|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo
27.1.2012 11:54:15   
NadaR
Bilo je vrijedjanja i prepucavanja pa cemo otkljucat dok se malo smire strasti user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu Jele)
Direktna veza do poruke: 901
27.1.2012 11:55:25   
Lu
Jele bilo je nekih neprimjerenih postova koji su obrisani pa je zaključana da se smire strasti a biće ponovo otključana...uskorouser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Jele)
Direktna veza do poruke: 902
27.1.2012 11:57:13   
NadaR
Jele ,nemoj zaboraviti sta si pametno htjela da kazes user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 903
27.1.2012 11:59:36   
Jele
Hvala na info, polako već zaboravljam šta sam htela da kažem, a i ne zvuči mi više tako pametno user posted image

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 904
27.1.2012 13:27:48   
vukosava

IZVORNA PORUKA: Lu RR

Jele bilo je nekih neprimjerenih postova koji su obrisani pa je zaključana da se smire strasti a biće ponovo otključana...uskorouser posted image

A izgleda da je moj bio najgori od svih kad je obrisan.Mene direktno vredjaju neki drugi postovi koji su ostali. I to cim se direktno obratim toj osobi koja je napisala nesto sto mene vredja - cenzura. Cini mi se da je fora prozivati nekoga na taj perfidan nacin - ne obracati se direktno, nego kao pravis se luda pa pominjes onako generalno. Ali ja nisam takva osoba po prirodi i ako nesto hocu nekome da kazem ja kazem direktno bez da uvijam u neku neutralnu formu.

Ja licno mislim da je jedan od problema sto postoje clanovi koji su uvek jako negativno nastrojeni i cesto podcenjivacki komentarisu sta su druge zene napisale. Ja sam zato da se i ti postovi obrisu. Da uvazavamo malo vise jedne druge.

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 905
27.1.2012 13:32:24   
vukosava
Ja sam zato da se uvede kod ponasanja vezan za uvazavanje sagovornika. I da ako nas pogadja nesto sto negde pise a u kom razgovoru ne ucestvujemo direktno, otkuliramo i preskocimo temu. Da se ti postovi koje bih ja nazvala "popisavanje na razgovor" isto tako izbrisu i da se ko vec razgovara o cemu god ostavi na miru da prica o cemu mu se prica.

< Poruku je uredio vukosava -- 27.1.2012 13:36:30 >

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 906
27.1.2012 13:33:04   
vukosava
Konkretno ovaj:

" Komedija 24/7....muzevi lovci sto ostadose bez luka i strele,i zene sposobne da svojim intelektom i obrazovanjem savladaju sve izazove jedne porodice...koja dekadencija...zalost 21 veka...lepa je emancipacija ali do odredjene granice...."

Znaci ja izazivam neku dekadenciju?

Dekadencija (iz francuskoga jezika: décadence; < Latinski jezik: de- „od“, cadere „pasti“) opisuje stanje opadanja kulture. Pojam podrazumijeva postojanje objektivno boljega ili poželjnijega stanja društvu ili kulturi.

U sadašnjim korištenju pojam dekadencija se u velikoj mjeri izjednačava s pojmom dekadentnoga ponašanja ili oholnosti, pohlepe i »razbacivanja« ili svega prekomjernoga u smislu društveno štetnog odstupanja od prirodnog i uobičajenog načina života.
Često se pojam kritički primijenjuje na ponašanje ljudi koji bi trebali imati ulogu uzora, odnosno osobe u javnom životu, medijske zvijezde, itd.

Ovo vama ne zvuci kao neprimereni post? Koji su onda kriterijumi?

< Poruku je uredio vukosava -- 27.1.2012 13:37:29 >

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 907
27.1.2012 14:41:04   
isidora88
slazem se sa vukom i smatram da clanica koja je pisala te postove ne treba da ucestvuje ako nema nista pametno da kaze.
u kojoj god temi da se pojavi glumi neku uzvisenost,kao da smo mi ostali neki debili a ona jedina pametnauser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 908
27.1.2012 17:07:51   
kalinam

IZVORNA PORUKA: vukosava

Ja sam zato da se uvede kod ponasanja vezan za uvazavanje sagovornika. I da ako nas pogadja nesto sto negde pise a u kom razgovoru ne ucestvujemo direktno, otkuliramo i preskocimo temu. Da se ti postovi koje bih ja nazvala "popisavanje na razgovor" isto tako izbrisu i da se ko vec razgovara o cemu god ostavi na miru da prica o cemu mu se prica.

Ima ovde jos clanica koje se podsmevaju i izvrgavaju ruglu neistomisljenike pa se nista ne desava niti resava. Ovde je izgleda bitno ko je kad dosao, pa spram toga i tolerancija.

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 909
27.1.2012 18:57:18   
moja ciklama

IZVORNA PORUKA: moja ciklama

Poštovane,

Mene zanima, zbog čega ne mogu da se otvore teme tipa: Klinika Ivanović, Klinika Jevremova, Specijalna bolnica Beograd, itd? Ne mislim na forsiranje pojedinih klinika, ili dr. ali bilo bi lepo da svaka od nas može da podeli svoje iskustvo sa klinikom u kojoj leči sterilitet, ili joj vodi trudnoću.

Npr. MaliMiš nas je odlčno upoznao sa postupkom u Segedinu..naravno da je svaki postupak drugačiji, ali zašto npr. tema može da glasi: Dr. u Višegradskoj, a ne može Dr. u Spebo-Leskovac?

Hvala

user posted image Hoće li se neko nadležan pozabaviti odgovorom na moje pitanje?

Ama žene, dosta prepirke..svojim postovima oslikavamo svoj intelekt, obrazovanje, poštovanje, razumevanje, a Boga mi, i pročitane knjige van školske lektire! Molim za mir!user posted image

(odgovor članu moja ciklama)
Direktna veza do poruke: 910
27.1.2012 23:23:32   
Ana RR
Ciklama, izvini, mislila sam da je neko već odgovorio.

Mogu se otvoriti teme za iskustva iz privatnih klinika. Bitno je da se, kao i na drugim temama, ne pišu brojevi telefona, adrese i slično, da to ne bude reklama već samo razmena iskustava.

user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

Direktna veza do poruke: 911
28.1.2012 0:30:42   
degu
Bila je takva tema i služila je devojkama za razmenu iskustva KLIK
ali je zaključana, a u samoj temi VTO se dosta bitnih informacija izgubi. Informacije i iskustvo po pitanju ove teme su stvarno dragocene i mislim da bi trebalo ovu temu otključati. user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 912
28.1.2012 1:41:17   
vukosava

IZVORNA PORUKA: degu

Bila je takva tema i služila je devojkama za razmenu iskustva KLIK
ali je zaključana, a u samoj temi VTO se dosta bitnih informacija izgubi. Informacije i iskustvo po pitanju ove teme su stvarno dragocene i mislim da bi trebalo ovu temu otključati. user posted image

I ja se slazem.

Devojke, o VTO pišite u temi VTO, ne možemo imati temu za svaki grad posebno

Kad za svaku tortu moze da ima nova tema, sto ne bi imala i za klinike? To su mnogostruko korisnije informacije nego recepti koji se cesto samo par puta naprave i zaborave.

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 913
28.1.2012 18:54:00   
Anoniman
Ako moze da se  u podforumu zajednica  (ako se to tako zove) vodi statistika na temu gde ste se porodile  user posted image Poput Odakle ste , Koje ste godiste itd

(odgovor članu vukosava)
  Direktna veza do poruke: 914
28.1.2012 19:05:55   
Alexis79
IZVORNA PORUKA: Ana RR

Mogu se otvoriti teme za iskustva iz privatnih klinika. Bitno je da se, kao i na drugim temama, ne pišu brojevi telefona, adrese i slično, da to ne bude reklama već samo razmena iskustava.

user posted image

Ana temu o Leskovcu su moderatori zatvorili uz obrazlozenje

IZVORNA PORUKA:Lilly RR

Devojke, o VTO pišite u temi VTO, ne možemo imati temu za svaki grad posebno

Mislim da je to pogresno i sto vec neko rece kad mozemo da imamo teme o svakoj torti posebno mogli i teme o klinikama da imamo .Naravno da bi uporedile iskustva.
Meni licno bi mnogo znacilo neko prethodno iskustvo iz Leskovca i bas zato sam vise puta pitala da li tema moze da promeni ime u temu Vto-Leskovac (mislila sam na kliniku Spebo ,a ne na grad Leskovac)
Kad sam promenila ime teme ona je posle nekoliko dana zakljucana.user posted image
Iskreno mislim da je to bilo bezveze.
Znacilo bi puno da imamo posebno teme za  klinike i zbog iskustava kao i poredjenja cena.
A i kad se trazi neki podatak u vezi sa bas nekom odredjenom klinikom nemoguce je naci u temi Vto
Jel tu moze nesto da se uradi ?

25.09.2012 Ognjen,Emilija i Aleksa

Postali smo tata i mama !

Always look on the bright side of life....

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 915
28.1.2012 19:08:58   
Anoniman
Podrzavam teme o VTO , na ovom forumu bi bilo korisnije imati dvadeset tema o tome nego o recimo prevarama i slicno gde se umesto razmene misljenja uglavnom samo napadaju i oru i kopaju jedne po drugima

(odgovor članu Alexis79)
  Direktna veza do poruke: 916
28.1.2012 19:10:00   
Alexis79
Tek sad vidoh da su Degu i Vuka vec sve napisale i slazem se sa njima user posted image

(odgovor članu Alexis79)
Direktna veza do poruke: 917
28.1.2012 23:16:26   
moja ciklama
IZVORNA PORUKA: vukosava
Kad za svaku tortu moze da ima nova tema, sto ne bi imala i za klinike? To su mnogostruko korisnije informacije nego recepti koji se cesto samo par puta naprave i zaborave.

user posted image user posted image user posted image

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Ciklama, izvini, mislila sam da je neko već odgovorio.

user posted image

HVALA ANA, puno!

Dakle, ja mogu otvoriti temu: npr. klinika Ivanović, i pisati o svojom ličnom iskustvu, kao i ostale žene koje su pacijenti iste, i neće nas "zaključati"?

Pitam zbog ove situacije:

RE: VTO -Leskovac
12.12.2011 18:36:09

Lilly RR: Devojke, o VTO pišite u temi VTO, ne možemo imati temu za svaki grad posebno

I tema je zaključanauser posted image

< Poruku je uredio moja ciklama -- 28.1.2012 23:21:14 >

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 918
28.1.2012 23:26:01   
Ana RR
Ajde da sačekamo do sutra, čekam ostale mod da mi se jave. Jel nije frka?

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Direktna veza do poruke: 919
28.1.2012 23:27:53   
moja ciklama
naravno da nijeuser posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 920
28.1.2012 23:30:50   
Ana RR
user posted image

Direktna veza do poruke: 921
29.1.2012 4:55:56   
vukosava
user posted image Kad god ima jako velika tema informacije se utope. A sve vezano za VTO nije lako saznati.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 922
29.1.2012 17:00:41   
Alexis79
Ciklama user posted image

Ana zaista bi bilo lepo i korisno da nesto uradimo po tom pitanju.
Do informacija je jako tesko doci ,u pravu je Vuka.

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 923
31.1.2012 19:05:37   
Lu

IZVORNA PORUKA: gae_gr

IZVORNA PORUKA: Lu RR

Recite mi molim vas, jel vidite vi spisak mama?

Ako idem preko Olginog linka, otvara, ako idem regularno dobijem ovo:

user posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Alexis79)
Direktna veza do poruke: 924
1.2.2012 12:15:28   
kalinam
Ja se stvarno nadam da administratori ovde dobijaju platu za rad....treba s nama izaci na kraj....

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

ime
Gaga zoki

Da li vam se svidja imeSofija?

da (78%)

ne (22%)

Ukupan broj glasova: 83

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here