Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kupovati duplo ili ne? 12.6.2014 15:33:09
|
|
|
|
tillia
|
Hajde mamice,dajte svezije informacije o potrebnim stvarcicama.,ako imate vremena!
|
|
|
|
RE: Kupovati duplo ili ne? 12.6.2014 20:47:21
|
|
|
|
viking
|
Skoro sam srela jednu mamu sa blizancima, dečakom i devojčicom, kaže "uvek sam se čudila što svi blizancima kupuju duplo, ali evo sad znam - oni ne prestaju da se otimaju oko jedne stvari, prosto traže da svako ima svoju, nema veze da li je u pitanju barbika ili kamion, svako mora da ima isto inače se ubiše."
|
|
RE: Kupovati duplo ili ne? 13.6.2014 8:36:41
|
|
|
|
Peace*
|
To je tako i kod nas, a nisu blizanci već je razlika 4g.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Jelena S.: Moja porođajna pričaTermin 12.12., odem na pregled (nećeš ti skoro, hajde kući)... i tako svaki dan do petka 21.12. Probudim se ja, bolovi k...
13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Anketa
maskejelena038da li vam pojedine "nove" forumasice deluju poznato?
oh, da (
45%)
oh, ne (
31%)
vidish.. :) (
23%)
Ukupan broj glasova: 176Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!