Yula -> RE: Alergije na hranu (6.1.2012 11:10:29)
|
Meni je zao sto sam zvucala malo nervozno, ali toliko se iznerviram jer mi je zao beba. Ja znam da si ti zvom detetu zelela sve najbolje, ali ako imas vremena sedi i pokusaj da iscitas ovu temu i sve ce ti se kasti samo sto ovako reagujemo. http://www.ringeraja.rs/forum/Alergija_na_mlecne_proteine/m_17988/tm.htm Nekada se jednostavno smatralo da je sasvim normalno da se bebe do godinu dana osipaju, da imaju crvene obraze, da placu, i mnoge majke su saznavale da su im deca alergicna tek kada stanje postane hronicno i zabrinjavajuce. Mnogi govore: " I mi smo jeli to i to, pa sta nam fali, svi zmo zivii zdravi." Pa, ne bih bas rekla da je to istina, mislim na to da smo svi zdravi, cak naprotiv! Pogledajte koliko samo naroda kod nas oboleva sto od raznih tumora, sto od raznoraznih drugih bolesti koje su sve uglavnom posledica lose ishrane. I to jednostavno nema nikakve veze sa bombardovanjem, kako se kod nas pokusava predstaviti, narod je kod nas masovno poceo da oboleva mnogo pre bombardovanja. Ne kazem, naravno da se to desava jer su kao mali pili kravlje mleko, ali nije zgoreg povesti racuna i bebe ne kljukati hranom koja nije za njih. Ovo su neka druga vremena, sve je zagadjeno i sadasnja hrana nije kao ona od pre 50-60 godina. I zato, mame, roditelji, pamet u glavu.
|
|
|
|