Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 27.1.2012 11:54:15
|
|
|
|
NadaR
|
Bilo je vrijedjanja i prepucavanja pa cemo otkljucat dok se malo smire strasti
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 27.1.2012 11:55:25
|
|
|
|
Lu
|
Jele bilo je nekih neprimjerenih postova koji su obrisani pa je zaključana da se smire strasti a biće ponovo otključana...uskoro
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 27.1.2012 11:57:13
|
|
|
|
NadaR
|
Jele ,nemoj zaboraviti sta si pametno htjela da kazes
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 27.1.2012 11:59:36
|
|
|
|
Jele
|
Hvala na info, polako već zaboravljam šta sam htela da kažem, a i ne zvuči mi više tako pametno
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 27.1.2012 13:27:48
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: Lu RR Jele bilo je nekih neprimjerenih postova koji su obrisani pa je zaključana da se smire strasti a biće ponovo otključana...uskoro A izgleda da je moj bio najgori od svih kad je obrisan.Mene direktno vredjaju neki drugi postovi koji su ostali. I to cim se direktno obratim toj osobi koja je napisala nesto sto mene vredja - cenzura. Cini mi se da je fora prozivati nekoga na taj perfidan nacin - ne obracati se direktno, nego kao pravis se luda pa pominjes onako generalno. Ali ja nisam takva osoba po prirodi i ako nesto hocu nekome da kazem ja kazem direktno bez da uvijam u neku neutralnu formu. Ja licno mislim da je jedan od problema sto postoje clanovi koji su uvek jako negativno nastrojeni i cesto podcenjivacki komentarisu sta su druge zene napisale. Ja sam zato da se i ti postovi obrisu. Da uvazavamo malo vise jedne druge.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 27.1.2012 13:32:24
|
|
|
|
vukosava
|
Ja sam zato da se uvede kod ponasanja vezan za uvazavanje sagovornika. I da ako nas pogadja nesto sto negde pise a u kom razgovoru ne ucestvujemo direktno, otkuliramo i preskocimo temu. Da se ti postovi koje bih ja nazvala "popisavanje na razgovor" isto tako izbrisu i da se ko vec razgovara o cemu god ostavi na miru da prica o cemu mu se prica.
< Poruku je uredio vukosava -- 27.1.2012 13:36:30 >
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 27.1.2012 13:33:04
|
|
|
|
vukosava
|
Konkretno ovaj: " Komedija 24/7....muzevi lovci sto ostadose bez luka i strele,i zene sposobne da svojim intelektom i obrazovanjem savladaju sve izazove jedne porodice...koja dekadencija...zalost 21 veka...lepa je emancipacija ali do odredjene granice...." Znaci ja izazivam neku dekadenciju? ****************************************************** Dekadencija (iz francuskoga jezika: décadence; < Latinski jezik: de- „od“, cadere „pasti“) opisuje stanje opadanja kulture. Pojam podrazumijeva postojanje objektivno boljega ili poželjnijega stanja društvu ili kulturi. U sadašnjim korištenju pojam dekadencija se u velikoj mjeri izjednačava s pojmom dekadentnoga ponašanja ili oholnosti, pohlepe i »razbacivanja« ili svega prekomjernoga u smislu društveno štetnog odstupanja od prirodnog i uobičajenog načina života. Često se pojam kritički primijenjuje na ponašanje ljudi koji bi trebali imati ulogu uzora, odnosno osobe u javnom životu, medijske zvijezde, itd. ****************************************************** Ovo vama ne zvuci kao neprimereni post? Koji su onda kriterijumi?
< Poruku je uredio vukosava -- 27.1.2012 13:37:29 >
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 27.1.2012 14:41:04
|
|
|
|
isidora88
|
slazem se sa vukom i smatram da clanica koja je pisala te postove ne treba da ucestvuje ako nema nista pametno da kaze. u kojoj god temi da se pojavi glumi neku uzvisenost,kao da smo mi ostali neki debili a ona jedina pametna
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 27.1.2012 17:07:51
|
|
|
|
kalinam
|
IZVORNA PORUKA: vukosava Ja sam zato da se uvede kod ponasanja vezan za uvazavanje sagovornika. I da ako nas pogadja nesto sto negde pise a u kom razgovoru ne ucestvujemo direktno, otkuliramo i preskocimo temu. Da se ti postovi koje bih ja nazvala "popisavanje na razgovor" isto tako izbrisu i da se ko vec razgovara o cemu god ostavi na miru da prica o cemu mu se prica. Ima ovde jos clanica koje se podsmevaju i izvrgavaju ruglu neistomisljenike pa se nista ne desava niti resava. Ovde je izgleda bitno ko je kad dosao, pa spram toga i tolerancija.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 27.1.2012 18:57:18
|
|
|
|
moja ciklama
|
IZVORNA PORUKA: moja ciklama Poštovane, Mene zanima, zbog čega ne mogu da se otvore teme tipa: Klinika Ivanović, Klinika Jevremova, Specijalna bolnica Beograd, itd? Ne mislim na forsiranje pojedinih klinika, ili dr. ali bilo bi lepo da svaka od nas može da podeli svoje iskustvo sa klinikom u kojoj leči sterilitet, ili joj vodi trudnoću. Npr. MaliMiš nas je odlčno upoznao sa postupkom u Segedinu..naravno da je svaki postupak drugačiji, ali zašto npr. tema može da glasi: Dr. u Višegradskoj, a ne može Dr. u Spebo-Leskovac? Hvala Hoće li se neko nadležan pozabaviti odgovorom na moje pitanje? Ama žene, dosta prepirke..svojim postovima oslikavamo svoj intelekt, obrazovanje, poštovanje, razumevanje, a Boga mi, i pročitane knjige van školske lektire! Molim za mir!
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 27.1.2012 23:23:32
|
|
|
|
Ana RR
|
Ciklama, izvini, mislila sam da je neko već odgovorio. Mogu se otvoriti teme za iskustva iz privatnih klinika. Bitno je da se, kao i na drugim temama, ne pišu brojevi telefona, adrese i slično, da to ne bude reklama već samo razmena iskustava.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 28.1.2012 0:30:42
|
|
|
|
degu
|
Bila je takva tema i služila je devojkama za razmenu iskustva KLIK ali je zaključana, a u samoj temi VTO se dosta bitnih informacija izgubi. Informacije i iskustvo po pitanju ove teme su stvarno dragocene i mislim da bi trebalo ovu temu otključati.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 28.1.2012 1:41:17
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: degu Bila je takva tema i služila je devojkama za razmenu iskustva KLIK ali je zaključana, a u samoj temi VTO se dosta bitnih informacija izgubi. Informacije i iskustvo po pitanju ove teme su stvarno dragocene i mislim da bi trebalo ovu temu otključati. I ja se slazem. Devojke, o VTO pišite u temi VTO, ne možemo imati temu za svaki grad posebno Kad za svaku tortu moze da ima nova tema, sto ne bi imala i za klinike? To su mnogostruko korisnije informacije nego recepti koji se cesto samo par puta naprave i zaborave.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 28.1.2012 18:54:00
|
|
|
|
Anoniman
|
Ako moze da se u podforumu zajednica (ako se to tako zove) vodi statistika na temu gde ste se porodile Poput Odakle ste , Koje ste godiste itd
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 28.1.2012 19:05:55
|
|
|
|
Alexis79
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Mogu se otvoriti teme za iskustva iz privatnih klinika. Bitno je da se, kao i na drugim temama, ne pišu brojevi telefona, adrese i slično, da to ne bude reklama već samo razmena iskustava. Ana temu o Leskovcu su moderatori zatvorili uz obrazlozenje IZVORNA PORUKA:Lilly RR Devojke, o VTO pišite u temi VTO, ne možemo imati temu za svaki grad posebno Mislim da je to pogresno i sto vec neko rece kad mozemo da imamo teme o svakoj torti posebno mogli i teme o klinikama da imamo .Naravno da bi uporedile iskustva. Meni licno bi mnogo znacilo neko prethodno iskustvo iz Leskovca i bas zato sam vise puta pitala da li tema moze da promeni ime u temu Vto-Leskovac (mislila sam na kliniku Spebo ,a ne na grad Leskovac) Kad sam promenila ime teme ona je posle nekoliko dana zakljucana. Iskreno mislim da je to bilo bezveze. Znacilo bi puno da imamo posebno teme za klinike i zbog iskustava kao i poredjenja cena. A i kad se trazi neki podatak u vezi sa bas nekom odredjenom klinikom nemoguce je naci u temi Vto Jel tu moze nesto da se uradi ?
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 28.1.2012 19:08:58
|
|
|
|
Anoniman
|
Podrzavam teme o VTO , na ovom forumu bi bilo korisnije imati dvadeset tema o tome nego o recimo prevarama i slicno gde se umesto razmene misljenja uglavnom samo napadaju i oru i kopaju jedne po drugima
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 28.1.2012 19:10:00
|
|
|
|
Alexis79
|
Tek sad vidoh da su Degu i Vuka vec sve napisale i slazem se sa njima
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 28.1.2012 23:16:26
|
|
|
|
moja ciklama
|
IZVORNA PORUKA: vukosava Kad za svaku tortu moze da ima nova tema, sto ne bi imala i za klinike? To su mnogostruko korisnije informacije nego recepti koji se cesto samo par puta naprave i zaborave. IZVORNA PORUKA: Ana RR Ciklama, izvini, mislila sam da je neko već odgovorio. Mogu se otvoriti teme za iskustva iz privatnih klinika. Bitno je da se, kao i na drugim temama, ne pišu brojevi telefona, adrese i slično, da to ne bude reklama već samo razmena iskustava. HVALA ANA, puno! Dakle, ja mogu otvoriti temu: npr. klinika Ivanović, i pisati o svojom ličnom iskustvu, kao i ostale žene koje su pacijenti iste, i neće nas "zaključati"? Pitam zbog ove situacije: RE: VTO -Leskovac 12.12.2011 18:36:09 Lilly RR: Devojke, o VTO pišite u temi VTO, ne možemo imati temu za svaki grad posebno I tema je zaključana
< Poruku je uredio moja ciklama -- 28.1.2012 23:21:14 >
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 28.1.2012 23:26:01
|
|
|
|
Ana RR
|
Ajde da sačekamo do sutra, čekam ostale mod da mi se jave. Jel nije frka?
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 28.1.2012 23:27:53
|
|
|
|
moja ciklama
|
naravno da nije
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 28.1.2012 23:30:50
|
|
|
|
Ana RR
|
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 29.1.2012 4:55:56
|
|
|
|
vukosava
|
Kad god ima jako velika tema informacije se utope. A sve vezano za VTO nije lako saznati.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 29.1.2012 17:00:41
|
|
|
|
Alexis79
|
Ciklama Ana zaista bi bilo lepo i korisno da nesto uradimo po tom pitanju. Do informacija je jako tesko doci ,u pravu je Vuka.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 31.1.2012 19:05:37
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: gae_gr IZVORNA PORUKA: Lu RR Recite mi molim vas, jel vidite vi spisak mama? Ako idem preko Olginog linka, otvara, ako idem regularno dobijem ovo:
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 1.2.2012 12:15:28
|
|
|
|
kalinam
|
Ja se stvarno nadam da administratori ovde dobijaju platu za rad....treba s nama izaci na kraj....
|
|
|
Anketa
imeGaga zokiDa li vam se svidja imeSofija?da (
78%)
ne (
22%)
Ukupan broj glasova: 83Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!