|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  100 101 [102] 103 104   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Klomifen
21.4.2012 22:32:46   
buba m

IZVORNA PORUKA: Jole84

Bubice ja mislim da se klomifen pije samo u slučajevima kad folikuli ne rastu dovoljno u toku ciklusa,a kako je kod tebe sve prirodno dobro a plus i propraćeno,onda nema potrebe za stimulacijom.
Samo da mužić završi s proxeed-om i biće to jedno uspešno mućkanje user posted image

Jole user posted image , i ja se nadam da će tako biti!

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 2526
22.4.2012 11:27:46   
*Maki*
Bubi,nemoj da zuris s Klomifenom,sacekajte rezultate spermograma pa bi mozda bilo dobro da probate sa inseminacijom u prirodnom ciklusu (bez stimulacije klomifenom) ako spermogram bude dobar za to. Napravi ti muzicu onu energetsku bombu (med+badem,lesnik,orah...) pa da vidimo rezultate user posted image Ljubim te

(odgovor članu buba m)
Direktna veza do poruke: 2527
22.4.2012 13:30:15   
Jole84
Maki na kojoj temi beše ta bombica da smućkam i ja,da ne brkamo temu ovde user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu *Maki*)
Direktna veza do poruke: 2528
22.4.2012 14:30:27   
degu
Jole ja ću da te sprovedem user posted image

KLIK

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 2529
22.4.2012 21:01:05   
Jole84
Hvala veverkiću user posted image

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 2530
24.4.2012 19:44:38   
buba m
Maki, mm pije Proxeed. Nadam se da će nam to malo povećati šanse. Ne znam da li pored njega sme još nešto da se pije.

(odgovor članu *Maki*)
Direktna veza do poruke: 2531
25.4.2012 9:59:59   
*Maki*
Naravno da ce od Proxeeda biti bolje,moj suprug je pio prvo taj Proxeed pa smo narucili terapiju za 3 meseca Profertil jer je kao bilo i jeftinije i bolje,u kombinaciji sa ovom vitaminskom bombom i gomilom voca je dalo fenomenalne rezultate. Ako mislis da li sme tu vitaminsku bombu,naravno da sme a ako si mislila na jos neke preparate mozda neki vitamini dodatno: E,C, folna kiselina,cink,selen, B12...mada potrebnih vitamina sigurno ima u Proxeedu pogledaj sastav,ako nema onda samo vockice i bice sve ok :)

(odgovor članu buba m)
Direktna veza do poruke: 2532
25.4.2012 10:27:42   
jbojana1980
Jaoj, kako mrzim ovaj klomifen. Mislim da imam sva nezeljena dejstva: napade vrucine, vrtoglavicu, lupanje srca, nesanicu... user posted image

(odgovor članu *Maki*)
Direktna veza do poruke: 2533
25.4.2012 11:56:31   
Ognjenka
Ja prvi put pijem klomifen u pripremi za IUI i vrtoglavice su tako uzasne da nemam reci. Ne mogu da vozim, ni da se vozim u prevozu, nista ne verujem sebi. I potpuno sam dekoncentrisana. Valjda do IUI necu pasti negde i razbiti glavu...
Nadam se samo da dobro reagujem na klomifen, valjda je sve ovo vredno truda. U subotu na UZ, pa cemo videti.

Mame, radjajte deci sestre, jer sestre postaju tetke, a tetke su najlepsi, nezamenljivi dar svakom detinjstvu.
Dusko Radovic

-Tetka, ja te VOLIM! 5. 2. 2013.

(odgovor članu jbojana1980)
Direktna veza do poruke: 2534
25.4.2012 13:04:47   
*Maki*
Zenskice navijam za vas dve user posted image

(odgovor članu Ognjenka)
Direktna veza do poruke: 2535
25.4.2012 13:17:09   
Ognjenka
Maki user posted image

Mame, radjajte deci sestre, jer sestre postaju tetke, a tetke su najlepsi, nezamenljivi dar svakom detinjstvu.
Dusko Radovic

-Tetka, ja te VOLIM! 5. 2. 2013.

(odgovor članu *Maki*)
Direktna veza do poruke: 2536
25.4.2012 19:46:29   
jbojana1980
Danas mi je IX dc. levo folikul 9mm, desno 3 folikula od 8mm i 1 od 10 mm. Prvi put imam tako puno folikula. do sada sam imala po 2, jedan ostane na tom stadijumu 8,9mm a samo jedan poraste. Nadam se da ce sada makar dva narasti user posted image

(odgovor članu Ognjenka)
Direktna veza do poruke: 2537
25.4.2012 19:49:56   
Jole84
JBojana držim palčeve user posted image

Direktna veza do poruke: 2538
25.4.2012 20:04:08   
jbojana1980
Maki, Jole user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 2539
25.4.2012 20:05:18   
Bebana17
Bojana, navijamo za tvoje folikule da lepo porastu i da bude jedna slatka user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 2540
26.4.2012 10:55:27   
*Maki*

IZVORNA PORUKA: jbojana1980

Danas mi je IX dc. levo folikul 9mm, desno 3 folikula od 8mm i 1 od 10 mm. Prvi put imam tako puno folikula. do sada sam imala po 2, jedan ostane na tom stadijumu 8,9mm a samo jedan poraste. Nadam se da ce sada makar dva narasti user posted image

user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 2541
26.4.2012 14:35:21   
Jole84
Ženske jel klomifen treba 2 meseca vezano da se uzima,ili može da se napravi pauza? Zapravo ako spustim prolaktin možda mi klomifen ni ne treba,ali ipak,zašto da ne povećam šansu user posted image Dr mi na odmoru do 7.maja,znam da ne bih smela na svoju ruku da ga uzimam,al ajd da čujem neku grdnju pa da potvrdim to user posted image

(odgovor članu *Maki*)
Direktna veza do poruke: 2542
26.4.2012 15:43:24   
Maslacak15
Jole Jole oces da me sekirasuser posted image Ne treba ti klomifen!Nebih rekla da tako povecavas sansu, mozes samo da je smanjis.Naime klomifen ima ozbiljan antiestrogenski efekat na matericu i negativno utice na endometrijum tako da su uslovi za implantaciju otezani nego bez njega. Osim toga dok ti se ne spusti prolaktin neces zarudneti ni na klomifenu sanse nema. Samo dzaba maltretiras jajnike. Ajde da napravimo deal. Spustis prolaktin, i ako nisi trudna u roku od dva meseca ona probaj klomifen i sve sto ti je drago.. Ali prvo budi malo strpljiva. (znam ovo poslednje je najbolji savetuser posted image ) Pozdravljam te

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 2543
26.4.2012 15:46:14   
Jole84
user posted image user posted image
Hvala na grdnji,vrhovni sude user posted image

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 2544
26.4.2012 16:24:30   
*Maki*
Sta je ovo,sve bi da piju klomifen a ja ne zelim da ga ikada vise ocima vidim user posted image
Jole slusaj nasu Maslacak i opusti seeeee user posted image user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 2545
26.4.2012 16:49:43   
Jole84
Vas dve ste mi amin,da vas ne slušam,daleko bih dogurala user posted image

(odgovor članu *Maki*)
Direktna veza do poruke: 2546
27.4.2012 8:44:39   
ivannna
ja kad sam pila klomifen nista nisam osetila od svega toga sto ste pisale...a mozda ni to nije dobro?user posted image
mada najbitnije je da je dr rekla da sam super odreagovala na njega,bilo je vise folikulaaaaa user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 2547
27.4.2012 19:04:32   
jbojana1980
Meni je danas vodeci folikul 15mm, a endometrijum tanak 5,5. Nije mi jasno kako pre 2 dana bila 4 folikula a sada samo jedan raste... znam da je to normalno u prirodnom ciklusu ali ja sam sada pila klomifen!

(odgovor članu ivannna)
Direktna veza do poruke: 2548
4.5.2012 11:00:11   
Jole84
Jel hoće od klomifena da se malko poremeti ciklus? user posted image

Direktna veza do poruke: 2549
4.5.2012 11:16:32   
Maslacak15
Tesko Jole.... Moze da se produzi lutealna faza.Ali tvoji folikuli nisu rasli i onda si pocela da pijes bromokriptin i onda jos nisi dobila? Jel taj scenario? Znas moje misljenje, cim se prolaktin spusti kod tebe dolazi do ovulacije tako da ako si muckala testiraj. Samo je tesko oceniti kad, jer sigurno ne znas kad ti je bila ovulacija... Malo strpljenja ali ja ocekujem tvoje user posted image Ubedjena sam u to user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 2550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  100 101 [102] 103 104   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  100 101 [102] 103 104   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

7 neobičnih činjenica o spermi
Istražujući, otkrili smo između ostalog i da sperma sprečava depresiju kod žena, kao i da služi za negu ženske kože, a d...
Praćenje ovulacije - ovulacijski testovi
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću ovulacijskih testova?

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here