|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Moda za trudnice
12.5.2010 18:49:47   
cipiripi
A gde se u Bg mogu kupiti helanke bez lastisa..tj bez ultra jakog lastisa?

saljem ti bebi prasinu draga! Nek uspe!!! ... by Verus ! :D

A sad Ivona kaze "Verus..al si mi zaprasnjavilaaaa mamuuuu" !!!!

:D :*:*:*

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 326
12.5.2010 18:50:58   
Anoniman
Probaj u Tera Novi... 

(odgovor članu cipiripi)
  Direktna veza do poruke: 327
12.5.2010 18:51:46   
Anoniman
Pitaj Minu. Ona je jednom tražila helanke, ili je ona rekla gde ima user posted image (nisam sigurna...) na nekoj od prethodnih str su pisale beograđanke o helankama. 

< Poruku je uredio Tasha RR -- 12.5.2010 18:52:02 >

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 328
12.5.2010 18:57:40   
Anoniman
Cipi, u NS je bilo u TeraNovi, tako da verovatno ima i u BG, tamo sam kupila kad sam bila trudna, maltene bez gume, dugacke i 3/4.

Tashke, kupis teget i imas izgovor da kupis nove majiceuser posted image

< Poruku je uredio Nedja -- 12.5.2010 18:58:21 >

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 329
12.5.2010 19:01:42   
pepeljuga
e, ima u bgd-u u teranovi u delta sitiju user posted image moja drugarica trudnica je kupila dugacke a ja sam posle kupila 3/4, pojas je bas fini, ne useca se jer nije mnogo jak lastis, plitke su a i materijal je ok (meni su u teranovi materijali uglavnom losi ali ovaj je super) 

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 330
12.5.2010 19:11:01   
minavb
Ja kupila u Oviesse-u i ni jednom ih nisam obukla. Dobre su ali prosto mi se ne nose.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu pepeljuga)
Direktna veza do poruke: 331
12.5.2010 19:12:58   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Nedja

Tashke, kupis teget i imas izgovor da kupis nove majiceuser posted image

Ostaviće me muž! user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 332
12.5.2010 19:18:39   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Tasha RR

Bela se providi user posted image , baš trudna da nosim providne pantalone sa tangama ... nemam pojma... user posted image Zovite me konzervativnom.

Ja sam bash danas bila u belim lanenim...providnim....u tangama.... user posted image user posted image user posted image S ovolikim stomakom nikako nisam nevina svetica...tako da me bash briga user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 333
12.5.2010 19:20:05   
Anoniman
hahahahahahahah, meni je snaja rekla kada je bila trudna, sva skenjana "Sada svi znaju šta sam radila!" user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 334
12.5.2010 19:25:29   
cipiripi
hvala zenske user posted image

saljem ti bebi prasinu draga! Nek uspe!!! ... by Verus ! :D

A sad Ivona kaze "Verus..al si mi zaprasnjavilaaaa mamuuuu" !!!!

:D :*:*:*

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 335
12.5.2010 19:28:30   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Tasha RR

hahahahahahahah, meni je snaja rekla kada je bila trudna, sva skenjana "Sada svi znaju šta sam radila!" user posted image user posted image user posted image user posted image

hahaha... ja i dechko smo se uvek zezali...i dok ja nisam bila trudna....kad vidimo trudnicu..."sad svi znaju shta je radila" user posted image A da ti ne pricham kako mene gledaju sad kad kazem da su blizanci.... imam utisak da misle da nisam izlazila iz kreveta user posted image user posted image user posted image

Odlutasmo od teme....

Pa da kazem neshto vezano za temu... kupila sam danas josh jednu majicu...na bratele, sechena ispod grudi, dugachka, belo-ljubichasta... 500 din user posted image I nashla sam onih pantalona (kao te crne na slici) u bez,maslinasto zelenoj, plavoj, i josh jednoj nijansi plave, tamno braon, ljubichaste i naravno bele... nego belu i crnu vetj imam...pa sam kontala da kupim i ljubichaste....al bitju jako ljubichasta u pantalonama i majicama iste boje user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 336
12.5.2010 19:30:22   
Anoniman
Ma, sutra ću otići da probam bele pantalone! Ako može Smeški, mogu i ja! user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 337
12.5.2010 19:53:54   
Anoniman
Heheh... ma meni je extra kad vidim sredjenu trudnicu... a bele pantalone mi nekako izvlache prosek...shta god obukla uz njih...bilo da su to ravne sportske ili elegantne cipelice....ili sportska majica ili koshulja.... extra izgleda... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 338
12.5.2010 20:07:39   
marija32
Pa lepo izgleda ako nemas 100 kguser posted image
Licno, bele pantalone su mi samo kada je neko bas fit ( i tange u boji koze, nikako bele), za ovo stanje mi je najdraze - tamno(da ne kazem crno) pa se ne vidiuser posted image

Ljubav su moja deca, a sve drugo je emotivna reakcija.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 339
12.5.2010 20:15:16   
Anoniman
Pa dobro...ja nisam nikad bila bash fit.... al po slikama bih rekla da bi Tashi npr lepo stajale bele pantalone... No...i ja sam danas dobila dosta komlimenata...iako imam 90 kila...a bila sam u belim pantalonama user posted image

(odgovor članu marija32)
  Direktna veza do poruke: 340
22.5.2010 10:06:02   
Tara
Kupila sam "ljubicanstvenu" haljinu u benettonu user posted image i nikako da je obucem jer je ovako usruser posted image vreme
Inace haljina je super , duga ,vesela i lagana user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 341
22.5.2010 20:59:48   
Yell
eh, ja sam se kod kineza u NS i u BG (Nbg tačnije, onaj ogromni kineski tržni centar) super obukla! prošle godine sam kupila 3 haljinice kod njih, crna, ljubičasta i neka crveno-ciklama boja, jednostavne i veoma lepe i udobne, u kojima sam i sada u već 8. mesecu..a ima mesta i za 9.! imala sam sreće da od drugarica dobijem nekoliko finih majca koje su sečene ispod grudi i dvoje pantala.. ali kod kineza se mogu naći baš sjajne stvari, 3 prelepe tunike sam tamo kupila! eto, izreklamirah ih pošteno! a odeća je takva da će služiti i nakon porodjaja i može se kombinovati uz svašta user posted image

(odgovor članu Tara)
Direktna veza do poruke: 342
8.6.2010 11:05:37   
Anoniman
U petak idem na 10 godina mature.

Šta obući?

Suknje, haljine... ne! Ne volim što su u trudnoći od napred kraće nego od nazad, sem ako su baš trudničke, sa pojasom, što mi se trenutno ne kupuje, pa imam dve kombinacije u ormanu.

Crna košulja i 3/4 helanke... uz neki jači, duži srebrni lančić i narukvicu, crne sandal-cipele i crna tašna...

user posted image

Stoji ovako (malo je mutno, majku mu!):

user posted image

Ili, bele lanene 3/4 pantalone i bela tunika, pošto nema izrez a ima neke diskretno šljašteće ne-znam-šta po sebi, ne bih stavljala lančić, išla bi neka narukvica, zlatne sandale (ne ono histerično zlatno, više... pastelno-zlatno user posted image ) i ista takva tašna...

user posted image

Stoji ovako:

user posted image

Meni se bela varijanta više sviđa, a vama?

< Poruku je uredio Tashke -- 8.6.2010 11:06:00 >

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 343
8.6.2010 11:08:16   
Iva979
Meni je bolja bela varijanta, nekako je poletnija user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 344
8.6.2010 11:09:31   
bebuska
Bijela user posted image

Pre nego sto krenete da trazite srecu, proverite - mozda ste vec srecni. Sreca je mala, obicna i neupadljiva i mnogi ne umeju da je vide!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 345
8.6.2010 11:12:07   
bebablue
Ja sam ljubitelj crne garderobe, mislim da uz srebrni nakit moze da izgleda bas ekstra.
Ne kazem da je belo lose, ali ja kazem crna kombinacija user posted image

Emocija je teska bolest, izazvana izlivom srca u glavu!

(odgovor članu bebuska)
Direktna veza do poruke: 346
8.6.2010 11:13:05   
Anoniman
user posted image

bela:crna = 2:1

(odgovor članu bebablue)
  Direktna veza do poruke: 347
8.6.2010 11:15:02   
bebablue
IZVORNA PORUKA: Tashke

user posted image

bela:crna = 2:1

Eeeeeeeee, pa ne znaci da gde je vecina prisutna da je to i boljeuser posted image user posted image

Emocija je teska bolest, izazvana izlivom srca u glavu!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 348
8.6.2010 11:16:35   
Jeca*
a meni crna. Nekako si elegantnija, pa i nema veze sto je "sportsko". Bela mi je mnogo vise "za svaki dan"

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 349
8.6.2010 11:17:11   
Anoniman
Taske,dajem glas za belu varijantu!Inace ne volim trudnice u crvoj garderobi da vidim,ali ova bela je stvarno supeeeeeeeeeeer user posted image user posted image user posted image user posted image !!!

(odgovor članu bebablue)
  Direktna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Priče malih junaka: tvrdoglav kao mama, ti...
U 32. nedelji, moja vena je pukla, a posteljica se pokidala. Nikada neću zaboraviti kako stojim u sali u lokvi krvi i ra...
Cepanje na porođaju: Kako ga izbeći?
Položaj u kojem ćete roditi ima veliki uticaj na to da li ćete se pocepati ili će biti potrebno sečenje perineuma. Cepan...

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here