Ivanicak -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo (10.1.2013 13:20:53)
|
Da se zabrani sledeće: 1. da mame postavljaju slike svojih beba, da se one žene koje nemaju bebe ne bi osećale povređenim. 2. da se uopšte priča o bebama na ovom forumu za bebe, da se mame koje nemaju bebe ne bi osećale povređenim 3. da se zabrane teme u kojima mame gledaju kolica, razmatraju prvu garderobu, sve to da se zabrani, jer, zaboga, ako kupimo plišani bodić umesto pamučnog verovatno smo mi loše majke i ne zaslužujemo da imamo decu a one jadne se muče i tako to. 4. da se zabrani sve što može da se zabrani, da se zabrani da žene doje da se one mame koje ne doje ne bi osećale povređenim 5. da sva deca piške u pelene, da se mame čije deca piške u gaće ne bi osećale povređenim. A za Verolinu poseban savet: draga moja, držim te za reč da nećeš više odgovarati u ovoj temi jer mi se baš ne čitaju ponovo tvoje gluposti. I iskreno, da bi izlečila svoju neplodnost koju toliko poturaš drugima pod nos mogla bi prvo da izlečiš svoju psihu. Ženo, zaista imaš problem i dok je tolika količina gneva i nezadovoljstva u tebi nećeš mrduti nigde. Očisti svoju dušu od te mržnje prema svakom ko ti padne pod ruke, nije ti ceo svet kriv niti ijedna majka ovde što je tebe zadesila sudbina kakva jeste. I prestani da se istresaš, idi kod nekog psihijatra malo, popričajte, izleči se. Žao mi je što ti se sve to dešava, ali mi je žao i duge osobe koje moraju da trpe tvoje psihoze.
|
|
|
|