Verolina -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo (10.1.2013 5:20:07)
|
Daakle, ja cu ici na teme na koje hocu da odem. Jos me samo nisi ti Indy stavljala u box i odredjivala gde cu da idem, a gde ne. Sto ja na ovom forumu nikada nisam dosla u konflikt sa nekim poput Dunje npr. ili poput Maslacka 15 ili poput Ksene?Ja cu da vam objasnim zasto. Zato sto te osobe ne citaju napola postove i ne izvlace reci iz proizvoljnog konteksta. Gagily, ako ti nadjes gde sam ja pisala velikim slovima ja cu da se pojedem sama. Znaci, nisi ni procitala post. Vukosava, ja sam ti na temi vec rekla sta sam imala i iza svake reci stojim. A napominjem da je temu zakljucao neko drugi, ne ja.Sto se vidi po poslednjim postovima. I sto se tice zakuvavanja svadja, ja nisam bila aktivna na forumu godinu i po dana, a za to vreme ste ti i tvoje drugarice zakljucale brdo tema i oterale brdo zena. ja ih znam najmanje deset. Ili sam mozda ja, opet nekim carobnim stapicem uspela da visom silom uticem na vase jezike.[sm=smiley36.gif]Za sve sto ti sad i ubuduce nije jasno imas admina. Od sad si i ti na ignore! Takodje, ja nikom ne branim da stavi mene na ignore. To je slobodna opcija. Sve sto sam izgovorila na temi to sam i mislila. Ono sto samo zelim da napomenem, jeste da, osoba koja je otvorila temu ne pati od PPD i ne kontam zasto se ovde stalno provlaci neka prica o PPd? Da je osoba koja ima PPD otvorila temu, ja ne bih reci izustila. Ali recenica Koliko puta godisnje ili dnevno pogledate u svoje dete i zapitate se sta vam je to trebalo???Pa izvinite molim vas, ja apsolutno stojim iza svega sto sam rekla. A ti Indy, trebalo bi cesce da skrenes sa te pravilne staze obilazenja tema, pa bi onda pre nekoliko meseci naisla na post clanice koja je napisala sto nije htelo da se rodi, volela bih ga i bez ruku i bez nogu. Meni se srce stegne kad tako nesto vidim, ali mi se zaledi kad vas citam. I istina je, Jovica ima pravo da otvori tu temu, a ja imam pravo da kazem sta mislim, a mislim upravo ono sto sam napisala, pa zvucalo to kome kako zvucalo, a uvreda bila nije. A za sankcionisanje se brine Lesica, a ne ti Vukosava. I ponavljam vam, imate opciju ignore. Od mene tako jake kuvarice svadja, ovde se neki tako smerni rasplinuli na preko deset postova.[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|