sirena
|
IZVORNA PORUKA: diamond IZVORNA PORUKA: sirena IZVORNA PORUKA: 2002m klomifenke sta se desva kod vas? Kod mene se desava, da mislim da ti bolovi koji su poceli pre sedam dana, da je zapravo "jaci" pms, danas ili sura treba da dobijem stomak me otkida, sto znaci opet klomifen... i opet folikometrija... malo sam tuzna, ali dobro. Idemo dalje, nego sam toliko besna, em me boli stomak, nikako da dobije, em znam da opet sve isto! Kakav je ishod kod tebe? I Diamond, mislim da treba da nam javi sta se desava? Kod mene draga ovaj mesec nista , folikuli mi se pretvorili uciste pa sada pijem progesteron, pa ako odu sa sledecom , opet idemo na klomifen. ja sam lepo odreagovala na njega, bez ikakvih poteskoca, tako da cu nastaviti. A kakva je situacija kod tebe, nesto nisam u toku , vidim da si pila klomifen, jel to prvi put? I nemoj da si tuzna, meni je moja dok rekla da nema razloga za brigu ako ne uspe odma i da cemo ponoviti ako treba, zato bez brige, ako ne ovaj mesec jurisamo na sledeci Pa, da ja sada prvi put pila, dobro odreagovala, sami su pukli kada je trebalo, mislim ne znam u dan, ali je bio vikend, doktor rekao navalite, mi navalili, folikuli pukli, i sada cekam , ali je nema, a stomak me boli kao da imam menstraciju, sutra ujutru cu uraditi test...