|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Klomifen
26.2.2010 10:09:18   
Mari86
Juce sam bila krajnje histericna i nepodnosljiva...a inace nisam takva user posted image user posted image

Dobro se dobrim vraća :)

(odgovor članu diamond)
Direktna veza do poruke: 776
26.2.2010 10:29:56   
Dudu25
IZVORNA PORUKA: Mari86

Meni je danas poslednji dan uzimanja...
Osecam se odlicno,zaista sam super podnela lek...
A ishod videcemo user posted image user posted image

To je moja Mari super draga

user posted image

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 777
26.2.2010 11:14:50   
Mari86
IZVORNA PORUKA: Dudu25

Meni je danas poslednji dan uzimanja...
Osecam se odlicno,zaista sam super podnela lek...
A ishod videcemo user posted image user posted image

To je moja Mari super draga

user posted image

Ovo sam pisala pre nego sto su sinoc podivljali hormoni,sad ne mislim tako user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudu25)
Direktna veza do poruke: 778
26.2.2010 11:41:59   
Dudu25
user posted image user posted image user posted image  dusa moja

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 779
27.2.2010 9:03:24   
diamond
prvi dan....drugi put...user posted image

(odgovor članu Dudu25)
Direktna veza do poruke: 780
27.2.2010 10:45:28   
sirena
Drage, evo i mene na kratko da se javim, ja sam bila sinoc kod doce cetrnaesti dan, i jedan vodeci je 22, a drugi 20, ocekujemo pucanje user posted image
Jedino je smesno jer ja dosta putujem zbog posla, i onda bukvalno svratim do kuce, a muzic me ceka user posted image user posted image user posted image mmm...

I Mari, navijam, kuckaj sta ima. I naravno navijam za sve drage!
Odoh, pa vam javljam ishod u ponedeljak, kada se opet vidjam sa docom.
I da, on nesto kao nece da mi da taj pregnil ovog meseca, misli da ne treba, a ja negde citajuci ovde o tome, mislim da je uredu da probamo tako, pa ako ne, onda od sledeceg meseca.
Eto, mislim na vas!

(odgovor članu diamond)
Direktna veza do poruke: 781
27.2.2010 10:46:51   
sirena
IZVORNA PORUKA: diamond

prvi dan....drugi put...user posted image

Navijamuser posted image

(odgovor članu diamond)
Direktna veza do poruke: 782
27.2.2010 13:43:12   
Mari86
sirena draga pravac krevet user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja idem u ponedeljak to mi je 11dc...a juce i cini mi se danas imam iscedak egg...
Ne znam zasto me je ostavila tako da cekam...user posted image

(odgovor članu sirena)
Direktna veza do poruke: 783
27.2.2010 14:34:16   
diamond
IZVORNA PORUKA: sirena

Drage, evo i mene na kratko da se javim, ja sam bila sinoc kod doce cetrnaesti dan, i jedan vodeci je 22, a drugi 20, ocekujemo pucanje user posted image
Jedino je smesno jer ja dosta putujem zbog posla, i onda bukvalno svratim do kuce, a muzic me ceka user posted image user posted image user posted image mmm...

I Mari, navijam, kuckaj sta ima. I naravno navijam za sve drage!
Odoh, pa vam javljam ishod u ponedeljak, kada se opet vidjam sa docom.
I da, on nesto kao nece da mi da taj pregnil ovog meseca, misli da ne treba, a ja negde citajuci ovde o tome, mislim da je uredu da probamo tako, pa ako ne, onda od sledeceg meseca.
Eto, mislim na vas!

jupiiiii!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sirena)
Direktna veza do poruke: 784
27.2.2010 15:45:21   
sirena
Mari86
  Diamond
       user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu diamond)
Direktna veza do poruke: 785
27.2.2010 15:49:29   
Anoniman
Sirenice , vas dvoje kao u onom filmu, kad muž juri kući na skuteru a ženče ga čeka sa toplomerom..user posted image

......draga,držim palčeve!  user posted image user posted image

(odgovor članu sirena)
  Direktna veza do poruke: 786
27.2.2010 15:53:05   
sirena
Draga Kaliopiuser posted image

Bas tako ja  user posted image a moj muz sav  user posted image spreman user posted image
Ali drzimo se!
Ljubim...

< Poruku je uredio sirena -- 27.2.2010 15:54:24 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 787
27.2.2010 15:59:59   
Mari86
Drage moje user posted image user posted image jel egg znaci da je ovulacija???
Nisam ni isla na UZ tek u ponedeljak mi je zakazala...jaooouser posted image

(odgovor članu sirena)
Direktna veza do poruke: 788
27.2.2010 16:10:51   
nolinica
Ukoliko dobijem m, i ja krećem sa stimulansima. Jel se na uz ide u skladu s lekovima, ili tek posle 10dc?

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 789
27.2.2010 16:14:48   
Mari86
nolinica draga Klomifen se pije kada ti doktor odredi i doktor ce ti odrediti
koji dan da dodjes na UZ,procitaj temu od pocetka,videces sta su devojke sve pisale..user posted image user posted image

(odgovor članu nolinica)
Direktna veza do poruke: 790
27.2.2010 16:30:51   
nolinica

nolinica draga Klomifen se pije kada ti doktor odredi i doktor ce ti odrediti
koji dan da dodjes na UZ,procitaj temu od pocetka,videces sta su devojke sve pisale..user posted image user posted image

Znam draga, i piću ga pod dr nadzorom. Čitala sam, ali očigledno nisam sve pročitala jer se ne sećam da su pisale kad tačno kreće sa uz. Ok, sad ću ponovo baciti oko.
user posted image

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 791
27.2.2010 16:33:04   
Mari86
Ne,ne...pa kod svih nas je bilo drugacije..uglavnom su devojke isle na 8dc...ali eto ja idem na 11dc..i bas me brine..
Mislim nije problem i ako imam Ovulaciju sada,zbog iscedka koji imam od juce,muckamo mi..ali eto videcemo sve u ponedeljak...user posted image user posted image

(odgovor članu nolinica)
Direktna veza do poruke: 792
27.2.2010 16:36:13   
nolinica
Našla, u pravu si, sve je od slučaja do slučaja, da ne kažem od dr do dr. Koliko si meseci  na stimulansima?
Nemoj se sekirati, što ne bi bilo ok. Veruj u to, a ja ti držim pesnice.

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 793
27.2.2010 18:07:06   
JANA S
Ja sam prvi mesec na klomifenu. dao mi je doktor od treceg dana, jedan dnevno pet dana. 11 dc sam otisla na uz. posle jos dva puta svaki drugi dan . folikuli su bili super jedan 24 a drugi 20 mm. eto sad cekam... pa drage drzim nam svima palceve !! bicemo i mi user posted image user posted image

(odgovor članu nolinica)
Direktna veza do poruke: 794
27.2.2010 18:11:57   
nolinica
IZVORNA PORUKA: JANA S

Ja sam prvi mesec na klomifenu. dao mi je doktor od treceg dana, jedan dnevno pet dana. 11 dc sam otisla na uz. posle jos dva puta svaki drugi dan . folikuli su bili super jedan 24 a drugi 20 mm. eto sad cekam... pa drage drzim nam svima palceve !! bicemo i mi user posted image user posted image

Jesi li dobila pregnil?
Jel folikul pukao i vi odradili potrebno? user posted image
Molim te javljaj šta se dalje dešava!
Držim ti palčeve, biće sve ok!!! user posted image

(odgovor članu JANA S)
Direktna veza do poruke: 795
27.2.2010 19:51:07   
diamond

Ne,ne...pa kod svih nas je bilo drugacije..uglavnom su devojke isle na 8dc...ali eto ja idem na 11dc..i bas me brine..
Mislim nije problem i ako imam Ovulaciju sada,zbog iscedka koji imam od juce,muckamo mi..ali eto videcemo sve u ponedeljak...user posted image user posted image

draga Mari, molim te nemoj da brines! user posted image U redu je da ides 11 dan. user posted image Meni je dr rekla da dodjem 10 dc, ali uslucaju da pada na nedelju, da dodjem 11 dan. Nije to nista neuobicajeno...stvarno! Koliko sam skontala ti i ja imamo isti ciklus, zato nam se i terapija poklapa...a mozda imamo i istog ginekologauser posted image user posted image user posted image
Ne brini!!!!

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 796
27.2.2010 19:52:30   
diamond

user posted image user posted image

(odgovor članu JANA S)
Direktna veza do poruke: 797
27.2.2010 20:11:15   
JANA S
Hvala !! folikuli su pukli. kada su bili najveci dr je rekao da krenemo u akcijuuser posted image a za dva dana kada sam otisla rekao mi je da su pukli. nije mi dao pregnil. ne znam o tome nista, zasto se to daje? poslednja m je bila 30 januara pa cekam i ubija me iscekivanje mada me stomak boluckauser posted image ali razmisljam pozitivno. dr je rekao ako dobijem da ce mi opet dati klomifen u isttoj dozi jer sam dobro odreagovala.

(odgovor članu nolinica)
Direktna veza do poruke: 798
27.2.2010 20:51:54   
diamond

Hvala !! folikuli su pukli. kada su bili najveci dr je rekao da krenemo u akcijuuser posted image a za dva dana kada sam otisla rekao mi je da su pukli. nije mi dao pregnil. ne znam o tome nista, zasto se to daje? poslednja m je bila 30 januara pa cekam i ubija me iscekivanje mada me stomak boluckauser posted image ali razmisljam pozitivno. dr je rekao ako dobijem da ce mi opet dati klomifen u isttoj dozi jer sam dobro odreagovala.

Pregnil je inekcija poznata kao stop inekcija ili stoperica, ona se daje kako bi se osiguralo pucanje folikula, posle pregnila folikul puca nakon 34-36 sata i onda muckanjeeeeeuser posted image user posted image

(odgovor članu JANA S)
Direktna veza do poruke: 799
27.2.2010 20:52:57   
diamond
IZVORNA PORUKA: diamond

Pregnil je inekcija poznata kao stop inekcija ili stoperica, ona se daje kako bi se osiguralo pucanje folikula, posle pregnila folikul puca nakon 34-36 sata i onda muckanjeeeeeuser posted image user posted image

mislim kada primis pregnil krece muckanjeuser posted image

(odgovor članu diamond)
Direktna veza do poruke: 800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Ringerajina tabela za praćenje plodnih dana
Želite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Mesečni ciklus žene
Saznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.

Anketa

Ime za devojcicu
zwezica _

Da li vam se dopada ime Iva?

Da (65%)

Ne (35%)

Ukupan broj glasova: 97

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here