|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Moda za trudnice
5.4.2010 20:49:16   
Lilly*
Šta kažete na OVO Pogledajte i 4. slikicu user posted image

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 301
5.4.2010 21:42:39   
lothroniell
Super fora! Kud nisam nabasala na to ranije... Sad bar znam za sledecu trudnocu! user posted image

¸¸ja volim sve što se kreće jer sve što se kreće kreće se po zakonima mirovanja i smrti volim sve istine koje nisu obavezne jer prava istina je stidljiva kao miris.¸¸

(odgovor članu Lilly*)
Direktna veza do poruke: 302
5.4.2010 22:22:41   
ljubičica
Jao, pa kud ne saznah ranije user posted image
Kako Loth reče sad bar znam za sl. trudnoću user posted image
A, gde to ima da se kupi? Ja sam mogla farmerke da nosim do 6-7 meseca, eh... šta bi mi to značilo tada...

The day I will stop lovin you is the day I will close my eyes 4 ever!

(odgovor članu Lilly*)
Direktna veza do poruke: 303
5.4.2010 22:31:36   
Lilly*
Ja ću to napraviti, nikakava mudrost, s'' tim što ću napraviti male izmene, pa kada napravim i isprobam, staviću vam slike user posted image

< Poruku je uredio Lilly RR -- 5.4.2010 22:37:37 >

(odgovor članu ljubičica)
Direktna veza do poruke: 304
5.4.2010 22:32:13   
*Alexx*
IZVORNA PORUKA: Lilly RR

Šta kažete na OVO Pogledajte i 4. slikicu user posted image

A to se, u stvari, jako lako napravi. Mislim, ne šijem ja, nemam ja to pojma, ali odneseš sliku šanjderki... Pih, kako bih slatko iznosila sve moje divne farmerke da sam znala za ovo user posted image

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu Lilly*)
Direktna veza do poruke: 305
5.4.2010 22:36:01   
sneza24
Jao i ja bih sve iznosala farmerice koje imam da sam znala za ovo.Mada mogla bih ja to i sada napraviti jer samo jedne farmerice mogu da zakopcam.user posted image

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 306
5.4.2010 23:22:45   
Anoniman
Meni se ne dopada. Izgleda mi nekako... otkopčano, nezavršeno. user posted image

(odgovor članu sneza24)
  Direktna veza do poruke: 307
5.4.2010 23:24:28   
ljubičica
Pa to se ni ne vidi kad prebaciš tuniku preko user posted image

The day I will stop lovin you is the day I will close my eyes 4 ever!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 308
6.4.2010 11:50:35   
Lilly*
Pa da, ide majca preko user posted image

(odgovor članu ljubičica)
Direktna veza do poruke: 309
6.4.2010 13:15:49   
Anoniman
Pa ne vidi se ni gumica kada prebaciš tuniku. user posted image

Bila sam danas u Taily Waily, kupila dve majce kratkih rukava, dugačke, sa lepim dekolteom (oko 800din), i jednu tunku sa 3/4 rukavima 1500din). Posle toga sam ušla u Newyorker, tamo imaju duuuugačke majce bez rukava za 500din.

(odgovor članu Lilly*)
  Direktna veza do poruke: 310
6.4.2010 13:23:44   
marija32
Ovo je super,a kod nas pretpostavljam da nema da se kupi?

Ljubav su moja deca, a sve drugo je emotivna reakcija.

(odgovor članu Lilly*)
Direktna veza do poruke: 311
6.4.2010 13:40:39   
Lilly*
Odneseš krojačici da ti sašije user posted image
Tasho, a gde je Newyorker user posted image

< Poruku je uredio Lilly RR -- 6.4.2010 13:41:22 >

(odgovor članu marija32)
Direktna veza do poruke: 312
6.4.2010 14:01:44   
Anoniman
U Merkatoru draga, gore. 

(odgovor članu Lilly*)
  Direktna veza do poruke: 313
6.4.2010 14:45:44   
marija32
Super je stvar sto se helanke opet nose, milinica, helanke, baletanke i gore neka tunika. Ja sam celu zimu kombinovala debele helanke, uska duga majca na bratele (H&M) i preko neki dzemper na V i UGG cizme, ma milinauser posted image
A snajderku cu da posetimuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 314
2.5.2010 12:05:31   
botabal
E upravo to!
Meni su helanke otkrice u ovoj trudnoci,uz par tunika i dugih majica na bretele..
Skoro sam u H&M kupila nekoliko ovakvih stvarcica,za male novce..

Inace imam i jednu benetton trudnicku teksas suknju i zara trudnicke farmerice(pozajmljene :))..ali jos nisam u fazi trudnoce kad cu ih nositi..

(odgovor članu marija32)
Direktna veza do poruke: 315
6.5.2010 18:17:13   
Anoniman
Sad kako su pochele ove vrucine mislila sam da tju da poludim jer nemam shta da obuchem...

Medjutim...neki dan kod kineza nadjem lanene pantalone sa gumenim pojasom, kojeg mogu da povuchem gore preko stomaka (kao trudnichke pantalone) a mogu i da ga presavijem dole...pa da budu obichne pantalone... extra su...uzela sam crne i bele...700 din komad.... prezadovoljna sam jer tju motji da ih nosim i kasnije...poshto kroj nije trudnicki user posted image user posted image

Ponovila sam se i sa par obichnih majica, na v izrez i top, koje su sechene ispod grudi...a dole se blago shire.... jedino gledam da budu malo duzi modeli...da mi ne bude kratka majica... tako da tju sve motji da nosim i kasnije user posted image

(odgovor članu botabal)
  Direktna veza do poruke: 316
6.5.2010 18:52:02   
marija32
Smeski, hajde stavi sliku kako izgledaju te lanene sto si kupila.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 317
6.5.2010 19:08:28   
Anoniman
Slikala sam samo gornji deo pantalona.... inache su nogavice ogromne...shiroke...a oko bokova je kao strukirano....i to se suzava u tu gumu... nadam se da se vidi...poshto su crne...bele su mi na pranju...

user posted image

(odgovor članu marija32)
  Direktna veza do poruke: 318
6.5.2010 19:44:17   
Anoniman
Super su imam iste takve bele .. user posted image

Komotne su i lagane!
.......samo sam poludela kada sam videla koliko si ih ti platila .... ja sam duplo više, skoro ...user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 319
6.5.2010 19:47:24   
Anoniman
A joj....pa gde si ih ti kupila?

Ja sam se par puta zeznula kad sam kupovala u butiku u gradu...jer sam kasnije nashla istu stvar kod kineza...nekad i duplo jeftiniju.... od onda idem ravno kod njih...jer se skoro svi kod njih i snabdevaju....user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 320
6.5.2010 20:11:48   
minavb
IZVORNA PORUKA: Smeshkica

Slikala sam samo gornji deo pantalona.... inache su nogavice ogromne...shiroke...a oko bokova je kao strukirano....i to se suzava u tu gumu... nadam se da se vidi...poshto su crne...bele su mi na pranju...

user posted image

Smeski ovo je odlicno. Gde ja da nadjem ovako nesto?!?!?user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 321
6.5.2010 20:16:06   
Anoniman
Pa ne bih znala...kod nas ima bash dosta kineskih radnji...i u njima ima vishe varijanti ovih pantalona... ima sa uzim nogavicama...ili 3/4 sve lanene...i sve sa tom gumom gore... ima i na buvljaku...a nedavno nam se otvorila i azijska robna kuca...pa i tamo ima brdo...  Probaj u nekim jeftinijim buticima...jer oni sigurno nabavljaju robu kod kineza...

PS. Jedino kad kupujesh kod kineza obrati paznju na shavove... jer sam ja dosad imala problema da kod njih nadjem pantalone iz razloga shto onaj shav izmedju lanenog i gumenog dela zna da bude jako zategnut...i da mi jednostavno pantalone budu male zbog toga.... zato sam se i iznenadila kad sam nashla ove...Puno su bolje nego neke koje sam probala u gradu...em komotnije....em je lan tanji i ne znojim se u njima...user posted image

< Poruku je uredio Smeshkica -- 6.5.2010 20:19:55 >

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 322
7.5.2010 8:58:06   
marija32
Hvala Smeskiuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 323
7.5.2010 10:22:44   
Anoniman
Nema na chemu user posted image

(odgovor članu marija32)
  Direktna veza do poruke: 324
12.5.2010 18:47:56   
Anoniman
Sada sam bila u Mangu. Imaju neke simpa pantalonice, lanene, sa gumom na stomaku... mislim da nisu trudničke, da su predviđene za netrudne žene, a da se ta guma presavija, ali eto pošto nema dugmeta, cipzara i sl, trudnice mogu da nose. Ima dugačke (malo manje od 3000din) i 3/4, sa istom gumom na listu kao na stomaku (2200din).
Meni se više sviđaju te kratke, ali boje su bela, svetlo plava i teget. user posted image Bela se providi user posted image , baš trudna da nosim providne pantalone sa tangama ... nemam pojma... user posted image Zovite me konzervativnom. Sv. plave... ne znam šta bih s njima. Teget su ok, izgledaju kao farke, ali... moje boje majci baš i ne pašu na to, jer među majcama koje mogu nositi trudna preovlađuje: tamno ljubičasto, maslinasto zeleno, crno, tamno sivo, sivo-belo na štrafte (to mi sve ne ide na teget)...
Dugačke su u drugim bojama... da ne lažem... znam da ima kaki-boja, ne znam koje su druge dve.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Cepanje na porođaju: Kako ga izbeći?
Položaj u kojem ćete roditi ima veliki uticaj na to da li ćete se pocepati ili će biti potrebno sečenje perineuma. Cepan...
Cvećka: Moja porođajna priča
Prva VTO i to uspešna, doktor na UZ vidi dve mrvice, našoj sreći nema kraja! Naravno, kao kod svake trudnoće, velike bri...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here