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 862
14.3.2010 19:33:12   
cipiripi
prolaktin obavezno uradi i testosteron user posted image

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 863
14.3.2010 20:36:26   
diamond
IZVORNA PORUKA: isidora88

posto idem kod privatnika jel ima neki popust za folikulmetriju, ne daje mi se svaki put na ultrazvuk po 3000 din.
koliko puta se ide na ultrazvuk u toku stimulacije klimifenom?

zavisi gde ides,ja svaki put placam 3000 din i idem dva puta mesecnouser posted image

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 864
14.3.2010 20:42:42   
cipiripi
zavisi i od radoznalosti dr...i da li se radi po shablonu ili dr shvati da je svaki slucaj za sebe... user posted image

(odgovor članu diamond)
Direktna veza do poruke: 865
14.3.2010 23:17:39   
Nanet
IZVORNA PORUKA: nolinica

IZVORNA PORUKA: Nanet

Kao da mi je malo, ali baš malo nadut stomak...već me to nervira i izaziva strah, jel moguće da neće biti folikula?!user posted image Draga moja, sutra idem, pa ti javljam šta ima na folikulometriji. Ja sam pila od 4-10dc po dve tabletice.
Kad ti ideš kod dr?

Držim ti palčeve i nadam se da si se džabe nervirala!
Ja idem dan posle tebe. U utorak.

(odgovor članu nolinica)
Direktna veza do poruke: 866
15.3.2010 8:42:16   
zvezdica009
od kog dana ciklusa ste pile klomifen? meni je ovulacija inace ranije, prosli put kad sam pila dali su mi ga od 2 dc, danas mi je 2dc i trebala bih da idem kod doktorice , ali me nesto strah da opet pijem klomifen jer mi se stvorio jako veliki broj folikula a pila sam najmanju dozu...ne znam sta da radim user posted image

(odgovor članu Nanet)
Direktna veza do poruke: 867
15.3.2010 10:05:26   
sirena
Dosla mi user posted image znaci, druzimo se na ovoj temi jos...

(odgovor članu zvezdica009)
Direktna veza do poruke: 868
15.3.2010 10:21:47   
isidora88
sad sam se cula sa dr platicu samo jedan ultrazvuk,drugi ce mi raditi besplatno user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu sirena)
Direktna veza do poruke: 869
15.3.2010 10:25:19   
2002m

Dosla mi user posted image znaci, druzimo se na ovoj temi jos...
mene prolazi  ali cu ici na pregled za koji dan,nisam htela ranije da ne bi opet dobila da ga pijem.

(odgovor članu sirena)
Direktna veza do poruke: 870
15.3.2010 12:34:15   
cipiripi
zvezdice nemoj vise da pijes klomifen..nego kreni u malo detaljnije pretrage.. user posted image

(odgovor članu 2002m)
Direktna veza do poruke: 871
15.3.2010 12:35:47   
zvezdica009

IZVORNA PORUKA: cipiripi

zvezdice nemoj vise da pijes klomifen..nego kreni u malo detaljnije pretrage.. user posted image

pa sve sam ispitala, nema sad vise sta, sve je u redu, jajovodi su bili zapuseni to je bio razlog. dr hoce da mi daje klomifen samo da bih brze zatrudnela user posted image sve moguce pretrage su uradjene

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 872
15.3.2010 12:39:28   
cipiripi
ne mogu da se setim kakvi su ti hormoni?

(odgovor članu zvezdica009)
Direktna veza do poruke: 873
15.3.2010 12:39:53   
cipiripi
jel si radila test na antispermatozoidna antitela i postkoitolni test?

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 874
15.3.2010 12:46:45   
sunčica
Ćaos svima, ja sam pila klomifen od 2 dana po 100 mg. u petak sam pratila folikule, to je bio 10 dan, vodeći 13.5, a na lijevi tri, 9.11. trebam ponovo sjutra.

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?

Anketa

Drage mame
sandrina

Da li mislite da je moguce odrzati brak sa partnerom koji vas je mnogo razocarao i povredio i to mnogo puta i da li se uopste vredi boriti za to?

DA (19%)

NE (78%)

ILI?(komentar) (4%)

Ukupan broj glasova: 54

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here