|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ishrana dece starije od dve godine
9.10.2012 12:14:12   
cockic
ribizla kad stignes svu tu klopu da napravis predpostavljam da svi jedete nije to rucak samo za ceru.

ali zar ona ne ide u vrtic?user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 326
9.10.2012 12:16:13   
Anoniman
Bolesna je , ide tek u cetvrtak ako sve bude u redu . A stignem , ne pravim sarme , sve je prosto i usput user posted image Pravim i kolace stalno user posted image Ne pravim nikom odvojeno , tako da to sto jede ona jedu svi ..

(odgovor članu cockic)
  Direktna veza do poruke: 327
9.10.2012 12:25:11   
cockic
cekaj da se marta aktivira pa cu te pitamuser posted image ja sad vide marta je bebiron kad krene da vrslja i skace,puzi,ustaje jos malo ko moja lena ne mogu da se okrenem tako da tvoj meni mi je jako konplikovan pored Lene user posted image

ili su moja deca mnogo poranila Lena stoji od sest i po meseci hoce stalnu paznju,ja joj dade prognozu do decembra ce mi trcati po kuci dusa mamina.nema veze samo nek je ona meni aktivna bata nam jede u vrticu a ja i mm sta dohvatimo.mada uglavnom kad kuvam kuvam ono sto moze dva dana da se jede sinoc je vecerao buraniju user posted image ili mi sveki skuva paprike,sarme kad im je vreme sad jos ih nema a jednu mi se uskoro.

danas sam se razmisljala da li pljeskavice i pire pa odustade jer sam sredila stan skroz ostadose mi sutra neke sitnice pa cu sutra nesto da napravim.e sad se setih potopicu veceras pasulj pa ga ujutru skuvam i mogu Leni sutra da ga dam user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 328
9.10.2012 12:27:23   
Modessty

IZVORNA PORUKA: n i n a

IZVORNA PORUKA: Modessty

neće da ga pije. Kaže nije pjavi sok od pomojandže user posted image user posted image

Majke ti!? A otkud on to može da zna???

Predpostavljam isto kao što kad pomešam seckane i oljuštene parčiće jabuke i kruške on tačno vadi i jede samo jabuku. Kruška je "pokvajena jabuka". user posted image
Probala da napravim hladan čaj sa malo meda i limuna. Neće. Bez limuna, neće. Limunada je "dobja samo za mame i tate" kao i cedevita user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 329
9.10.2012 12:29:28   
Anoniman
cockic sve sam to vec prosla user posted image

(odgovor članu Modessty)
  Direktna veza do poruke: 330
9.10.2012 12:30:32   
Anoniman
I Mihajlo bira nekad hranu na oko, ali sok od narandže je meni matoroj identičan na oko ceđen ili kupovni. Još imam narandžastu čašu pa u nju i vodu kad sipam izgleda kao sok user posted image

(odgovor članu Modessty)
  Direktna veza do poruke: 331
9.10.2012 12:32:21   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: n i n a

neće da ga pije. Kaže nije pjavi sok od pomojandže user posted image user posted image

Majke ti!? A otkud on to može da zna???

Predpostavljam isto kao što kad pomešam seckane i oljuštene parčiće jabuke i kruške on tačno vadi i jede samo jabuku. Kruška je "pokvajena jabuka". user posted image
Probala da napravim hladan čaj sa malo meda i limuna. Neće. Bez limuna, neće. Limunada je "dobja samo za mame i tate" kao i cedevita user posted image

Može da zna. Luki ako slučajno sipam ZDRAVO sok umesto Next-a, vrati mi i kaže da se sok pokvario.
Isto tako ceđeni sok nije bilo teorije da proguta, dugo smo morali da ga cedimo, jer na dlačice iz soka ima nagon za povraćanje, bez dlačica na silu proguta.
On da se pita, pio bi samo i isključivo Next sok od jabuke.

(odgovor članu Modessty)
  Direktna veza do poruke: 332
9.10.2012 12:34:40   
Anoniman
Pa što ne procedite pulpu??? Iskreno Jaffa sok od narandže ima identičan ukus kao ceđeni

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 333
9.10.2012 12:35:44   
Anoniman
bez dlačica na silu proguta.

Procedimo, kao što i napisah.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 334
9.10.2012 12:37:04   
Anoniman
Jako je ustvari jednostavno, neka deca ne vole voće. Kao uostalom, i neki odrasli, npr ja. Nema tu mesta iščuđavanju i stavljanju tri upitnika. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 335
9.10.2012 12:37:26   
minna
Meni nikad nije isti ukus soka, svi mi se razlikuju, a narocito cedjena narandza od kupovne, pa verovatno tako i njima, odmah osete

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 336
9.10.2012 12:38:00   
Modessty
ma nema šanse da nezna šta smo mu dali. Isto kao Luka i Danilo tačno zna da nije Next sok odo pomojandže, nego da je neki drugi. Eh ta Pepa Prase! user posted image Zbog nje se već par meseci pije isključivo sok od pomojandže, a ostalo ako baš mora user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 337
9.10.2012 12:38:39   
Anoniman
Ne iščuđavam se da neko ne voli, nego da dete od dve godine može da napravi razliku, a ja često ne mogu. Ali to je za temu ishrana odraslih user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 338
9.10.2012 12:43:21   
Modessty
nina user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 339
9.10.2012 12:45:53   
magnetic
Moje dete jos uvek ne voli sokove,pije samo vodu.Ne voli ni crtace,pa nam Peppa ne moze nistauser posted image

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 340
9.10.2012 13:51:57   
madre
koje cajeve dajete deci? bogi ih nesto ne voli, izgleda da ga podesecaju na topli sokuser posted image ali bih pokusala da mu ih spremam za dorucak, dolazi zimauser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu magnetic)
Direktna veza do poruke: 341
9.10.2012 17:23:53   
Anoniman
Ja Mićku kuvam onaj dečji Fructis-ov, ili brusnica ili jagoda od C proizvoda. Te baš voli, mada pije i teekanne čajeve, ali vrećicu mu potapam najviše 20sec. I onda sa medom i limunom milina user posted image

(odgovor članu madre)
  Direktna veza do poruke: 342
9.10.2012 17:31:36   
liliana
Tina ne pije čajeve i nema šanse naterati je da popije. Nikada ih nije pila, čak ni kao beba (jedino je htela onaj "Bibilibi" protiv grčeva, pa smo i njega jako dugo piliuser posted image )

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 343
13.10.2012 14:22:08   
Anoniman
Danas
cedjeni sok od jabuke , pomorandze , sargarepe
dorucak - proja sa paprikom i sirom , jogurt
uzina banana
rucak - gulas , makaronice , zel salata , supa
uzina - kokice
vecera - topli sendvic , jogurt

Mislila sam danas da joj bacim sve flasice , da ne poranim ? Ona pije u poslednjih dva tri dana manje mleka pa sam tu videla znak user posted image
pije samo pred spavanje iz flasice , dok citamo pricu ..

(odgovor članu liliana)
  Direktna veza do poruke: 344
29.10.2012 6:58:07   
Anck Su Nmaun
Mame ja vise neznam sta da radim, Tara , (pogotovo od kad smo dosle iz bolnice, vec nedelju dana) nece nista zivo da jede user posted image
Ranije je jela slabo, ali tek sad nista , ali nista ne jede user posted image user posted image
Ja neznam vise sta da radim user posted image user posted image

Ne boli je grlo da bi gutala, jer jede slatkise, hoce ponekad voce, ali ne kao ranije, rucak ...boze sacuvaj user posted image
Nije ni jednmom rucala prosle nedelje, svadjamo se svaki dan, pricam ubijam se, spremim joj po 3 jela, i nista nece ni da pipne... tako je bleda, user posted image user posted image
samo trazi mleko i popije par gytljaja jogurta, cak ni Barnija kojeg je obozavala nece user posted image

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 29.10.2012 7:01:09 >

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 345
29.10.2012 7:28:30   
lesica
Anck,ne znam sta da ti kazem,sem da mozda probas da je uzmes u krilo i ti nahranis. i da joj ne das slatkise dan dva ne bi li privolela da jede konkretnu hranu.

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 346
29.10.2012 8:06:48   
Olga75
Anck a oni sirupi za apetit ?
i zvercica je brljala sa hranom u tom nekom periodu i to je bila muka , zivela je na testu sa pavlakom , luku i krompiru , znam da ti nije uteha user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 347
29.10.2012 8:21:38   
Anck Su Nmaun
Pila ih je celu proslu godinu, nista to ne pomaze.
I mi imamo samo dva tri jela koja prihvata, al vidim da joj nekad dosade pa nece ni njih vise . Kod nas je testo s krompirom i supa

lesice , kad je stavim u krilo da je ja nahranim onda pocne vriska i bacanje user posted image

Cak joj napravim atmosferu kao u vrticu , kad ruca sa sekom , malio stocic i stolice okolo, al opet , il nece il pojede tri kasike svega.

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 29.10.2012 8:23:40 >

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 348
29.10.2012 23:12:24   
madre
D: pasteta od tunjevine (rio mare pate) i jogurt
U: kruska
R: sarma
U: zito
V: malo mleka (nije hteo nista drugo)

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 349
30.10.2012 19:59:24   
malinaja
Moje dete jako voli da jede virsle a poznato mi je da u njima ima svega i svacega. Trudim se da mu dajem sto manje ali posto bas nema apetit posustanem pa bolje ista nego nista.Ovih dana je bas preterao pa cu morati da mu smanjim..

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Dušica Eli - priča o dobroćudnom duhu žens...
U mts Dvorani u nedelju 3. novembra u 15h održaće se specijalna projekcija animirane priče "Dušica Eli", na kojoj će p...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here