nina26 -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo (9.1.2013 17:52:51)
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava Nisi dovoljno dugo da bi znala o čemu govorim. Upravo ta ista žena sa dugim jezikom je bila kriva za mnoge pokrenute svađe. A ja nisam nikad odlazila, povukla sam se - tako da se ja ne vraćam. Tužno je, kako gore napisah da se teme zaključavaju, a jednoj te istoj osobi se dozvoljava mnogo. Ne ljutim se ja, nit me poznaješ, nit me znaš. Pojasnila sam ti ''problem''. Moj jezik je i te kako oštar, ali umem da ga obuzdam. Ma daaj Trcosava, pa ovo je smesno sto pises..... Eto ni ja nisam pisala dugo svuda, i stalno sam vidjala jednu te istu grupu ljudi koje uvek napadnu neku osobu u nekoj temi ako se njeno misljenje razlikuje od njihovog. To je toliko bilo providno da se unapred zna ko ce sve da dodje na tu temu da podrzi ostale, i uvek jedan te isti krug...Cak i kad sam ja imala drugacije misljenje, opa eto iznenadjenja, isti copor se skupljao uvek...ma pravo decije zabaviste. Pre su vam bile krive neke druge zene sa RR, a sad vidim vam je trn u oku Verolino i ona vam je zaduzena za sve probleme RR, dok ne dodje neka druga Verolino i tako dalje. A sto se tice sankcionisanja clanova, ja se secam mnogo zustrije svadje na temi "homoseksualnost" gde se direktno udaralo i na versku ispovest i prozivanje raznim epitetima pa niko nije sankcionisan, tako da.... p.s. kladim se u 100eu ko ce da se javi da odgovori[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|