|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Moda za trudnice
18.3.2010 21:46:17   
Anoniman
Da, gde je sada? Bila je pre i na Bulevaru, i u Laze Telečkog, U na Trifkovićevom... 

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 276
18.3.2010 22:07:38   
lothroniell
IZVORNA PORUKA: Smeshkica

IZVORNA PORUKA: lothroniell

Nije! Ali imas u Radosnici za 1700 jako lepe, bar ih je bilo pre nekih 2-3 nedelje... A ima i za 2- 2.5 hiljade.

Gde je ta radosnica??? Ja je nisam nashla... objashnjavali su mi neshto al nisam ukapirala user posted image

IZVORNA PORUKA: Tasha RR

Da, gde je sada? Bila je pre i na Bulevaru, i u Laze Telečkog, U na Trifkovićevom... 

Sada je na adresi Dimitrija Avramovica 1... To je kada se krene od socijalnog prema pizzeriji Ciao sa te strane. Lokal je tacno na uglu. Ala sam objasnila... user posted image

¸¸ja volim sve što se kreće jer sve što se kreće kreće se po zakonima mirovanja i smrti volim sve istine koje nisu obavezne jer prava istina je stidljiva kao miris.¸¸

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 277
18.3.2010 22:09:05   
Anoniman
E cool, taman da iscimam Doru da pijemo kafu u njenoj kafani i da prošetamo!

Loth, kada ćeš ti piti kafu sa nama? user posted image

(odgovor članu lothroniell)
  Direktna veza do poruke: 278
18.3.2010 22:10:22   
lothroniell
Pa kad zovete? user posted image

¸¸ja volim sve što se kreće jer sve što se kreće kreće se po zakonima mirovanja i smrti volim sve istine koje nisu obavezne jer prava istina je stidljiva kao miris.¸¸

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 279
18.3.2010 22:12:37   
Anoniman
Eno ti tema u poslednjih 5. user posted image

(odgovor članu lothroniell)
  Direktna veza do poruke: 280
25.3.2010 19:40:06   
Anoniman
Bila sam u Radosnici. Ostali su im sve veeeeeeeeeeeeliki brojevi farki, i ti lepo modeli su oko 2700din, a oni koje mislim da ni moja baka ne bi obukla su 1900.
Ima jedan suuuuper model, ali extra debeo texas.
Majce i košulje su isto oko 2700din.
Helanke oko 800.
Trenerke... nisam zapamtila pošto su.

Kupila sam trudničke farke u Eleni u pasažu Dunavske, Lilly i Loth znaju, onaj širi model sam uzela, ali broj veće, 38. 2500din.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 281
25.3.2010 19:42:44   
Anoniman
Tasha,mozes li da bacis oko na temu DOUBLE TEST?user posted image probala sam da ti posaljem pp al ne ide...

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 282
25.3.2010 19:51:21   
Dora
Tašo, ja ne znam šta da radim, sve mi očajno stoji...
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 283
25.3.2010 20:01:11   
Lilly*

Bila sam u Radosnici. Ostali su im sve veeeeeeeeeeeeliki brojevi farki, i ti lepo modeli su oko 2700din, a oni koje mislim da ni moja baka ne bi obukla su 1900.
Helanke oko 800.

Kupila sam trudničke farke u Eleni u pasažu Dunavske, Lilly i Loth znaju, onaj širi model sam uzela, ali broj veće, 38. 2500din.

Super, znači sutra te vidimo u njima user posted image user posted image
IZVORNA PORUKA: Dora

Tašo, ja ne znam šta da radim, sve mi očajno stoji...

Dora, znam kako ti je user posted image I ja danas nisam znala šta da obučem, nisam želela ni iz kuće na kraju da izađemuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 284
25.3.2010 20:06:03   
Dora
Lili, ne znaš kako mi je, nemaš stomačinu i guzicu od koje se ne vidi ništa drugo. Svi me pitaju: "A kad će beba?" ko da hoće da kažu:" Kad ćeš izgledati normalno?" Ili se tripujem...dosta mi je, ne mogu više! A posle...stomak koji visi...opet ću morati da nosim široko da sakrijem...user posted image

(odgovor članu Lilly*)
Direktna veza do poruke: 285
25.3.2010 20:11:02   
Lilly*
Ma ne pitaju zato user posted image Ti se nisi ni ugojila, sigurna sam da nije zato, nego to je ono klasično pitanje, da ne kažem kada ne znaju šta pametnije da pitaju user posted image

(odgovor članu Dora)
Direktna veza do poruke: 286
25.3.2010 20:23:33   
Dora
Joj, draga, hvala ti što me tešiš, to mi mnogo značiuser posted image
Ma, znam da nije sve tako al eto... Ne mogu da budem moderna trudnica, ne mogu sad da dajem tolke pare za garderobu koja mi neće više trebati...Da sam se ugojila od početka ne bi bilo problema ali sad! I šta sad. Neću da kupujem sebi sad pa da nosim mesec dana...A i sve što je lepo i nije za debele babe jako je skupo (mislim, da bih nosila tako kratko)user posted image UH!!!

(odgovor članu Lilly*)
Direktna veza do poruke: 287
25.3.2010 20:33:40   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lilly RR

Helanke oko 800.

Super, znači sutra te vidimo u njima user posted image user posted image

Ne, moram da ih skratim. user posted image

Dora, još malo pa gotovo. user posted image

(odgovor članu Lilly*)
  Direktna veza do poruke: 288
25.3.2010 20:43:37   
Dora
user posted image
Ljubim vas, vidimo se sutra. Baš ste mi nedostajaleuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 289
25.3.2010 21:41:55   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Dora

user posted image
Ljubim vas, vidimo se sutra. Baš ste mi nedostajaleuser posted image

user posted image

(odgovor članu Dora)
  Direktna veza do poruke: 290
26.3.2010 10:25:55   
dakana
I ja sam juce isla u kupovinu u BG. Jevda sam nasla jedne pantalone za mene, jer mi je sve zivo ogromno (inace sam bas sitna). I ove koje sam kupila mi stoje onako, ali sam morala bar jedne da kupim za posao. Farmerke sam resila da prepravim neke postojece, kupila sam dva para nekih trenerki u Teranovi, ide leto, pa cu se valda lakse snaci za garderobu.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 291
26.3.2010 11:46:21   
Anoniman
Svratila sam danas u Republic u Zmaj Jovinoj. Imaju svašta od majčica! Običnih bez rukava, sa kratkim rukavima, sve su dugačke. Lepe svilenkaste tunkice. Baš svašta! 

(odgovor članu dakana)
  Direktna veza do poruke: 292
26.3.2010 12:12:40   
upgrade011
Ja sam na kraju resila da se ne zaludjujem mnogo novom garderobom i da insistiram ne nekom fancy izgledu. Sve mi je to mnogo skupo a i neudobno pa sam resila da teram sportski fazon. Kad vec ne moram da idem na posao sto ne bi opusteno uzivala. Vec sam i zaboravila kako to izgleda nakon godina nosenja formalne garderobe. To ne znaci da necu odlepiti sa nekim skupim trudnickim majicama kao sto vec jesam sa jednom od 2500 u Mothercare-u user posted image  Sad cu ici ponovo kad dobiju nove sa kratkim rukavima.
Plitke helanke (250-350 din),  trenerke ( kineske 500-1000 din), gornji delovi trenerke (1500-2500 din), obicne T-majice koje sam slucajno nasla da su malo duze, taman da pokriju stomak (150 din) - sve kupila na Beogradskom buvljaku. Kad se sve sabere nije ni to jeftino ali sam  resila problem sa garderobom i to vrlo brzo, bez obilazenja radnji po Beogradu.
I jos da dodam da sam bas solidan izbor garderobe videla u robnoj kuci Leto i u Prenatalu (Usce) ali je to jos uvek bila jesenja/zimska kolekcija tako da su i cene bile snizene (to je bilo pre 2-3 nedelje). Kome treba da se lepo obuce ( za posao i sl.) tamo moze da nadje bas lepe stvari.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 293
26.3.2010 13:27:40   
Tara

IZVORNA PORUKA: upgrade011

To ne znaci da necu odlepiti sa nekim skupim trudnickim majicama kao sto vec jesam sa jednom od 2500 u Mothercare-u user posted image  Sad cu ici ponovo kad dobiju nove sa kratkim rukavima.
Plitke helanke (250-350 din),  trenerke ( kineske 500-1000 din), gornji delovi trenerke (1500-2500 din), obicne T-majice koje sam slucajno nasla da su malo duze, taman da pokriju stomak (150 din) - sve kupila na Beogradskom buvljaku. Kad se sve sabere nije ni to jeftino ali sam  resila problem sa garderobom i to vrlo brzo, bez obilazenja radnji po Beogradu.
I jos da dodam da sam bas solidan izbor garderobe videla u robnoj kuci Leto i u Prenatalu (Usce) ali je to jos uvek bila jesenja/zimska kolekcija tako da su i cene bile snizene (to je bilo pre 2-3 nedelje). Kome treba da se lepo obuce ( za posao i sl.) tamo moze da nadje bas lepe stvari.

I ja sam resila da ne kupujem vise nista dok ne stigne leto i to cu kupiti 3-4 haljine i nista vise.
Vec sam dovoljno para bacila na stvari za user posted image kao da cu ceo zivot biti user posted image user posted image user posted image
Gde je Mothercare u Bg user posted image Stvari su im sportske ili ???

(odgovor članu upgrade011)
Direktna veza do poruke: 294
26.3.2010 14:26:40   
dakana
Ja sam juce svratila u Prenatal (Usce) i gledala sam pantalone. Pravo da vam kazem meni su bile preskupe. Cene su isle od 5000 - 8000 (zavisi da li su pantalone ili farmerke). Ostalo nisam ni gledala.

(odgovor članu Tara)
Direktna veza do poruke: 295
26.3.2010 16:06:57   
upgrade011
IZVORNA PORUKA: Tara
Gde je Mothercare u Bg user posted image Stvari su im sportske ili ???

Mothercare je u Delta City-ju - u prizemlju. Kada sam ja bila imali su samo 3-4 modela crnih pantalona, par modela majica sa dugim rukavima i 1-2 modela sa kratkim koje mi se nisu svidele ali su rekli da tek treba da im stigne letnja kolekcija. Ja sam tu jednu majicu kupila na popustu tako da je pitanje koliko ce letnje stvarcice kostati i sta ce dobiti. U katalogu koji se tamo dobija imaju od svih vrsta stvari po malo, od svecanih haljina do sportskih majica, spavacica, kupacih kostima i donjeg vesa ali mi je prodavacica rekla da nece dobiti bas sve. Stvari za bebe su skupe ali su prelepe i veoma kvalitetne - vise za poklone nego za neku veliku nabavku. Ostale stvari (kolica, kupalice i sl.) su skoro sa istim cenama kao i na drugim mestima.

IZVORNA PORUKA:  dakana
Ja sam juce svratila u Prenatal (Usce) i gledala sam pantalone. Pravo da vam kazem meni su bile preskupe. Cene su isle od 5000 - 8000 (zavisi da li su pantalone ili farmerke). Ostalo nisam ni gledala.
Ni ja ne bi dalje gledala posle takve cifreuser posted image niti cu ici ponovo.

(odgovor članu Tara)
Direktna veza do poruke: 296
26.3.2010 20:55:17   
dakana
IZVORNA PORUKA: upgrade011

Ni ja ne bi dalje gledala posle takve cifreuser posted image niti cu ici ponovo.

Mozda se isplati pazariti kod njih kada su snizenja, jer bogami su cene bez snizenja poprilicno jake. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu upgrade011)
Direktna veza do poruke: 297
27.3.2010 8:43:31   
Cvorak
Ma šta reći, deru sa cenama trudničke garderobe, pa posle još skuplja dečija.... Nije u redu!
Kako volim da menjam krpice, sela sam za mašinu i šijem sebi pantalone, suknjice. Za gornje delove garderobe nije problem,tu se da naći nešto što može lepo da se rastegneuser posted image . Prelistajte stare burdine krojeve, doći će ideja za pantalone. A ima i na burdinom site-u da se naruče krojevi.

(odgovor članu dakana)
Direktna veza do poruke: 298
27.3.2010 15:51:00   
Anoniman
Ja sam josh na samom pochetku kupila jedne trudnicke pantalone...i sad ih nosim...znachi 16-17 nedelja ih nosim...i mislim da tju ih do kraja nositi....a ni ne setjam se koliko sam ih platila... neshto malo...al mislim da nisu bile vishe od 2000 user posted image Sve u svemu...mislim da su mi se isplatile.... Ostalo shto sam kupila su majice...kakve i inache nosim...samo malo duze...Kupila sam i 2 haljine...ali nisu trudnicke...tako da tju njih nositi i kasnije...user posted image

Sve u svemu....htedoh retji da nema potrebe da bacate puno para na bash trudnicku garderobu...user posted image

(odgovor članu Cvorak)
  Direktna veza do poruke: 299
28.3.2010 11:29:32   
bebuska
Ja sam prije par dana dobila trudnicke farmerice  h&m uske nogavice jako lijepo uradjene ma odlican model...obradovala sam se kao nikad i to je jedini komad trudnicke odjece sto imam sve ostalo su mi trenerkice,helanke i duze majice, znaci sve ono sto i inace nosim...jedino cu jos kad ugrije kupit neku haljinicu tako da mislim da stvarno nema potrebe da se kupuje trudnicka odjeca kad ima ovih svakodnevnih stvarcica koje su inace puno ljepse nego bas odjeca za trudnice...

Pre nego sto krenete da trazite srecu, proverite - mozda ste vec srecni. Sreca je mala, obicna i neupadljiva i mnogi ne umeju da je vide!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Cvećka: Moja porođajna priča
Prva VTO i to uspešna, doktor na UZ vidi dve mrvice, našoj sreći nema kraja! Naravno, kao kod svake trudnoće, velike bri...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here