Snelle -> RE: Alergije na hranu (23.4.2011 21:53:46)
|
IZVORNA PORUKA: VVVV mislim da je moguce... mama mi je pricala da je moj brat dobio alergiju na jaja tek posle nekoliko uzimanja.. no, nije razlog za paniku IZVORNA PORUKA: madre NM, rekla bih da je u pitanju nesto drugo, a ne kravlje mleko, ako ga vec neko vreme dajes i to u tako malim kolicinama bogdan ima jako tvrdu stolicu pa je meni tecna nekako manji problem, ako se uopste moze nazvati problemom. ali mi jos nismo probli kravlje mleko, tako da nije od toga IZVORNA PORUKA: VVVV i ja mislim da je nije to uzrok..., ali je teoretski moguce IZVORNA PORUKA: Snelle NM, ja mislim da je moguće. Evo ti naš primer - nama se alergija manifestovala tek sa 4,5 meseci. Jeste da je kod nas drugačija situacija (preko mog mleka), ali opet mislim da je moguće da su joj MOŽDA creva iziritirana kravljim mlekom bila, pa su tek sada odreagovala. Opet, ne mora da znači. Znaš i sama da stolica hoće da bude retka i od zubića. Balavi li? IZVORNA PORUKA: New Mom Podosta. Počela je da kašlje, sve mislim od količine pljuvačke (nema simptoma za prehladu drugih). Nije imala retke stolice sa prethodnim zubima, pa ne znam. Prvo sam mislila da je kiselo mlkeo, ali to joj ne dajem više. Skopčala sam da npr. uveče jede čokolino sa malo kravljeg, ujutru ima proliv. Možda je slučajnost, ne znam više. Bojim se jer mm ima ulcerozni kolitis od detinjstva, da i njoj ne krene tako. P.S. Znam da je off. O svemu ovome pišem i u alergijama, ali tamo niko ne odgovara... IZVORNA PORUKA: Snelle Ako dosta balavi i kašlje mogu biti zubići. Nema veze što nije imala simptome sa drugim zubićima, trojke su ipak najgore i najbolnije. Sa druge strane, da bi eliminisala alergiju na mleko, ja bih na tvom mestu izbacila kravlje mleko na otprilike dve nedelje, čisto da vidiš kako će onda da reaguje + ostale mlečne proizvode.
|
|
|
|